Τέλος το Next Please της Πάνια από το καθημερινό πρόγραμμα;

2


Όλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το μέλλον του τηλεπαιχνιδιού «Next please» της Αννίτας Πάνια στο OPEN μοιράστηκε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στο Fay’s time του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η εκπομπή κόβεται από το καθημερινό πρόγραμμα και θα προβάλλεται μόνο και ζωντανά βέβαια, τα Σαββατοκύριακα. Η αλλαγή αυτή αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες περίπου δύο εβδομάδες.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από κοινού, δηλαδή κι από πλευράς της παραγωγής αλλά κι από πλευράς της Αννίτας Πάνια κι αυτό γιατί η παρουσιάστρια θέλει εκτός των άλλων να επικεντρωθεί στο Σαββατοκύριακο, που σημειώνει κι ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Έξαλλου, η συμφωνία ήταν έτσι κι αλλιώς να προβάλλεται το Next Please μόνο τα ΣΚ, όμως έγιναν κάποια επιπλέον γυρίσματα για τις ανάγκες ορισμένων κενών που υπήρχαν -και βέβαια εξακολουθούν όμως να υπάρχουν – στο καθημερινό πρόγραμμα.

Μάλιστα, αμέσως μετά την αποκάλυψη του Αλέξανδρου Κατσαρίδη για το Next Please, η Μάρτζυ Λαζάρου επικοινώνησε με την Αννίτα Πάνια και με την σειρά της επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κάνει 0.7% έως 1.5% τις καθημερινές. Σαφώς και πρέπει να κοπεί και να μείνει στο σαββατοκύριακο. Τι όπεν πρέπει να πάρει δραστικά μέτρα. Οι εκπομπές του κάνουν σε τέταρτα 0%. Είναι δυνατόν πανελλαδικό κανάλι σε τέταρτα να κάνει 0%????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστή απόφαση. Ήταν κρίμα να καεί το συγκεκριμένο concept με την καθημερινή προβολή, ενώ ευθύς εξαρχής έχει φτιαχτεί για πρόγραμμα Σαββατοκύριακου. Καλύτερα να δώσουν βάση εκεί, που τα ποσοστά τηλεθέασης είναι ικανοποιητικά και υπάρχει δυνατότητα για περαιτέρω άνοδο. Είναι ένα από τα ελάχιστα προγράμματα του OPEN που έχουν ελπίδες να ανέβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !