ΣΚΑΪ… προς ενημέρωση – Προβληματισμός με την ψυχαγωγία - Τι θα συμβεί με τα πρώτα ονόματα της ψυχαγωγίας του σταθμού;

7



Προς ενημέρωση βαδίζει ο ΣΚΑΪ για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αυτό είναι κάτι που έχει προβληματίσει έντονα τα πρόσωπα της ψυχαγωγίας του σταθμού, αλλά και το ίδιο το κανάλι. Με κάποιες από τις μεταγραφές που έγιναν την τελευταία χρονιά να μην έχουν αποδώσει τα προσδοκώμενα, αυτή τη στιγμή η ακριβής θέση κάποιων πρότζεκτ στο πρόγραμμα για την επόμενη χρονιά φαντάζει θολή.

Από τη μία, η διάθεση του σταθμού να επαναφέρει την ενημέρωση στο σύνολο της πρωινής του ζώνης, τόσο τις καθημερινές, όσο και στο Σαββατοκύριακο, έχει γεννήσει κάποια μεγάλα ερωτηματικά, καθώς σε αυτή τη ζώνη βρίσκονται τα τελευταία χρόνια η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Μπακοδήμου. Αν και το καθοριστικό ραντεβού δεν έχει γίνει ακόμα με καμία από τις δύο κυρίες, η ανανέωση της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ βαδίζει σε ένα μονοπάτι δύσκολων διαπραγματεύσεων με άγνωστο αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η μεσημεριανή-απογευματινή ζώνη, για την οποία σε πρώτη φάση έχει αποφασιστεί να συνεχίσει ως έχει, δεν πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο ότι έτσι θα γίνει τελικά. Αρχικά, το My Style Rocks δίνει καθημερινά εξετάσεις τηλεθέασης και με βάση τον τελικό μέσο όρο θα ληφθεί και η ανάλογη απόφαση για τη συνέχειά του ή μη το ερχόμενο φθινόπωρο.

Όσον αφορά τον Μάρκο Σεφερλή και τον Χρήστο Φερεντίνο, οι οποίοι έχουν ανανεώσει το συμβόλαιό τους και το πλάνο λέει πως θα συνεχίσουν με τα ίδια πρότζεκτ, οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης έχουν δημιουργήσει… μουρμούρα. Αν και πρόκειται να πέσουν όλα επί τάπητος πριν την οριστική απόφαση για τη σεζόν 2024-25, στις συγκεκριμένες δύο περιπτώσεις μιλάμε για ενίσχυση των εκπομπών τους ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και όχι για διακοπή της προβολής τους.

Γράφει ο Γιώργος Σκρομπόλας zappit

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η εκπομπη του Σεφερλη πρεπει να κοπει χθες.Αφου δεν τραβαει,πραγματικα θα ειναι εντελως ηλιθιοι αν το συνεχισουν.Ας τον αξιοποιησουν σε κατι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι 4 της φωτογραφίας φέτος καλά δε λες πως τα πήγαν. Γενικότερα για ακόμα μια χρονιά ο ΣΚΑΙ είχε θέμα με τις ψυχαγωγικές του εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είχαν αφήσει την Μαλέσκου να συνεχίσει καθημερινές και την Αντελίνα Σαββατοκύριακα, τώρα και οι δυο θα είχαν σταθερό κοινό κοντά στο 12-14% και κάποια εμπορικά ενώ ο ΣΚΑΪ θα έλεγε πως έστησε μόνος του δυο νέες παρουσιάστριες της ψυχαγωγίας.

    Αλλά αυτοί αρκέστηκαν σε λάθος πειραματισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακριβως αυτο. ο σκαι εκανε τεραστιο λαθος. επρεπε να εχει κρατησει την μαλεσκου και την αντελινα. ηταν δυο νεα φρεσκα ακαφτα προσωπα και θα πηγαιναν καλα. θα ειχε κ την αβαντα μετα ο σκαι και τα στελεχη του να λενε να εμεις χτησαμε 2 νεες παρουσιαστριες. τωρα τι καταφερε ο σκαι; παιρνει καθε σεζον αλλον και στο τελος τους διωχνει. ασχημη τακτικη του σκαι. η μαγκια θα ηταν να επενδυσουν και να χτισουν αυτες τις 2 νεες παρουσιαστριες οχι να πειραματιζονται καθε χρονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα η Μαλέσκου το Α' μισό της σεζόν 2020-2021, πριν την έλευση Λιάγκα στο Πρωινό, ήταν στη 2η θέση (1η Καινούργιου) πάνω από Σκορδά, Καραβάτου και Μπάρκα. Ενώ στο Β' μισό τις μέρες που έκανε καλό Survivor Panorama πάλι έπαιζε σε 2η-3η θέση. Τη σεζόν 2021-2022 υπήρχε τέραστιος επικοινωνιακός πόλεμος εναντίον της.

      Επίσης η Αντέλινα με τον σύζυγο της έκαναν κοντά στο 10-11%, πότε δεν έπεσαν κάτω από 7%. Τηλεθέαση που δεν έκανε ποτέ ούτε οι Γκουνταραίοι, ούτε η Μπακοδήμου με την Λασκαράκη.

      Διαγραφή
  5. Ο Σκαι κανει το κλασικο λαθος που κανουν και αλλα καναλια και οδηγουντε σε αδιεξοδα.Εχουν δηλαδη καποια παλια συμβολαια,που ληγουν με παρουσιαστες "βαρια χαρτια",οι οποιοι δεν εχουν αποδωσει τις προηγουμενες τηλεοπτικες σεζον και ψαχνει να βρει καλα και σωνει το γιατρικο για να τους διατηρησει σε οποιαδηποτε ζωνη και με οποιοδηποτε ειδος εκπομπης λες και τους εχει παντρευτει και θα πρεπει να τους συνταξιοδοτησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το μεγκα ομως εδωσε 4 χρονια με μονοψηφια στην μπαρκα. δεν την εκοψαν την 2η σεζον. της δωσανε χρονο. η μενεγακη 3 χρονια πατωνει με μονοψηφια. δεν την κοψανε. η τσολακη μονοψηφια δε κοπηκε. ολοι μονοψηφια κανουν. μονο ο σκαι ειναι τοσο αυταρχικος κ κοβει αβερτα κουβερτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !