Τα «Αληθινά Εγκλήματα: Ώρες πριν τον φόνο» κάνουν πρεμιέρα - Σε ποιο κανάλι θα το δούμε;

7


Για τους ντετέκτιβ το «κλειδί» για την εξιχνίαση των πιο δύσκολων ανθρωποκτονιών βρίσκεται κάπου μέσα στις τελευταίες 24 ώρες ζωής του θύματος.

Τα «Αληθινά Εγκλήματα: Ώρες πριν τον φόνο» έρχονται από το Σάββατο 23 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στη 01:00 σε Α΄ τηλεοπτική προβολή στο ΜΑΚ TV και είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων, που υπόσχεται να μας συγκλονίσει!

Η σειρά «Αληθινά Εγκλήματα: Ώρες πριν τον φόνο» παρακολουθεί τους αποφασισμένους ερευνητές, καθώς αναλύουν τα γεγονότα κατά τη διάρκεια αυτού του κρίσιμου χρονικού διαστήματος των τελευταίων 24 ωρών της ζωής του θύματος, προκειμένου να ανασυνθέσουν το χρονοδιάγραμμα της δολοφονίας, να ξεκλειδώσουν το κίνητρο και να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Από ζηλιάρηδες συζύγους και εμμονικούς κυνηγούς μέχρι θαμμένα μυστικά και κρυμμένα όπλα, κάθε επεισόδιο από τα «Αληθινά Εγκλήματα: Ώρες πριν τον φόνο» είναι ένα θανάσιμο παζλ, όπου οι θεατές ακολουθούν κάθε βήμα της αγωνιώδους έρευνας.

Από το Σάββατο 23 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στη 01:00 εξιχνιάζουμε «Αληθινά Εγκλήματα: Ώρες πριν τον φόνο» στο ΜΑΚ TV.


Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μιας και η σειρά θα προβληθεί στο Mak Tv θα ήθελα να ρωτήσω το λόγο που βλέπουμε εδώ και χρόνια τις ίδιες σειρές. Δεν μπορεί από το τόσο πλούσιο και ιστορικό αρχείο του ΑΝΤ1 να επιμένουν να βάζουν πάντα τις ίδιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ο Αντ1 διαθέτει στο αρχείο του ΠΟΛΛΕΣ κομμένες σειρές (από το 2000 και μετά) περίπου 13 επεισοδίων τις όποιες δεν θέλει να προβάλλει σε (Ε) γιατί κάποιες παρέμειναν ημιτελείς ενώ οι 90's σειρές των 30-40 επεισοδίων δεν παίζουν (Ε) γιατί κάποιοι συντελεστές έχουν υπογράψει πολύ υψηλά δικαιώματα κατά τις (Ε) και έχουν σταματήσει να τις προβάλλουν χρόνια. Λάμψη και Καλημέρα Ζωή ανήκουν στην οικογένεια Φώσκολου και δεν έχουν παίξει ποτέ σε (Ε) μόνο σε δορυφορικά και σε χώρες του εξωτερικού.

      Ως αποτέλεσμα προβάλλονται σειρές των δύο σεζόν των 50-80 επεισοδίων που είχαν επιτυχία βλέπε: Φίλα το βάτραχο σου, Άκρως Οικογενειακόν, Εγκλήματα, Πόλεμος των Άστρων, Στάβλοι, Πέτα τη Φριτέζα, Μην Ψαρώνεις, Μεν και Δεν, Λίτσα.com, Παρουσιάστε καθώς και καθημερινές σειρές της τελευταίας δεκαετίας που είχαν μέχρι 150 επεισόδια.

      Διαγραφή
    2. Τα μαχαίρωματα,Βότκα πορτοκαλι,Το πιο γλυκό μου ψέμα,Και sera sera,Λίφτινγκ,Οικογένεια Καράμπελα,Σκερτσακια,Μην μου λες αντίο ειναι μονο μερικές απο τις ξεχασμένες σειρες που θα μπορούσαν να προβάλλουν, οι οποίες ειναι όλες μετα το 2000 και δεν κοπηκαν αποτομα ουτε έμειναν ημιτελείς,αρα δεν έχουν λογο να μην τις προβάλλουν.

      Διαγραφή
    3. Μάλιστα τώρα εξηγούνται όλα.

      Διαγραφή
  2. Ας μου εξηγήσει κάποιος που γνωρίζει πως παίζει τις Άγριες Μέλισσες στις 19:00; Η σειρά έχει σήμανση άνω των 12 και ο τρίτος κύκλος ήταν άνω των 16 λόγω των πολύ σκληρών σκηνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικα θα το δειχνουν λογοκριμενο και θα κοβουν τις υποτιθεμενες σλκηρες σκηνες

      Διαγραφή
    2. Όπως παίζουν και οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη στις 17:00 το απόγευμα με όλες τις "ακατάλληλες" σκηνές βίας και βωμολοχιών οι οποίες δεν παίζουν ποτέ στις μεταμεσονύχτιες επαναλήψεις του Αντ1. Μάλιστα έπαιξε και μια σκηνή η οποία είχε κοπεί μετά την πρώτη προβολή της σειράς (οι fans γνωρίζουν).

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !