Πρωτιά της «Μάγισσας» στη μάχη της τηλεθέασης και τον Φεβρουάριο

3


Με πρωτιά έκλεισε και ο Φεβρουάριος για τη «Μάγισσα», που με τη συγκλονιστική πλοκή της κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Η υψηλών προδιαγραφών σειρά του ΑΝΤ1 παρέμεινε στην κορυφή, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 17,3%, ενώ οι δυνατές εξελίξεις της ιστορίας της καθήλωσαν περίπου 1.476.120 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, έστω και για 1’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά είχε ιδιαίτερη δυναμική στις γυναίκες, καταγράφοντας μέσο όρο μέχρι και 24,8% σε επιμέρους κοινό, ενώ και οι άνδρες συντονίστηκαν μαζί της, αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό το 17%.

Ο μύθος της «Μάγισσας» συνεχίζεται με επεισόδια που θα συναρπάσουν και πάλι, με την αριστοτεχνική τους αφήγηση, την κινηματογραφική τους σκηνοθετική προσέγγιση, αλλά και τις εξαιρετικές ερμηνείες του cast.  

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να δουμε τι θα κάνει τωρα ο Αντ1 με τις ψυχοκόρες. Αυτες αντε να πιασουν ένα 11 αν και με πολυ δυνατό σενάριο.. Και το φυγά γιατί τον κρατάνε τις Πεμπτες; Ας τον κρατήσουν μία μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί το έχεις δεί και έχεις άποψη; Είναι πολύ πολύ καλύτερη από άλλες σειρές όπως Γη της ελιάς ακόμα και το Σασμό οπότε ας μην προδικάζουμε πριν το δούμε.

      Διαγραφή
    2. Kαι η μαγισσα ηταν καλυτερη απο το σασμο και τη γη της ελιας αλλα μέχρι να έρθει πρώτη σταθερά της πήρε 2 μήνες. Οι ψυχοκορες εχουν λιγοτερα επεισοδια και λιγοτερο χρονο για να κερδισουν. Παροτι η καλυτερη σειρά της σεζον δεν θα χτυπήσει τους αλλους.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !