ΑΝΤ1 : Αυτή είναι η νέα καθημερινή σειρά - Όλο το ρεπορτάζ

8



Με τη “Μάγισσα” να συνεχίζεται με β’ κύκλο την ερχόμενη σεζόν, ο ΑΝΤ1 αναζητά να γεμίσει με σειρές και άλλα πρότζεκτ το υπόλοιπο πρόγραμμά του στην πράιμ τάιμ ζώνη. Ποια νέα καθημερινή σειρά κλειδώνει για τη νέα σεζόν και έρχεται από Σεπτέμβρη στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1;

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Youfly, η σειρά αυτή βρέθηκε και είναι πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα σε παραγωγή Καραγιάννη και αυτή τη φορά θα βασίζεται σε ξένο φορμά όπως έγινε και με τους “Παγιδευμένους”. Πρόκειται για το περίφημο “Gran Hotel”, το οποίο είχε μάλιστα προβληθεί στην πρωτότυπη ισπανική εκδοχή του και στον ALPHA.

Η υπόθεση του Gran Hotel

Είναι μια ισπανική τηλεοπτική σειρά, δημιουργία των Ramon Campos και Gema R. Neira, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Yon González και Amaia Salamanca . Είναι ιστορικό δράμα και αποτελείται από 3 σεζόν και 39 επεισόδια. Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 2011 και φινάλε το 2013. Ωστόσο, οι πληροφορίες μου λένε ότι αν όλα πάνε καλά με τον ΑΝΤ1 και τελικά κλείσει οριστικά η σειρά, τα 39 επεισόδια θα πολλαπλασιαστούν σε 160 ώστε η σειρά να γίνει καθημερινή.

Σύμφωνα με την υπόθεση, τα γεγονότα διαδραματίζονται στην αρχή του 20ου αιώνα σε μια πόλη της Ισπανίας, την Κανταλόα, και αφορούν ένα ξενοδοχείο και τα μυστικά των ιδιοκτητών του. Με σκοπό να επισκεφτεί την αδερφή του, ο Χούλιο φτάνει στο ξενοδοχείο που αυτή εργάζεται. Εκεί τον πληροφορούν πως η αδερφή του Χριστίνα, έχει απολυθεί. Με τη βοήθεια και συνεργασία της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Αλίθια, ο Χούλιο παριστάνοντας κάποιον άλλον πιάνει δουλειά στο ξενοδοχείο, μαθαίνει τι συμβαίνει με την αδερφή του, ενώ παράλληλα βρίσκει την πραγματική αγάπη. Μέσα από δυσκολίες και εμπόδια ο Χούλιο και οι σύμμαχοι που έχει αποκτήσει, μαθαίνουν τα μυστικά του Gran Hotel και παλεύουν για τη δικαιοσύνη.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Την πρωτότυπη σειρά την έχει δείξει και ο Άλφα.. την ξεκίνησε στις 20.00, πήγε απάτη και την έστειλε μετά τα μεσάνυχτα... Το σκέφτηκαν πολύ στον Αντ1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Επιπλέον παλι παραγωγή Καραγιάννης που είναι όλες φτηνιάρικες μέσα σε στούντιο.
      Αν το πάρει ο Αντ1 θα παίζει απέναντι απ το βιβλίο του Πετρουλάκη στον Αλφα που κι αυτό θα το ξεχειλώσουν όπως έκαναν με το σασμό. Ανυπομονώ ποιο απο τα δύο να μην βλέπω.

      Διαγραφή
  2. "τα 39 επεισόδια θα πολλαπλασιαστούν σε 160 ώστε η σειρά να γίνει καθημερινή",αυτο ειναι το μεγα λαθος που κανουν ολα τα ελληνικα καναλια με τις διασκευες των ξενωνσειρων.Αυτο σημαινει οτι η υποθεση ενος επεισοδιου της πρωτοτυπης σειρας θα ισοδυναμει με 4 της ελληνικης διασκευης.Χωρια η διαρκεια που απο 45 λεπτα ανα επεισοδιο πιθανοτατα θα γινει 90 για να καλυπτει κανα διωρο μαζι με τις διαφημισεις. Πως να μην ξεχειλωσει ετσι και να μην γινει σουπα το σεναριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πάει καλά αυτό θα το δείτε. Σήμερα στο γραφείο όλοι γι' αυτό συζητούσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πάει καλά αυτό θα το δείτε. Σήμερα στο γραφείο όλοι γι' αυτό συζητούσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτάνει με τις καθημερινές στο prime time. Πώ!!!! Αναπολώ εκείνες τις εποχές που τα καθημερινά ήταν απόγευμα και το βράδυ έπαιζαν σειρές μία μέρα την εβδομάδα άντε δύο. Τώρα έτσι όπως είναι τα οικονομικά των καναλιών και επειδή δε θέλουν και να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη έχουν βρει τα καθημερινά με 150 και βάλε επεισόδια τη χρονιά με σενάρια που αναγκαστικά από ένα σημείο και μετά ξεχειλώνουν και δε βλέπονται.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο πολύ δεν γίνεται να συμφωνήσω. Κι εγώ εκείνα τα prime time αναπολώ.

      Διαγραφή
    2. Και μάλιστα τότε τα (απογευματινά) καθημερινά είχαν διάρκεια επεισοδίου 35 λεπτά με τους συντελεστές να λένε πως δεν μπορούν να γεμίσουν ένα επεισόδιο σεναριακά και ότι είναι δύσκολο. Που να ξεραν τι θα γινόταν σήμερα που παίζουν 2 ώρες κάθε βράδυ και Κυριακή.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !