Αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα (2/3/2024)

15



Δείτε αναλυτικά μέσα απο το TVNEA.COM τα 15' στο δυναμικό κοινό. Ποια εκπομπή ή σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού; 

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

 ΠΗΓΗ: The Nielsen Company


Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πιέζεται πολύ το j2us από τα αντίπαλα προγράμματα. Πλέον δεν παίζει μόνο του. Έχει να αντιμετωπίσει τα αντίστοιχα σόου των άλλων καναλιών. Συν το τηλεπαιχνίδι με τον Κιούση. Πάντως χθες έκανε πολύ χαμηλή τηλεθέαση. Για ένα σόου που ξεκινάει στις 20:00 και ολοκληρώνεται στις 02:00, το 10% που έκανε, είναι από τα πιο χαμηλά νούμερα που έχει κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαμηλα μονοψηφια στην πρωϊνη ζώμη του Ant1 δεν τραβανε Μαγγιρα κ Μαυραγανη με τπτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάτος τα μουσικά σόου και ειδικότερα το καραγκιοζοσόου του Κοκλώνη που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του χαχαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρόβλημα του J2us είναι ο παρουσιαστής. Δεν είναι συμπαθής στο πολύ κόσμο λόγω των προσωπικών του επιλογών, των ρούχων που φοράει και του παρελθόντος του. Από εκεί και πέρα χρειάζεται και μια ανανέωση στο τρόπο που είναι στημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ρατσισμός με τον Κοκλώνη,υπάρχουμε και εμείς που το βλέπουμε για τον Κοκλώνη είδαμε και τον Φερεντίνο και την Κορομηλά που είναι πατος

      Διαγραφή
  5. Το κοκλωνοσόου και η μουσικορούλα πρέπει να φύγουν. Το πρώτο είναι ένα σόου για την αυτοικανοποίηση του Κοκλω, για να παίρνουν λεφτά ξεπεσμένοι τραγουδιστές και για να κάνουν αρπαχτή τα ονόματα της επιτροπής.
    Το δεύτερο επιεικώς δε βλέπεται. Και να είμαι σπίτι το Σαββατόβραδο θα δω ταινία ή σίριαλ εκτος τηλεορασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως είχα γράψει πιο παλιά και κάποιοι αντέδρασαν λέγοντας ότι είμαι εμμονικός η εκπομπή της Γερμανού δεν έχει τη δυναμική που είχε και σύντομα θα τη περάσει ο Τσουρός. Ο οποίος Τσουρός δεν είναι καθόλου συμπαθής παρά το χαμόγελο που έχει φορέσει αυτή τη σεζόν αλλα εκμεταλλεύεται τη στασιμότητα της Γερμανού και την άνευρη εκπομπή που κάνει. Όταν μια εκπομπή είναι χρόνια στη πρώτη θέση και δεν ανανεώνεται τότε κάποια στιγμή θα βρεθεί να χάνει δυναμική λόγω και της κούρασης του κοινού που θα στραφούν σε κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χτες 13,5 η Γερμανού και 7,7 ο Τσουρός. Όχι καλέ, δεν είσαι εμμονικός... Σύντομα θα την περάσει ο Τσουρός αχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Όλη την χρονιά περιμένεις να περάσει ο Τσουρός την Γερμανού. Υπομονή ίσως μέχρι το καλοκαίρι να την περάσει 1μέρα. Προς το παρόν χαίρεσαι που για 1 μέρα ο Τσουρός απλά την πλησίασε μη κάνοντας ίσως για πρώτη φορά μονοψήφια. Ευτυχώς που δεν είσαι εμμονικός.

      Διαγραφή
  7. 10% για το just σε σχεση με το κοστος του ειναι βατερλο. ειναι δυνατον κιουσης αρναουτογλου και απαραδεκτοι να κανουν παραπανω; φανταστειτε να ειχε απεναντι κανενα μαστερ σεφ τι θα εκανε το τζαστ. ο κοκλωνης πρεπει να το παρει αποφααση πως πεθανε και το τζαστ και η δικη του εικονα ως παρουσιαστη με ντεκολτε λαμε και κολιε. αν στο 3 επεισοδιο εκανε 10% μεχρι τον ιουνιο τι θα κανει; 1%?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς τον πετσοκοψες ετσι;; Και ποσο δικιο έχεις.

      Διαγραφή
    2. Το σταρ με πάμφθηνες ταινίες περνά άνετα τον Κοκλώνη. Οπως και οι απαράδεκτοι και ο εκατομμυριούχος. Μονο ρούλα περνάει, φερεντινο και νυχτα στασου. Εσκισε το τζαστ στη χιλιοστή σεζον που είναι σαν να βλεπεις επανάληψη τα ίδια πρόσωπα καθε χρονιά. Επισης πόσο απελπισμένη η Σταυροπούλου. Ελεος. Βρειτε της εναν Μπισμπικη.

      Διαγραφή
  8. Σχεδόν μαζί είναι με Φερεντίνο και Ρούλα. Λίγο θέλουν να τον περάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι σίγουρος;
      JUST THE 2 OF US 10,1%
      ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ 6,9%
      ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA 6,2%

      Σχεδόν μαζί... Λίγο θέλουν...

      Διαγραφή
  9. Ονομάζομαι Lucy Blackwood, είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα γιατί έλαβα το δάνειό μου των 7.000 € από την εταιρεία διαχείρισης περιουσίας Dellataylor Helping Hand. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λήψη δανείου, επικοινωνήστε με τον πράκτορα Della Taylor στο Dellastaylors@yahoo.com. Μην ξεχάσεις να του πεις ότι θα σε συστήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !