Το ΜΑΚ TV πέρασε το OPEN - Δείτε την κατάταξη των καναλιών για την Τρίτη 27/2/2024

8


Πώς διαμορφώθηκαν οι μέσοι όροι των καναλιών εθνικής εμβέλειας στο σύνολο ημέρας για χθες;

ΚΑΝΑΛΙ - 18/54 

ANTENNA 12,0 
STAR 12,0 
MEGA 11,4 
ALPHA 10,6 
ΣΚΑΙ 9,6 
ΕΡΤ1 4,3
MAK TV 4,1 
OPEN 3,8 
ΕΡΤ 3 1,2 
ΕΡΤ2 0,4 
OTHERS 30,7 

 ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Reserch

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μα σύμφωνα με 5-6 sites το Open με Τσολάκη, Γουμενίδη, Ζαρίφη και Πάνια σκίζει...
    Σε λίγο το Μακεδονία TV θα περάσει και τον ΣΚΑΪ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχως οι επιλογες του ΟΠΕΝ για τη φετινη σεζον ηταν αποτυχημενες. εχουν περασει η μιση σεζον βαδιζουμε στη ληξη και οι εκπομπες ζαριφη, τσολακη και νασου στο νεανικο πανε ακλαφτες με 2-4,5% και στο γενικο αντε να κανουν στο τσακιρ κεφι ενα 5-6%. θα μου πεις οταν ο μεσος ορος ειναι 3,5% ναι το 4 το 5 και το 6 θεωρουνται επιτυχια. στην μιντιακη και διαφημιστικη πιατσα ομως δηλαδη στα χρηματα το καναλι θα ειναι πατος. κανεις διαφημιστης δεν θα επενδυσει σε αυτες τις εκπομπες. για μενα το ΟΠΕΝ πρεπει να κατσει απο τωρα να σκεφτει πολυ πολυ σοβαρα τη νεα σεζον. η πανια ναι δειχνει πως κατι τσιμπαει κ οχι απο την ιδια αλλα απο το κονσεπτ τηλεπαιχνιδι που φετος ολα τα τηλεπαιχνιδια πανε καλα. για μενα η τσολακη πρεπει να επιστρεψει στο σαββατοκυριακο, η ζαριφη να κανει σατυρικη μονοωρη ειτε αργα απογευμα ειτε βραδυ. ο νασος καθαρα ενημερψση σε βραδινη ζωνη κ οχι ψυχγαωγια σε πρωι μεσημερι. επιλογες του στυλ αλιμπερτη, παπιλα, δρουζα κλπ θα ειναι απολυτη καταστροφη. δεν εχουν καμια εμπορικη αξια τα ονοματα αυτα ουτε προσελκυουν ενδιαφερον εμπορικο και των σαιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την Ζαριφη συμφωνω. Επειδη κανει εκπομπη με μεγάλη διαρκεια χαλάει. Επρεπε να ξεκινησει 45λεπτο με χιουμορ. Να το χτισει και σιγα σιγα να μεγαλώνει αυτο σαν εκπομπή. Οχι τωρα που η εκπομπη ειναι ό,τι να ναι. Και να θες να βαλεις κατι ευχαριστο στο yt, δεν το βαζεις.

      Διαγραφή
    2. Βασικά η Ζαρίφη κάνει εντελώς λάθος εκπομπή και έχει λάθος πλατό και ενότητες. Αν έκανε την εκπομπή τύπου DeGeneres ή Μουτσινά θα είχε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Ένα κανονικό πλατό με ζωντανό κοινό, σάτιρα και σχολιασμό της επικαιρότητας, αυτούς τους fictional χαρακτήρες βλ. γιαγιά, υδραυλικό, γειτόνισσα και στο τέλος συνέντευξη σε πολυθρόνες. Αυτός με το σπίτι δείχνει παλιακό τύπου Έλντα Πανοπούλου στο Μεταξύ Μας.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ. Νομιζω ηθελε να αποφυγει συγκριση με Μουτσινά ή να της πουν οτι τον αντιγράφει.

      Διαγραφή
  3. το θεμα ειναι οτι το 2-3% μεσο ορο ειναι επιπεδου ερτ. δεν ειναι επιτυχια. και δε νομιζω το οπεν και ο κοκλωνης να θελουν προγραμμα που σε τεταρτα κανει 0,9 και 1%. αν δειτε τεταρτα ζαριφη και τσολακη παει το 1 και 2 συννεφο. ειναι εξαιρετικα χαμηλα ποσοστα. δηλαδη η τσολακη η ζαριδφη και ο νασος θα συνεχισουν ως εχουν κ του χρονου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ήμουν το Open θα ξεκινούσα από τώρα να ψάχνω πρόσωπα και εκπομπές για την νέα σεζόν και θα ξεκινούσα την σεζόν νωρίτερα απο τα υπόλοιπα κανάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !