Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα: «Απαράδεκτο το κύμα μίσους, τοξικότητα και χυδαιότητα»

5



Για τη Δανάη Μπάρκα και την Κατερίνα Καινούργιου μίλησαν ξανά σήμερα στο Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στάθηκε κυρίως στο γεγονός ότι η παρουσιάστρια του Mega δέχεται πολλές “επιθέσεις” στα social media.

«Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα. Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα, να ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους… Να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης για να προσβάλουμε και να μειώσουμε και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού…. Εντάξει, λίγο κάπου να το μετριάσουμε!», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη συνέχεια: «Αυτό που γίνεται το τελευταίο 48ωρο, με αυτά τα μηνύματα μίσους, νομίζω ότι είναι εντελώς αχρείαστο. Η Κατερίνα μάς έχει συνηθίσει να απαντά, όταν συζητιέται κάτι. Χθες, εννιά στους δέκα περίμεναν μια απάντησή της, αλλά η ίδια επέλεξε να μην ρίξει λάδι στη φωτιά».

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλα έκανε και δεν απάντησε η Κατερινα αλλα και η Δανάη χαμηλοτάτου. Να τα φτιάξει με τον πρώην της αλλης ενω εκεινη της τον σύστησε και ενω ξέρει οτι η Κατερινα δεν εχει τραβήξει οριστικό Χ. Και να χορεύει και στην εκπομπή Ερωτα Θελει η Ζωή και όχι πόλεμο. Κανένα επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η δαναη οταν επιλεξε να γινει δημοσιο προσωπο και να τα φτιαχνει κ με τον πρωην της φιλης της να ηταν προετοιμασμενη για το τι θα ακουσει. ας προσεχε. ενα θρασυτατο βυσμα ειναι η δαναη που σαρωνει σε μονοψηφια τοσα χρονια κ την κρατανε στο μεγκα λογω μαμας. ποιο αλλο καναλι θα κραταγε 4 χρονια τα χαλια νουμερα της δαναης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θρασύτατη δεν είναι σε καμία περίπτωση. Ούτε τα νούμερα είναι πάντα χάλια. Η Δανάη έχει υποπέσει στα λιγότερα ατοπήματα από όλους τους συναδέλφους της. Οπότε μάλλον εσύ είσαι εμπαθής. Όσο για το βύσμα, αν δεν έχεις αποδείξεις για όσα γράφεις, τότε δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένας κοινός συκοφάντης...

      Διαγραφή
  3. Αποδεικνύεται πως στη showbiz δεν υπάρχουν φιλίες ούτε γυναικεία αλληλεγγύη ούτε τίποτα. Δεν ξέρω αν η Καινούργιου αισθανόταν τη Μπάρκα φίλη της. Το σίγουρο όμως είναι πως η Μπάρκα δεν θεωρούσε τη Καινούργιου φίλη της και μάλιστα πρέπει και να είχε μια άκρως ανταγωνιστική διάθεσή απέναντί της αν δούμε και διάφορα γεγονότα που προηγήθηκαν του συμβάντος όπως κάτι φάρσες που τις έκανε και κάτι κούπες που τις κούναγε ειρωνικά. Τα πολλά χαμόγελα, οι αγκαλιές, τα διθυραμβικά post, τα είμαστε φίλες και woman power αποδεικνύονται ψεύτικα και γίνονται μόνο για τα clicks και τα tags ενώ πίσω υπάρχει μίσος και ανταγωνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ξεχνάς τι είχε κάνει η Καινούργιου όταν "της κούναγε την κούπα" όπως γράφεις...

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !