Η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται για μεταγραφή ; Αυτό είναι το κανάλι που την προσεγγίζει...

3



Πρόταση μαμούθ κατέθεσε το Mega στη Φαίη Σκορδά για συνεργασία των δύο πλευρών από την επόμενη σεζόν. Το Μεγάλο κανάλι οδεύει σε νέο σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με τη RealNews που κυκλοφορεί, το Mega έχει ήδη πλησιάσει τη Σκορδά με επίσημη πρόταση συνεργασίας. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η επιλογή της παρουσιάστριας προέρχεται από την ανώτατη βαθμίδα διοίκησης του καναλιού. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να προγραμματιστεί νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ δεν έχει ανοίξει ακόμη διάλογο με την παρουσιάστρια ενόψει της λήξης του συμβολαίου της σκοπεύοντας να ασχοληθεί με τα θέματα της ψυχαγωγίας μέσα στο Μάρτιο.

Η πρόταση του Mega στη Φαίη Σκορδά αφορά την παρουσίαση καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής χωρίς να είναι ακόμη γνωστό αν πρόκειται για πρόγραμμα της πρωινής ή μεσημεριανής ζώνης.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πραγματικα ποιος διυθυνει το μεγκα ρε παιδια; ειναι δυνατον μια παρουσιαστρια χρυσοπληρωμνη σα τη φαιη να κανει 2 χρονια μονοψηφια τραγικα στο σκαι και τωρα να την διεκδικει το μεγκα;;;; το μεγκα;;;;;; αξιοι της μοιρας τους στο μεγκα το καλο. απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 4 το απογευμα με φαιη και μενεγακη θα βουλιαζει στα μονοψηφια. μπραβο στο μεγκα. μεχρι και η πανια στο οπεν παει καλυτερα απο αυτες τις δυο κυριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σου θυμλησω ότι και η γερμανού όταν ήταν στο έψιλον έκανε τραγικά μονοψήφια και στον άλφα όταν ξαναγύρισε έκανε επιτυχία. Στον σκαι καμία μεταγραφή ψυχαγωγίας δεν τους βγήκε ούτε ο σεφερλής ούτε ο φερεντινος

      Διαγραφή
    2. Σιγα μη τη διεκδικεί το μέγκα. Καποιος το διέρευσε επίτηδες. Το μέγκα εχει ηδη Μελέτη, Μπάρκα και Μενεγάκη. Ποσες να πάρει; Εδω μικραίνει τις εκπομπές τους για να χωρεσουν όλες.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !