Αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα (7/2/2024)

3



Δείτε αναλυτικά μέσα απο το TVNEA.COM τα 15' στο δυναμικό κοινό. Ποια εκπομπή ή σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού; 

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

 ΠΗΓΗ: The Nielsen Company

 


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ναυάγιο πήγε καλά χθες. 10αρια βλέπω. Ο πρώτος απο εμας ως συνήθως 8,5-9. Η Ιουλία έχει θέμα. Εκει που κάνει 9 μάλλον βαζει μεγάλες διαφημίσεις και πέφτει στο 6. Μετά το επόμενο τέταρτο επανέρχεται στο 7 και μετά στο 10. Στο τελευταίο τέταρτο κάνει πάλι 6,6. Μαλλον θα παίζει κι εκεί διαφημίσεις. Ο κόσμος το αλλαζει στις διαφημίσεις και αργεί να το ξαναβάλει. Πιστεύω δεν τον πολυτραβάει.
    Η μαγισσα τα καλύτερα νούμερα που έχει κανει απο τα Χριστούγεννα και μετά. Κι αυτή δεν έχει συνεπάρει τον κόσμο. Στις διαφημίσεις πέφτει 2 μονάδες κι απ αυτές, επανακτά μόνο τη μία. Κι αυτό σε μια καλή μέρα.
    Ο σασμός είχε καλή μέρα χθες. Πρέπει να είχε ενδιαφέρον επεισοδιο γιατί αντι να ξεκινήσει υψηλά και να πέφτει καθως περνούσε η ώρα, ξαφνικά στις 10.15 πήρε 3 μονάδες. Και μετά στις διαφημίσεις έχασε μόνο μία μονάδα. Αρα ο κόσμος που είχε κρατήθηκε παρα τις διαφημίσεις.
    Η ελια επισης ειχε εξαιρετική μέρα. 13αρια και 14αρια σ ολα τα τεταρτα παρα τις διαφημίσεις. Βοήθησε και το μάστερσεφ. Μαλλον πρεπει να ήταν βαρετό χθες γιατί μέχρι τις 22.30 χτύπησε το πολύ 17 σε ένα τέταρτο μόνο. Αλλες μερες στο 16 μένει σε χαμηλο τέταρτο διαφημίσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάλια νούμερα για την πρωινή ζώνη του άλφα μετά τις 7.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε! Η Τσιμτσιλή, αν δεν βαρεθεί και δεν την σταματήσουν μελοντικοί διευθυντές του alpha, θα γίνει ο θηλυκός Παπαδάκης της πολύ πρωινής ψυχαγωγίας.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !