Την θέλουν στο Mega με μειωμένες αποδοχές...

5

 


Μεγάλο παράθυρο ανοίγει για την παραμονή της Ελένης Μενεγάκη στη συχνότητα του Mega, με ορατό -πλέον- το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου της, το οποίο λήγει τον Ιούνιο.


Παρότι αρχικά πληροφορίες έκαναν λόγο για σημαντικές αλλαγές στον στρατηγικό σχεδιασμό του Mega για την προσεχή σεζόν που δεν θα περιελάμβανε την εκπομπή «Ελένη», το κλίμα φέρεται να μεταστράφηκε μέσα στον Δεκέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συνάντηση της παρουσιάστριας με υψηλά ιστάμενα στελέχη του Mega, στην οποία δόθηκε προοπτική συνέχισης της μεταξύ τους συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια.


Στο πλαίσιο της ίδιας συζήτησης, φέρεται να έχει κατατεθεί και πρόταση για σημαντική μείωση σε ό,τι αφορά τους οικονομικούς όρους της συνεργασίας, κάτι που θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στόχος του Mega είναι να διατηρήσει την Ελ. Μενεγάκη στο δυναμικό του αναζητώντας μια άλλη οδό συνέχισης της μεταξύ τους συνεργασίας, ενώ μένει να φανεί ποιες είναι οι προθέσεις της δημοφιλούς παρουσιάστριας και ποιες αποφάσεις θα λάβει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας παρουσιασει εκπομπη τυπου "σπιτι με το mega" ή καποιο show. Αυτη η "πατατα" που κανει τωρα παντως δεν εχει λογο υπαρξης με τοσα πρωιναδικα που εχουν προηγηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μενεγάκη θέλει να έχει μια εκπομπή μέσα από την οποία να μπορεί να παρουσιάζει τα λεγόμενα εμπορικά όπως κρέμες, ρούχα, γιατί έχει κάνει συμφωνίες με τις εταιρείες και το μεγαλύτερο μέρος από τα έσοδα το καρπώνεται η ίδια. Αν κάνει μια εκπομπή που δεν θα είναι πρωινή ή μεσημεριανή πώς θα μπορούσε να πουλήσει τα προϊόντα; Επομένως θα δεχτεί μειωμένες αποδοχές ώστε να διατηρήσει το προνόμιο να έχει μία μεσημεριανή εκπομπή σε όποιοδήποτε κανάλι με σχεδόν σίγουρο το Mega ώστε να μπορεί να συνεχίσει να πουλά προϊόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με το σχολιο πιο πάνω. Η Μενεγάκη εδω και χρονια απ όταν βγηκε απο την τηλεοραση και ξαναμπήκε κατάλαβε ότι το μέλλον στην τηλεοραση για τα επόμενα χρονια για να βγάζεις λεφτά ειναι οι πωλήσεις. Οπως προωθεί μέσω ινσταγκραμ ο ινφλουένσερ και παιρνει 10.000 το ποστ γιατι του κάνετε λάικ κλπ, έτσι κάνει κι η Μενεγάκη. Ξερει ότι δεν θα ανέβει η τηλεθεαση της γιατι δεν προκειται να αλλαξει εκπομπή. Θα συνεχισει αυτο το τυπου ψυχαγωγία, συζητηση, μαγειρικη με τη γνωστη συνταγή των ενδιάμεσων διαφημίσεων των γαλλικών αρωμάτων, των παπουτσιων γνωστης εταιρείας και όλων των προιοντων διατροφής τα οποια πουλάει. Και τα πουλάει με την καρδιά της. Τα δοκιμάζει, λεει καλά λογια, γιατί θέλει να τα πουλήσει γιατί όσα περισσοτερα προιοντα τοποθετουν διαφημίσεις στην εκπομπή της τοσα περισσότερα λεφτα παίρνει απ αυτές τις εταιρείες. Τα πιο πολλα λεφτά πάνε σε κεινη και ένα μικρο ποσοστο πάει στο μέγκα. Οποτε, σ ενα βραδυνο η Ελένη δεν μπορει να δοκιμάσει το κοτοπουλο να σας πει ποσο τρυφερο είναι και να σας πεισει να το αγοράσετε. Αρα δεν θα κάνει βραδυνο. Γιατί η Ελένη σκεφτεται πια οσο πουλάω θα το κάνω να μαζεύω λεφτά, οταν δεν με θέλουν άλλο θα το κάνω μεσω ιντερνετ.
    Στο κάτω κάτω εχει βγάλει λεφτά για δυο ζωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γι αυτο η τηλεοραση πεθανε και παει καταδιαολου. γιατι δε μπορει να πιανει στασιδι μια παρουσιαστρια που πουλαει κρεμες και σανδαλια. κ πιστεψε με κανεις δε την βλεπει οταν κανει 6% αρα η διαφημιση με τετοια ποσοστα ειναι ανυπαρκτη για τις εταιρειες. η σοβαρη διαφημιση ειναι πλεον στο ινσταγκραμ της μενεγακη και οχι σε μια εκπομπουλα της πλακας που δεν την βλεπει κανεις και ειναι κ σε ωρα αιχμης να λειπει ο κοσμος απ το σπιιτι. ενω στο ινσταγκραμ η διαηφμιση μενει κ την βλεπει νοποτ εθελει ο αλλος. εγω αν ημουν καναλι δε θα δεχομουν να εχω μια παρουσιαστρια που κανει μονοψηφια κ να μ ριχνει το μεσο ορο επειδη φερνει διαφημισεις απο σανδαλια κρεμες και ζυμαρια. αυτο δεν ειναι παρουσιαστρια αλλα πωλητρια προμοτερ. οταν το καταλαβουν αυτο οι καναλαρχες θα δωσουν λυση κ στο γριφο γιατι ο κοσμος πια δεν βλεπει εκπομπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !