Φαίη Σκορδά: Τελειώνει το συμβόλαιο της με τον ΣΚΑΪ - Θα σκάσει μεταγραφή;

12


Από τον Μάρτιο αναμένεται να ξεκινήσουν οι συ ζητήσεις του ΣΚΑΪ με τη Φαίη Σκορδά, ενόψει της λήξης του συμβολαίου της το καλοκαίρι.

Το κανάλι του Φαλήρου διανύει φάση «ενδοσκόπησης» σχετικά με το αν θα επιχειρήσει μεγαλύτερη στροφή στην ενημέρωση, αφιερώνοντας όλο το πρόγραμμα έως τις 14:00 σε ενημερωτικό περιεχόμενο, ή αν θα διατηρήσει τις ζώνες ως έχουν σήμερα.


Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, αν διατηρηθούν κανονικά τα slots ψυχαγωγίας, η Φαίη Σκορδά παραμένει φαβορί και προτεραιότητα για τον ΣΚΑΪ, που φέρεται ικανοποιημένος από τη συνεργασία με την παρουσιάστρια τη φετινή σεζόν.


Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρουν πηγές από το Φάληρο, το ζήτημα αρχικά έχει να κάνει με τις τυπολογία ες που θα επιλεγούν για το πρόγραμμα και όχι τόσο με τα πρόσωπα, που θα μπουν στο κάδρο σε δεύτερο χρόνο.


Αν τελικά το slot 12:00-14:00 δοθεί στην ενημέρωση, εξετάζεται το ενδεχόμενο να προταθεί στη Φαίη Σκορδά μετακίνηση στη ζώνη 15:00- 17:00, κάτι ωστόσο που θα αποτελέσει την τρίτη αλλαγή ζώνης για την παρουσιάστρια σε ισάριθμες σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κρίμα να της αλλάζουν όλη την ώρα ώρα. Εκεί που πάει κάτι να χτίσε της το γκρεμίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δν χτιζει και ποτε τιποτα.Παντα στα μπετα μενει.Καλυτερα να παει κατα επαρχια μερια.Γιατι οχι συμπαρουσιαστρια στις Σερρες με την κυρια Στελλα.

      Διαγραφή
  2. Και για τη Σκορδά όπως και για τη Μενεγάκη ισχύει το γεγονός ότι μεγαλύτερη αξία δίνουν στα εμπορικά παρά σε τι ώρες θα παίζουν οι εκπομπές τους αν θα είναι δηλαδή πρωινές ή μεσημεριανές. Και η Σκορδά έχει κάνει συμφωνίες με εταιρείες και το μεγαλύτερο αν όχι όλο το οικονομικό κομμάτι το καρπώνεται η ίδια. Για αυτό και δέχτηκε τη μετακίνηση στις 12 για αυτό μπορεί και να δεχτεί τη μετακίνηση στις 2 το μεσημέρι. Αυτό που θέλει είναι να μπορεί να πουλάει τα προϊόντα των εταιρειών μέσα από ένα κανάλι με μεγάλη τηλεθέαση άσχετα της ώρας ή της θεματολογίας της εκπομπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εκπομπή της φαίης είναι καλύτερη πάντως φέτος σε σχέση με πέρυσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kανένας δε θέλει τη Φαιη πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα νουμερα της φαιης ακομη κ με σαρβαιβορ ειναι μονοψηφια. δεν ειναι καλα. τα 8αρια δεν ειναι ποσοστα για το ονομα κ τις απολαβες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά στον Ψυχαγωγικό ΣΚΑΪ μόνο το συμβόλαιο της ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΑΛΕΣΚΟΥ λειτούργησε σωστά.
    Σάσα Σταμάτη
    Ντορέττα Παπαδημητρίου
    Τατιάνα Στεφανίδου
    Γιώργος Λιάγκας
    Ελένη Τσολάκη
    Σάκης Τανιμανίδης
    Χάρης Βαρθακούρης
    Αντελίνα Βαρθακούρη
    Γιώργος Θεοφάνους
    Μαρία Μπακοδήμου
    Δούκισσα Νομικού
    Μπάγια Αντωνοπούλου
    Γιώργος Τσαλίκης
    Ελεονώρα Μελέτη
    Φαίη Σκορδά

    Όλοι άλλο συμφώνησαν από θέμα ώρας, θεματολογία, διάρκεια συμβολαίου και συνέβησαν ακριβώς τα αντίθετα. Μόνο η Μαλέσκου έμεινε δύο σεζόν σταθερή, στην ίδια (περίπου) ώρα, με την ίδια θεματολογία, χωρίς (ιδιαίτερες) ενοχλήσεις και ολοκλήρωσε κανονικά όπως οριζόταν στο συμβόλαιο.

    Ξεχνάτε που μέχρι και η Τατιάνα έφτασε τη 2η σεζόν της (από καθημερινή) να κάνει μία εκπομπή την εβδομάδα μόνο κάθε Κυριακή για 1,5 μόνο το 2020;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυμάμαι Τάτι να είναι έτοιμη να εκραγεί που την πέταξαν Κυριακή μεσημέρι για 1,5 ώρα όλη κι όλη συν με εμπορικά για έξυπνες κρέμες.

      Μετά έγιναν τα γεγονότα στον Έβρο και ο Covid, πέρασε την Γερμανού δύο Κυριακές, και της ξαναέδωσαν πίσω και το Σάββατο.

      Διαγραφή
  7. Επιτυχία πάντως δεν το λες να σου αλλάζουν κάθε χρόνο την ώρα και δεν ξέρω κατά πόσο τέτοιες κινήσεις δείχνουν πως ένα κανάλι είναι ευχαριστημένο. Ίσως να μην θέλουν να χάσουν τους χορηγούς που μπορεί να έχει και μπορεί σε προσωπικό επίπεδο οι σχέσεις να είναι καλές αλλά το να μην σε κρατάνε στην ώρα σου και να σου ζητάνε συνέχεια αλλαγή ζώνης δείχνει πως αυτό που ως τώρα δοκιμάστηκε ως συνταγή δεν πέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν επιμείνεις σε μια ζώνη δεν θα δεις αποτελέσματα. Το σταρ που άφησε το δίδυμο για δεύτερη χρονιά είδε τα ποσοστά του να ανεβαίνουν. Επίσης και ο φερεντίνος με τον σεφερλή άλλαξαν ώρα

      Διαγραφή
  8. Ο ΣΚΑΙ ας αποσυρθει απ τις ψυχαγωγικες μαγκαζινο εκπομπες γιατι δε το εχει. τοσο με τη σκορδα οσο και με τη μπακοδημου κανενα σχεδον ορο συμβολαιου δε τηρησαν. αλλα υπεγραψε η μπακοδημου αλλο εκανε. αλλο υπεγραψε η φαιη αλλο εκανε. αρα πως ενας επαγγελματιας θα επιλεξει να παει στο σκαι με τοσο μπαχαλο; εκτος πια αν ο σκαι τους δινει τοσα πολλα λεφτα που ολοι θαμπωνονται απ τα χρηματα και πανε ανεξαρητου ασχημης μεταχειρισης απ το σταθμο. ο σκαι πηρε φερεντινο σεφερλη σκορδα και πατος ειναι. για να τους εκλεψε απ τα καναλια που ηταν παει να παει τους χρυσωσε. τοσο η φαιη οσο και ο φερεντινος ηταν πολλα χρονια στον αντ1 κ αλφα οποτε φυγανε κατοπιν μεγαλου ποσου λογικα. τωρα βεβαια θα κοπανανε το κεφαλι τους στο σκαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύρια προτεραιότητα του ΣΚΑΙ είναι η προπαγάνδα που κάνει υπέρ ενός πολιτικού κόμματος. Το ψυχαγωγικό κομμάτι είναι πάρεργο και τον βοηθάει να τραβά κόσμο που δεν θα τον είχε αν ήταν αποκλειστικά ενημερωτικός σταθμός. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η μεγάλη επιτυχία του Survivor του 2017 που έφερε κόσμο στο ΣΚΑΙ που πριν δεν είχε. Για αυτό και επιμένει στη ψυχαγωγία ακόμη και χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !