Γιώργος Καπουτζίδης για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα: «Σας το λέμε ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι χαμηλό»

8



Ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε θέση για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους, αναφέροντας πως το επίπεδο της δημοσιογραφίας στη χώρα μας είναι πολύ χαμηλό.

«Όταν έρχεται κάποιος, χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει, στα καλά του καθουμένου, έξω από το γύρισμα ή έξω από το θέατρο που πάμε για πρόβα, δεν απαντάω. Λέω χίλια συγγνώμη, δεν θέλω να μιλήσω. Λέω αυτό και τελειώνει η υπόθεση. Νομίζω ότι αυτό που ήθελε ο κ. Νταλάρας – και σε αυτό θέλω να εστιάσω, όχι στο αν ο τρόπος ήταν σωστός, αν έπρεπε να τα ακούσει το τάδε παιδί. Σας το λέμε με πολλούς τρόπους, και του ποιοτικού και του έντεχνου και του θεάτρου και της τηλεόρασης, ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι, δυστυχώς, χαμηλό» δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.


«Προσπαθούμε να σας το πούμε, να σας το ψελλίσουμε. Γιατί αν κάποιος το πει πιο δυνατά, την επόμενη μέρα θα ενωθούν όλες οι εφημερίδες και σε κοπανάνε. Για αυτό δεν μιλάμε και πολύ. Και επειδή το ακούτε από παντού, κάντε κάτι. Όταν ακούτε τόσες ενστάσεις από τόσους ανθρώπους, υπάρχει κάποιο πρόβλημα» συνέχισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ασε μας ρε καπουτζιδη που εχεις βγαλει και βαρομετρο και μετρας το επιπεδο της δημοσιογραφιας σε χαμηλο. αυτο το επιπεδο δημοσιογραφιας σε εκανε σταρ κ πλουσιο. αν δεν σε παιζανε τα καναλια της χαμηλης δημοσιογραφιας δε θα σε ηξερε ουτε η μανα σου. εχετε σηκωσει εναν αμανε ολοι σας κ τα βαζετε με την τηλεοραση που καλως ή κακως αυτη σας συντηρει αυτη σας προβαλει απο αυτη ειστε διασημοι κ πληρωνεστε αλλιως ουτε ο μπακαλης της γειτονιας σας δε θα ερχοταν να δει τα θεατρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Τον Καπουτζίδη δεν τον ανέδειξαν τα κανάλια της χαμηλής δημοσιογραφίας, αλλά η πένα του. Από αυτήν έγινε γνωστός και από αυτήν διατηρεί τη δημοφιλία του. Εντελώς άτοπο αυτό που έγραψες. Δεν είναι θέμα αμανέ η κριτική στο επίπεδο της δημοσιογραφίας.

      Διαγραφή
    2. μια χαρά τα λέει ο Καπουτζίδης. Τώρα αν εσύ εισαι εγροδότης/αρχισυντάκτης ή "ρεπόρτερ που περιμένει έξω από κάθε μαγαζί να πάρεις μία δήλωση, είναι δικό σου θέμα.

      Διαγραφή
  2. Καλά τα λέει ο Καπουτζίδης! Κατά μέσον όρο, το επίπεδο της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα είναι χαμηλότατο... Για αυτό οι κάτω των 40 δεν βλέπουν τηλεόραση και έχει καταλήξει ο προγραμματισμός να γίνεται με εκπομπές και σειρές που αφορούν τους άνω των 50!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα την πενα του καπουτζιδη. 2 σηριαλ εκανε και τιποτα αλλο. απο το παραπεντε κ μετα που απελευθερωθηκε ολο για την ομοφυλοφυλια μιλαει κ για τιποτα αλλο. απο κωμικο ταλεντο εγινε γραφικος και οχι ο καπουτζιδης δεν ειναι ο μεγιστος που θα ακουμε την αποψη του κ θα λεμε yes master. δεν ειναι τιποτα το ανωτερο απο εμενα κ ολους τους πολιτες για να εχει δημοσιο λογο κ μαλιστα να απαιτει να υιοθετουμε τα λεγομενα του κ τις αποψεις του. ενας ψωνισμενος ειναι που νομιζει θα αλλαξει το κοσμο κ τελικα κανει μια τρυπα στο νερο. αλλα ας παψουν τα καναλια να τον δειχνουν και να στελνουν καμερες στα θεατρικα του και μετα θα σου πω εγω τι θα κανει για να βγει στο γυαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον πριν γράψεις κάτι, ενημερώσου. Ο Καπουτζίδης έχει κάνει 4 σήριαλ. Το Παρά Πέντε θεωρείται μια πιο επιτυχημένες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης και οι Σέρρες παίζουν στο Netflix. Αυτά λένε σίγουρα κάτι για την επιτυχία του. Δεύτερον δεν απαίτησε ο άνθρωπος να υιοθετήσουμε την άποψη του, μια γνώμη είπε όταν ρωτήθηκε όπως τόσοι και τόσοι άλλοι. Μάλλον θίχτηκαν μερικοί γιατί η αλήθεια πονάει.

      Διαγραφή
    2. Κατ' αρχάς ο Καπουτζίδης έχει κάνει 4 σειρές, εκ των οποίων η μία είναι στο Netflix, η άλλη κατατροπώνει τον ανταγωνισμό στη χιλιοστή επανάληψη με απίστευτα ποσοστά, συν δύο θεατρικά έργα. Άρα επιβεβαιώνεται ότι η δημοφιλία του οφείλεται ξεκάθαρα στην πένα του.
      Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις περί δηλώσεων για την ομοφυλοφιλία, μαγκιά του και μπράβο του! Πόσοι μπορούν να το κάνουν αυτό; Ε ρε ζήλια ψώρα!!

      Διαγραφή
    3. «Σιγά την πένα»;;; Ο Καπουτζίδης έχει γράψει 4 σειρές όλες επιτυχημένες (παρά 5, σαββατογεννημένες, Σέρρες που μπήκε στο νετφλιξ και εθνική Ελλάδος), έχει γράψει θεατρικά, έχει παρουσιάσει με επιτυχία την Eurovision, τάλεντ σόου, κλπ. Ο Καπουτζίδης έχει δικαίωμα να λέει την γνώμη του όπως και εσύ και εγώ και ο καθένας. Δεν σου επέβαλλε τίποτα. Φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να δέχεσαι όσα λέει ούτε όμως και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε τα ψέμματά σου και τις κακίες σου και φυσικά θα παίρνεις και τις ανάλογες απαντήσεις.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !