Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει πρεμιέρα με τη νέα του εκπομπή - Διαβάστε τα κα τα για αυτή

4


Από το Σάββατο 6 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στις 21.00, έρχονται στον ΣΚΑΪ οι παρέες που θα αλλάξουν τα Σαββατόβραδά!

Ο Χρήστος Φερεντίνος με μια μεγάλη παρέα φίλων και αγαπημένους ερμηνευτές γεμίζουν τα Σαββατόβραδά μας με κέφι, θετική ενέργεια, μουσικές, τραγούδια και χορούς.

Ανήμερα των Θεοφανίων, στην παρέα μας η Γλυκερία! Η σπουδαία ερμηνεύτρια μας χαρίζει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες ενώ θα την χαρούμε επί σκηνής σε αναπάντεχες συμπράξεις! Μαζί με την Γλυκερία θα απολαύσουμε επίσης την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, τη Demy, την Αναστασία, τον Χάρη Μακρή και τον ηθοποιό Θανάση Αλευρά σε μια εμφάνιση – έκπληξη! Τη μεγάλη παρέα συμπληρώνουν εκλεκτοί καλεσμένοι: οι πιο ταιριαστοί «Αταίριαστοι» της πρωινής ενημέρωσης, Γιάννης Ντσούνος– Χρήστος Κούτρας, οι πρωταγωνίστριες της σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», Χριστίνα Αλεξανιάν και Σμαράγδα Αδαμοπούλου, η Ιωάννα Παππά, ο Λάκης Γαβαλάς, η Σοφία Μανωλάκου, ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου, ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης και ο συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος.

«ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ!»

Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ!


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για να δούμε πως θα τα πάει αυτή η εκπομπή σε τηλεθέαση. Το πρωτοχρονιάτικο έσκισε αλλά μπορεί να ήταν συγκυριακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιγραφή του στην Υγειά μας ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα αυτά τα προγράμματα πατάνε πάνω στις εκπομπές της Σεμίνας Διγενή κι αν θέλουμε και ακόμα πιο πίσω σε αυτές του Φρέντυ Γερμανού. Οι παλιοί θυμούνται πως όταν είχε ξεκινήσει ο Παπαδόπουλος την παρουσίαση μιας τέτοιας εκπομπής τον κατηγορούσαν για αντιγραφή της εκπομπής της Διγενή. Όλες αυτές οι εκπομπές έχουν ως κοινό την παρέα, το τραγούδι, τον χορό, τον χαλαρό διάλογο και γενικότερα μια ατμόσφαιρα ευχάριστη και χαλαρωτική ώστε και ο τηλεθεατής να χαλαρώσει και αντί να βγει έξω τα βράδια του ΣΚ να περάσει το βράδυ του μαζί με όλους αυτούς βλέποντας τους ως ''φίλους'' αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Ο Φερεντίνος στο ρόλο του παρουσιαστή μιας τέτοιας εκπομπής δεν είναι κακός. Στα εορταστικά έδειξε πως μπορεί να την παρουσιάσει. Ο Σκαι είχε ήδη μια τέτοια εκπομπή και άνετα μπορεί να ισχυριστεί πως απλώς την επαναφέρει με νέο παρουσιαστή.

      Διαγραφή
    2. Ας είναι κι έτσι. Χρειάζεται μια τέτοια εκπομπή.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !