Η αναγκαστική συνεργασία Κοκλώνη με MEGA;

5


Αληθεύει ότι το MEGA δεν θέλει να συνεργάζεται άλλο με τη "Barking well media" από τότε που δημιουργήθηκε η Oscar Productions και από τότε που ο Κοκλώνης μπήκε μέσα στο OPEN για να το "παίξει" αφεντικό; 

Η συνεργασία έχει περιοριστεί μόνο στο "Χαμογέλα και πάλι" με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αναγκαστικά καθώς το κανάλι δεν επιθυμεί να χάσει μία εκπομπή που του φέρνει υψηλή τηλεθέαση σε μία ανταγωνιστική ζώνη; 

Άλλωστε, το ρεπορτάζ ότι πέρυσι ήθελε το κανάλι να μετατρέψει τη συγκεκριμένη εκπομπή σε εσωτερική παραγωγή ισχύει, αλλά έθεσε βέτο η παρουσιατρια. 


Διαβάστε όλη την στήλη Mediatown (εδώ)

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. χθες η συριχα εβγαλε αρθρο στο youwekly οτι η μαλεσκου παει για σκ μεγκα κ οτι συζηταε με το μεγκα εδω και καιρο. μην εκπλαγουμε αν δουμε του χρονυου τη σισσυ στο καθημερινο πρωινο του μεγκα ή να παει σε κανενα οπεν του φιλαρακου της. το μεγκα πρεπει να κανει αλλγες. παει χαλια μαυρα. τρεις σεζον με μελετη μπαρκα μενεγακη δεν παει καλα ολο μονοψηφια κανει κ ταβανι το 10%. θελουν αλλαγη. η μελετη να παει βραδυ σε εκπομπη με συνεντευξεις, η μπαρκα σε κανενα τηλεπαιχνιδι και η μενεγακη σπιτι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Χρηστίδου -προσωπικά θεωρώ- ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά το infotainment πρόγραμμα πλέον, πολύ καλύτερα από Καινούργιου, Τσολάκη, Μπάρκα. Θα ήταν μια καλή διαφορετική πρόταση να πάει τώρα -μετά από 13 χρόνια στο καθημερινό.

      Η Μαλέσκου την προηγούμενη Δευτέρα έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση live στην τηλεόραση 1,5 χρόνο μετά το τέλος του Love It στο Mega στην εκπομπή της Μελέτη. Τα προηγούμενο διάστημα είχε πρόταση να πάει και στη Γερμανού και στην Καινούργιου άλλα αυτή πήγε Mega Καλημέρα. Τυχαίο, δε νομίζω!

      Διαγραφή
    2. Η Μάλεσκου έκανε comeback με live συνεντευξη στη Μελέτη τις προάλλες και το Mega έπαιζε trailer Π-Σ-Κ συνεχώς "Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου καλεσμένη στο MEGA". Μήπως έκλεισε ήδη για Σεπτέμβριο του 2024;

      Διαγραφή
    3. Δεν νομίζω πως θα δεχτεί η Σίσσυ. Είναι μεγάλο ρίσκο να κάνει το καθημερινό όταν τα πάει καλά στο ΣΚ. Δεν νομίζω πως θα της είναι τόσο εύκολο να αφήσει την ασφάλεια του ΣΚ και να μπλέξει με το καθημερινό και στον ανταγωνισμό της καθημερινής πρωινής ζώνης. Και πολλά λεφτά να της δώσουν δύσκολο το βλέπω να δεχτεί. Πιο πιθανό μου φαίνεται να πάρει τα μπογαλάκια της και πάει στο κανάλι του αφεντικού αν θέλει το MEGA να φέρει τη Μαλέσκου το ΣΚ παρά να δεχτεί το ρίσκο του καθημερινού πρωινού. Έτσι το βλέπω εγώ μπορεί και να το σκέφτομαι λάθος.

      Διαγραφή
  2. εγω θεωρω δεδομενη την παρουσια της Μαλέσκου απ το Σεπτεμβριο στο μεγκα. οπως λενε και παραπανω ενα τριημερο επαιζε τρειλερ στο μεγκα και ελεγε για τη συνεντευξη στη μελετη. επισης την κυριακη 3 Δεκεμβρη η εκπομπη τσουρου εβγαλε αποκλειστικη συνεντευξη της μαλεσκου που της λεει ο δημιογραφος συζητας την επιστροφη σου κ αυτη λεει ειναι ωραιο να συζητας με ανθρωπους που εκτιμας και εχουν πραγματα να σου πουν και να σκεφτουν. προφανως αναφεροταν στα στελεχη του μεγκα που κανει μαζι τους συναντησεις. δεν ειναι τυχαιο παιδια που μιλησε μονο στο μεγκα μετα απο 1.5 χρονο απουσιας. το μεγκα λογικα θα εχει μεγαλες ανακαταταξεις οποτε σιγουρα θα παρει καποια εκπομπη. η σισσυ θα ειναι καλη προταση στο 10-1 του μεγκα γιατι ουτε η ελεονωρα τραβαει ουτε η δαναη. ας παει η ελεονωρα στο 2-4 μεσημεριανο καθημερινο κ στη δαναη να δωσουν κανενα τηλεπαιχιδι. ιωαννα στο 10-1 σαββατοκυριακο κ τσουρος στο 2-4 σκ. αυτη θα ηταν καλη προταση του μεγκα κ με νεα ατομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !