Ο Ανδρέας Γεωργίου ψάχνει ηθοποιούς για τη νέα σειρά που ετοιμάζει...

8



Μια νέα σειρά ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου για το 2024-25, κι όπως ανακοίνωσε μέσα από τα social media, ψάχνει ηθοποιούς.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σκηνοθέτης δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram προκειμένου να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους πως η επιλογή για το κάστινγκ της καινούργιας του σειράς θα γίνει από μια συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Παρακίνησε λοιπόν τους ενδιαφερόμενους να κάνουν προς το παρόν εγγραφή κι έπειτα θα ανακοινωθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.



Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γι'αυτό και οι περισσότεροι εκ των νέων ηθοποιών είναι "αγγούρια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλει νέους και φτηνούς όχι απαραίτητα ηθοποιούς ώστε να κρατήσει το κόστος χαμηλά και να βγάλει κέρδος. Οι σειρές του Γεωργίου είναι οι Οικογενειακές Ιστορίες με μεγαλύτερο budget.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένω σε ποια επαρχία θα πουν οτι ειναι το καινουργιο σιριαλ. Μάνη και Κρητη δεν νομιζω.
    Σε νουμερα θα πάει καλύτερα απο το ναυαγιο με μικροτερο κοστος. Το μεγκα θα ειναι ευχαριστημενο. Κι επειδη θα έχει 140 επεισοδια μαξιμουμ τη σεζον προφανως δεν θα τραβάει απειρα η υποθεση οπως με τα καθημερινά του Γεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γεωργίου ακολουθεί μια μανιέρα που είναι ίδια σε όλα τα σίριαλ που δημιουργεί. Επαρχιακή πόλη, εγκλήματα, εκβιασμοί, έρωτες, λίγο γυμνό, ένας τρελός που διαπράττει εγκλήματα, μία ή δύο κωμικές φιγούρες που είναι οι κουτσομπόληδες της πόλης, guest εμφανίσεις από γνωστά πρόσωπα της showbiz, μουσική επένδυση από έντεχνα τραγούδια πριν ή και κατά τη διάρκεια των σκηνών. Οι παραγωγές του Γεωργίου εμφανίστηκαν στη περίοδο των μνημονίων και πέτυχαν γιατί άλλαξε το mentalitè και η ψυχοσύνθεση του Έλληνα. Δε γνωρίζω αν μπορούσαν να έχουν επιτυχία τη περίοδο των 90s που υπήρχαν μεγαλύτερες απαιτήσεις από πλευράς ποιότητας και σεναριακής δομής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχαν οι σειρές του Φώσκολου ποιότητα και σεναριακή δομή; Για ξανασκέψου λίγο αυτό που έγραψες...

      Διαγραφή
    2. Δίκιο έχει ο φίλος στο πιο πάνω σχόλιο. Οι σειρές του Φώσκολου τα πρώτα τους χρόνια ήταν σκάλες ανώτερες από τις μετριότητες του Γεωργίου. Και ακόμα και οι μικρότεροι ρόλοι ήταν όλοι καταπληκτικοί ηθοποιοί - πολλοί από αυτούς με εμπειρία πρώτα στο θέατρο - που ''έσωζαν'' τις όποιες ακρότητες της καθημερινής σαπουνόπερας. Ο Φώσκολος θα προτιμούσε να αυτοκτονήσει παρά να πάει ηθοποιό από...το instagram...

      Μάθαμε τώρα το άλλοθι, οτι επειδή ο Γεωργίου έχει εξωτερικά πλάνα με μποστάνια και ραχούλες αυτό ''ανεβάζει'' τη ποιότητα. Που είναι οι εποχές του Φώσκολου που μέσα από τις ιστορίες του μίλαγε για τη διαφθορά της αστυνομίας, της δικαιοσύνης, των πολιτικών, των δημοσιογράφων και την ψευτιά και τη δηθενιά των ''ισχυρών'' και ''επιτυχημένων''.

      Και όλα αυτά στην απογευματινή ζώνη φυσικά. Γιατί τη δεκαετία του '90 δεν θα διανοούταν κανένα κανάλι να βάλει σαπουνόπερες στην prime time του. Πόσο μάλλον μετριότατες σαπουνόπερες σαν του Γεωργίου. Το πόσο έπεσε ο πήχης στα μετά-κρίσεων χρόνια είναι θλιβερό.

      Διαγραφή
    3. 1.03
      Φυσικά και είχαν η τουλάχιστον δε μπορούν να συγκριθούν με τα σημερινά καθημερινά. Δείξε μου μια καθημερινή που να έχει εμπόριο ναρκωτικών συμμορία παιδεραστων εμπόριο οργάνων αυτοκλητοι τιμωρεί με μασκες καταδιώξεις συμπλοκές ελικόπτερα κλπ. Ούτε καν συγκρίνονται

      Διαγραφή
    4. Εντάξει είστε για γέλια και οι δύο (αν είστε στ'αλήθεια δύο) που λέτε ότι τα σκουπίδια του Φώσκολου ήταν καλύτερα από τα σκουπίδια του Γεωργίου.
      10.40 Αν θες να δεις θέματα με "διαφθορά της αστυνομίας, της δικαιοσύνης, των πολιτικών, των δημοσιογράφων και την ψευτιά και τη δηθενιά των ''ισχυρών'' και ''επιτυχημένων'', όπως και για ναρκωτικά ή εμπόριο οργάνων που γράφει ο άλλος από κάτω, μπορείς να τα βρεις και σε άλλες σειρές πολύ ανώτερες από το επίπεδο του Γιάγκου και της Βίρνας.
      3.40 Απλά γελάω με το σχόλιο σου. Αν μια σειρά έχει "εμπόριο ναρκωτικών συμμορία παιδεραστων εμπόριο οργάνων αυτοκλητοι τιμωρεί με μασκες καταδιώξεις συμπλοκές ελικόπτερα κλπ" πάει να πει αυτόματα πως είναι και καλή; Ειδικά με τους αυτόκλητους τιμωρούς με μάσκες έχω πέσει κάτω από τα γέλια!!!! Μα πόσων χρονών είσαι; 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !