Τέλος οι “Πανθέοι” από το καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ

5


Τσουνάμι αλλαγών και ανατροπή σε όλη την prime time του ΣΚΑΪ φέρνει το Survivor, εκτοπίζοντας τους Πανθέους από το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.


Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέτει βέτο και ζητά όλη την prime time από την εκκίνησή της στις 21:00, ενώ ο ΣΚΑΪ, που έχει καεί με τις χαμηλές επιδόσεις όλων των επιλογών της βραδινής ζώνης έως τώρα, δίνει το πράσινο φως στα σχέδια του Τούρκου παραγωγού.


Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να παραχωρήσει την prime time στο Survivor για τέσσερις ημέρες την εδομάδα (Κυριακή με Τετάρτη από τις 21:00) και να βγάλει τους Πανθέους από το slot που θα έδινε lead-in στο ριάλιτι επιβίωσης.


Όσο για το πού θα μετακινηθεί η σειρά εποχής; Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τους Πανθέους να περιορίζονται από τη σχεδόν καθημερινή μετάδοση (Δευτέρα με Πέμπτη) σε μόλις μία ημέρα την εβδομάδα, την Πέμπτη, πιθανόν με διπλό επεισόδιο.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εάν ισχύσει η απόφαση αυτή, τότε θα πρόκειται για κίνηση ασέβειας προς τους τηλεθεατές της σειράς. Εγώ είχα παραδεχθεί τον ΣΚΑΪ για την επιλογή του να στηρίξει την σειρά που διάλεξε και να σεβαστεί το κοινό που την παρακολουθεί, αποφεύγοντας τυχόν αλλαγές στις μέρες και ώρες προβολής. Θα μπορούσε κάλλιστα να συνεχιστεί η προβολή των Πανθεων στις 21:00 και να ακολουθεί το Survivor στις 22:00 ή στις 22:15. Μην ξεχνάμε ότι το μοντέλο αυτό το είχε εφαρμόσει επιτυχώς ο ΣΚΑΪ με τις Οκτώ Λέξεις και το Survivor 2021, καθώς τόσο η σειρά είχε κερδίσει μονάδες στους πίνακες τηλεθέασης όσο και το ριάλιτι που ξεκινούσε και τελείωνε αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι θέλει ο Ιλιτζαλι το 9-10 τοσο πολυ. Αφου δειχνει χθεσινο υλικό και πάντα κάνει μονοψηφια απεναντι στον ανταγωνισμο. Το σαρβάιβορ κανει νουμερα 15αρια ΜΟ επειδη παίζει μέχρι τη 1 το πρωί και ανεβαζει το Μ.Ο. Αργα κανει 18 και 20. Νωρις κανει 8. Βλακεια του Ατζουν.

      Διαγραφή
    2. Δεν ειναι θέμα σεβασμού προς τους τηλεθεατές. Ειδικά ο σκαι δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες. Τα κανάλια είναι επιχειρήσεις. Προφανώς και είχαν υπογράψει με την εταιρία παραγωγής για κάποια πολλά επεισόδια και δεν μπορεί να το κόψει. Αν ήταν στο χέρι του, ούτε τον Νοέμβρη δε θα έβγαζε...

      Διαγραφή
    3. Λένε πως υπάρχει ρήτρα για συγκεκριμένα επεισόδια και για αυτό συνεχίζει. Με τα νούμερα που κάνει αν δεν υπήρχε η ρήτρα αυτή θα είχε κοπεί τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη. Δεν είναι μόνο ο ΣΚΑΙ κανένα κανάλι δεν θα συνέχιζε μια σειρά με τα νούμερα αυτά. Η απόφαση τους δείχνει ασέβεια προς το κοινό της σειράς δε διαφωνώ σε αυτό αλλά όλοι έτσι θα φέρονταν. Τα λεφτά κοιτάνε και όχι τον τηλεθεατή.

      Διαγραφή
  2. Εσεις που βλεπετε ελειψη σεβασμου,ειναι ποσοστα αυτα για σειρα στην prime time,καλο θα ειανι να παιζει καθε Πεμπτη με διπλο επεισοδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !