Σε αυτό το κανάλι θα κάνει Χριστούγεννα η Άννα Βίσση

4

 


Με Αννα Βίσση θα κάνουν Χριστούγεννα οι τηλεθεατές του ALPHA. Συγκεκριμένα, το κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα της συναυλίας της απόλυτης Ελληνίδας σταρ για τα 50 χρόνια καριέρας της η οποία και δόθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο και συγκεκριμένα, στην Λάρνακα.


Πρόκειται για μια συναυλία που τα είχε όλα όπου η τραγουδίστρια αποθεώθηκε από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που έσπευσαν να δώσουν το “παρών” σε μία βραδιά αφιερωμένη στα 50 χρόνια της τραγουδίστριας στη δισκογραφία. Τα κυπριακά ΜΜΕ έκαναν λόγο για περίπου 70.000 θεατές που κατέκλυσαν το στάδιο.


Μαζί της στη σκηνή ανέβηκαν γνωστοί καλλιτέχνες, που ερμήνευσαν μεταξύ άλλων και κάποια από τα σπουδαιότερα τραγούδια της τραγουδίστριας. Αναμέσά τους ήταν η Πάολα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, η Έλενα Παπαρίζου, ο Μπάμπης Στόκας και – φυσικά – η Λία Βίσση. Επίσης, δεν έλειψε φυσικά από την εμφάνιση και ο Νίκος Καρβέλας.

Ακόμα το κανάλι δεν έχει αποφασίσει αν η μεγάλη και άκρως επιτυχημένη συναυλία θα προβληθεί παραμονή Χριστουγέννων ή ανήμερα κάτι που πρόκειται να αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

 Πηγή: Τίνα Μεσσαροπούλου (tinasmess)

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και ειχαμε μια καουρα...Ουτε οι ηλικιωμενοι δεν ακουνε βισση πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ζόρι τραβάς εσύ;; εμείς θέλουμε να δούμε βίσση.. εσύ εκείνη την ημέρα κατσε σε ένα δωμάτιο και κοιμήσου

      Διαγραφή
  2. Επειδή είμαι από Κύπρο, η συναυλία δεν ήταν σε στάδιο... αλλά στην πλατεία Ευρώπης στην Λαρνακα και ήταν δωρεάν η προσέλευση. Σχετικά πλάνα, θα βρείτε στην εκπομπή ΤΕΤ Α ΤΕΤ tou ΑLPHA Kύπρου με τον Τάσο Τρύφωνος (ΑΝ φυσικα υπάρχει η εκπομπή στο youtube. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βίσση μόλις πριν 2 μήνες έκανε το ιστορικότερο sold out που έχει γίνει ποτέ στο ''Ηρώδειο'' από Έλληνα καλλιτέχνη με 5.000 εισιτήρια να φεύγουν μέσα σε 4 ώρες, μπήκε άμεσα δεύτερη συναυλία και ακόμα 5.000 εισιτήρια εξαντλήθηκαν ξανά σε χρόνο-ρεκόρ 5 ωρών. Στο θέατρο ''Πέτρας'' με γκεστ μόνο τον Καρβέλα μάζεψε άλλους 20.000 θεατές, στο θέατρο ''Γης'' στη Θεσσαλονίκη μάζεψε άλλους 10.000, ενώ στην εν λόγω συναυλία στη Κύπρο με τους πολλούς γκεστς που θα προβάλει ο Alpha, όπως γράφει και το άρθρο οι αναφορές προσέλευσης ήταν απο 50.000 έως 70.000 κόσμου.

    Είναι πραγματικά αστείο να γράφει κάποιος ότι δεν ακούει ο κόσμος Βίσση. Ονόματα σαν την Μαρινέλλα στο λαικό, σαν την Αλεξίου στο έντεχνο και σαν τη Βίσση στο ποπ-λαικο δεν χάνουν ποτέ την αξία τους όσες δεκαετίες κι αν περάσουν. Είναι πια ζωντανοί θρύλοι που περνούν από γενιά σε γενιά σε γενιά. Ειδικά η Βίσση λόγω και της ποπ αισθητικής της έχει τεράστιο αριθμό νεολαίας στις συναυλίες της μέχρι πιτσιρίκα.

    Εκτός από τον Alpha που πήρε τα δικαιώματα της συναυλίας της Κύπρου και το Mega έχει μαγνητοσκοπήσει τη συναυλία της στο θέατρο ''Πετρας'' στην Αθήνα οπότε είναι πολύ πιθανό να τη δούμε κι αυτή μέσα στη χρονιά να προβάλλεται ως special επεισόδιο ''Σπίτι με το Mega''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !