Εζέλ: Η σειρά έρχεται στον ALPHA με πρωταγωνιστή τον...

8


Ο Δημήτρης Λάλος φαίνεται θα είναι αυτός που θα υποδυθεί τον Εζέλ στη νέα σειρά που έρχεται στον ALPHA. 

Ακούγεται εδώ και χρόνια ότι η τουρκική σειρά Εζέλ ετοιμάζεται να γυριστεί στην ελληνική εκδοχή της. Αυτή τη φορά όμως η υλοποίηση της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι πιο κοντά από ποτέ και μάλιστα με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο.

Θυμίζουμε ότι η πρωτότυπη τουρκική προαγωγή με πρωταγωνιστή τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου είχε προβληθεί από τον ANT1 το 2013 με μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η ιστορία είναι εμπνευσμένη από το διάσημο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά “Ο κόμης Μόντε Κρίστο” και η σειρά στην Τουρκία κέρδισε εννέα τηλεοπτικά βραβεία.


Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει ήδη επαφές από τον ALPHA αν και βρίσκονται ακόμα σε αρκετά πρώιμο στάδιο το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο προσεχές διάστημα.



Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα την πω την κακία μου τώρα γιατί δεν μπορώ να κρατηθώ. Αφού το Τούρκικο στηρίζεται στο βιβλίο του Δουμά γιατί αντί να αγοράσουν τα δικαιώματα του Τούρκικου και να το μεταφέρουν στην Ελληνική πραγματικότητα δεν προσπαθούν απευθείας να μεταφέρουν το βιβλίο στη σύγχρονη εποχή και στην Ελληνική πραγματικότητα;; Πρέπει να δούμε την Τούρκικη βερσιόν δηλαδή στα Ελληνικά;; Δεν υπάρχουν ταλαντούχοι σεναριογράφοι εδώ να σκεφτούν μια σύγχρονη ιστορία που να στηρίζεται ή να εμπνέεται από το διάσημο αυτό βιβλίο που έχει μεταφερθεί πολλές φορές σε τηλεόραση και κινηματογράφο;; Τους κοστίζει περισσότερα λεφτά αυτό και πάνε στην εύκολη λύση του έτοιμου σεναρίου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το προξενιο χιλιοδιαφημίστηκε και βγηκε ως πολλα υποσχομενο και ηταν μαπα. Ειχα δει τα πρώτα επεισοδια του τουρκικου δει οταν επαιζε στον αντεννα. Μετα γινοταν βαρετο. Δεν ειχε εξελιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί βγήκε μάπα; Επειδή δεν σου αρέσει;

      Διαγραφή
    2. μην λεμε οτι θελουμε ο Εζελ στον ΑΝτ1 πριν δωδεκα χρονια ειχε 1 εκατ τηλεθεατες νταλα Καλοκαιρι,ποιο προξενιο και πρασινα αλογα;

      Διαγραφή
    3. το προξενιο ειναι μια χαρα και το γραφει ενας απο τους καλυτερους σεναριογραφους αλλα εσυ θες σειρες τυπου νετφλιξ

      Διαγραφή
    4. 3.04 Κι επειδή κόλλησαν ντάλα καλοκαίρι 1 εκατομμύριο αποβλακωμένοι πάει να πει πως ήταν κάτι σπουδαίο;;;

      Διαγραφή
  3. Ντάλα καλοκαίρι χωρίς κανέναν ανταγωνισμό από νέο προϊόν και σε μια χώρα σε βαθιά οικονομική κρίση που ο κόσμος ακόμα και καλοκαίρι κάθονταν μέσα στο σπίτι και έβλεπε τηλεόραση. Λογικό να κάνει νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !