Έρωτας φυγάς: Άδοξο τέλος για την επιτυχημένη σειρά του Open;

11


Ο «Έρωτας φυγάς» είναι το πιο βαρύ χαρτί στο «χαρτοφυλάκιο» του Open από την στιγμή που άρχισε να προβάλλεται. Η σειρά, τουρκικής προέλευσης όσον αφορά στο φορμά, απογειώθηκε από άποψη τηλεθέασης φέτος, με τις αλλαγές που επήλθαν στο πρόγραμμα του καναλιού και πλέον αποτελεί αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.


Που βρίσκεται το πρόβλημα; Σύμφωνα με το ν δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κατσαρίδη, η συμφωνία του καναλιού με την εταιρία παραγωγής Αργοναύτες προβλέπει για τη σεζόν που διανύουμε 100 επεισόδια. Είναι μια πρώτη συμφωνία, η οποία, αν η τηλεθέαση ήταν ικανοποιητική, θα έπρεπε να ανανεωθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.


Όμως, συμφωνία μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενώ έχουν ήδη προβληθεί 60 περίπου επεισόδια και το στοκ που υπάρχει επαρκεί μέχρι τα μέσα Γενάρη.

Το ενδιαφέρον είναι ότι, πριν επιτευχθεί η συμφωνία Open – Barking Well για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, η πιάτσα θεωρούσε σίγουρη την μετακόμιση της σειράς σε άλλο κανάλι που καλόβλεπε την επιτυχία της.

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ας σταμτησει τελος γεναρη γιατι θα ξεχειλωσει η σειρα. κ περυσι υπηρχε θεμα και χρειαστηκαν επιδοτηση απο τον εκομε κ λενε οτι πλεον ο εκομε δε δινει λεφτα. ας γεμισει το οπεν με τα φιλαρακια του κοκλωνη να κανουν 3%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια σειρα θα ξεχειλωσει,θα παει και για τριτη σεζον ο ΕρωταςΦυγας,υπαρχει το πρωτοτυπο τουρκικο μην ανησυχειτε εσεις απο τα αντιπαλα καναλια θα τους βλεπετε αρκετο καιρο ακομα στο οπεν

      Διαγραφή
    2. ηδη σεναριακα ειναι στην τριτη σεζον

      Διαγραφή
    3. Το τούρκικο (επίσης καθημερινό) πήγε 3 χρόνια.

      Διαγραφή
    4. 2.34 Κι εγώ που παρακολουθώ τη σειρά και δεν είμαι από αντίπαλο κανάλι, προτιμώ να ολοκληρωθεί. Το ότι στην Τουρκία έκανε πολλές σεζόν δεν σημαίνει κιόλας ότι ήταν και αξιόλογες. Οτιδήποτε συνεχίζεται για τόσα πολλά επεισόδια είναι φυσικό να ξεχειλώνει. Αυτό ισχύει για όλες τις σειρές. Και όσον αφορά το Φυγά έχουν ήδη αρχίσει οι υπερβολές και οι επαναλήψεις στο σενάριο.

      Διαγραφή
    5. Επιτυχια ο φυγας φετος. Επιτυχιάρα για δεδομένα οπεν. Και ευθυνεται που ζορίζεται φέτος ο παραδεισος και δε θα παει 3η σεζον στον άλφα. Χαιρομαι επειδη επικράτησε το outsider οπεν και φυγας απο το φαβορι παραδεισος και αλφα. Απ την άλλη, ουτε κι εγω ειμαι απο απεναντι κανάλι και πιστεύω οτι πρεπει να ολοκληρωθει γιατι οι σειρές δεν αντέχουν 3η σεζον σεναριακα. Δεν βλέπονται μετά. Χαλαει το σενάριο και οι χαρακτήρες. Σ ολες τις ελληνικές σειρές συμβαινει αυτο. Βεβαια το κανάλι μπορει να θέλει να συνεχισει γιατι πιστευει θα κάνει νουμερα. Δεν αντιλέγω. Μπορει να κάνει αν και αμφιβάλλω οτι θα πάει καλυτερα απο φέρος. Εδω ο σασμος που ειχε τεραστιο φανατικο κοινό και περσι έκανε 25, έπεσε. Ο φυγάς θα παει καλά που το ταβανι του στο δυναμικο ειναι το 12;

      Διαγραφή
    6. ο παραδεισος αντεχει και αλλη σεζον ομως

      Διαγραφή
  2. Το Open φέτος τα έχει κάνει σαλάτα. Θα χάσει μια σειρά που του φέρνει κάποια νούμερα και θα κρατήσει εκπομπές του 2% και του 3%. Ό, τι να' ναι με το συγκεκριμένο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχουν το ιδιο κοστος,ειναι πενταπλασιο και βαλε το κοστος για καθε επεισοδιο,αλλα οταν αυτα στα φερνει με τα νουμερα και την διαφημιστικη πιτα εισαι υποχρεωμενος σαν καναλι να τα δωσεις

      Διαγραφή
    2. Το Open μπορεί στο νεανικό ημέρας να είναι τελευταίο ή προτελευταίο κανάλι αλλά στο σύνολο, εξαιτίας ότι η ζώνη 20:00-21:00 είναι αυτόνομη και μονόωρη, το προηγούμενο δίμηνο με τα 20% του Έρωτα Φυγά κάποιες μέρες ήταν και 3ο κανάλι πάνω από Αντ1, Star, ΣΚΑΪ.

      Διαγραφή
  3. Αν διωξουν το μοναδικο προγραμμα που τους φερνει νουμερα,ειναι αξιοι της μοιρας τους.Αυτο δειχνει οτι μαλλον παει για φουντο το καναλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !