Τηλεοπτική βόμβα: Ο ALPHA αναγκάζει τον Κοκλώνη να "παγώσει" το "Just ";

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8

 


Θα σας μεταφέρουμε με δικά μας λόγια το ρεπορτάζ που ακούστηκε σήμερα από τον Βαγγέλη Περρή στην εκπομπή "Το Πρωινό". 

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο ALPHA επιθυμεί να κάνει οικονομία και να μειώσει τα χρήματα που δίνει στον Νίκο Κοκλώνη για να κάνει το "Just the two of us". Μέχρι και πέρυσι, το κανάλι έδινε στον παραγωγό ένα ποσό και εκείνος αναγκαζόταν να βάζει από την τσέπη του πολλά χρήματα (Ο Λιάγκας είχε κάνει λόγο για 100.000 ευρώ το επεισόδιο), ώστε για λόγους κύρους να κάνει υψηλή τηλεθέαση. 

Τώρα θα αναγκαστεί να βάλει πολλά περισσότερα αν το κανάλι δεν κάνει πίσω; Αν δεν αντέχει να βάζει τόσα χρήματα, θα "παγώσει" το σόου; 

Πολύ ενδιαφέρον θα έχει αυτή η εξέλιξη...

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Κοκλώ δεν αντέχει να μη βλέπει τον εαυτό του στην tv.

    Μήπως το J2US θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στο Open;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο οπεν θα το παει το τζαστ οπως και ολες τις παραγωγες του για μαζεμα κοστους. πλεον βολιδοσκοπει να ειναι κ μετοχος του οπεν οποτε εκει θα ριξει ολο του το χχρημα και οχι στον αλφα το μεγκα και το σταρ. προσωπικα θεωρω πως απο σεπτεμβρη σχεδον ολες οι παραγωγες του κοκλω θα ειναι στο οπεν και οχι σε τοσα καναλια. ο αλφα γιατι να δωσει χρημα στο τζαστ του 12%?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέτε η ΚατΚεν να σπάσει πάλι συμβόλαιο, όπως το 2021, αυτή τη φορά για να ξαναγυρίσει στο Open; Και η Χρηστίδου; Η μόνη (ψυχαγωγική) πρωινή εκπομπή (και μεσημεριανή) που κρατήθηκε σε καλά ποσοστά αυτή την 3ετία είναι η Χρηστίδου (Μελέτη, Μπάρκα, Μενεγάκη, Καραβάτου, Τσουρός). Θα φύγει και αυτή από το Mega.

      Διαγραφή
  3. Αχ καημένο Open τί σε περιμένει. Όλα δείχνουν πως ό, τι σχετίζεται με αυτόν θα πάει εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι πάει να πει υψηλό κόστος; Κανάλι είσαι και πρέπει να τα ρίξεις χοντρά αν θες να είσαι ψηλά και όχι να τα βάζει ο παραγωγός.Με ψίχουλα νούμερα δεν έχει από την άλλη του ανοίγεις την πόρτα με τις κινήσεις σου και πάει όπεν ο Νίκος που εκεί είναι διαφορετικά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχθές βγήκε στα σάιτ πως ενημερώθηκαν οι συντελεστές του έρωτα φυγά για λήξη της σειράς το Γενάρη. Αυτό γίνεται για λεφτά. Ο κοκλωνης διώχνει σειρά που σκίζει κ θα φέρει τι;;;;άλλη μια νέα εκπομπή του 90 με φιλαράκι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κοκλώνης θέλει να κάνει το σήριαλ-reality με τη Χριστίνα Παππά και τη νύφη της τύπου Οικογενειακές. Το πιστεύει περισσότερο.

      Διαγραφή
  6. Τα Κοκλωνίστικα site έγραψαν σήμερα πως το J2US έχει τρελή ζήτηση, αφού ο Alpha δε θέλει, και μάλιστα από κανάλι που δεν είναι λέει το Open.

    Το είπε και η Χρηστίδου σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !