Πέρασε μπροστά ο Λιάγκας - Μόλις 2,5 το Πρωινό ΣουΣου - Αναλυτικά η τηλεθέαση

10

 



Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη. 

Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

SUPER KATERINA 17,0
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 18,1
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 9,5
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 8,5
FAY S TIME 8,2
BREAKFAST@STAR 6,3
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 10,3
ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ ΣΟΥ 2,5
ΠΡΩΙΑΝ ΣΕ ΕΙΔΟΝ 5,3


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.
ΠΗΓΗ: The Nielsen Company 

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Ελενάκι δεν το έσωσε τελικά το ζεύγος του YouTube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Tσολακη αρχισε τις τηλεφωνικές που έβγαζε παλια η Καινούργιου μπας κι ανεβασει τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μελέτη χθες στο 11 , Δανάη και Ελένη μονοψήφια. Η Μελέτη όμως την πληρώνει … όπως και πέρυσι. 1-2 κακές μέρες να έχει αλλάζει ώρα, Δανάη και Ελένη που κάθε μέρα είναι μονοψήφιες το mega δεν τις πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα γράφεις σωστά. Η Μελέτη είναι μονίμως στα μονοψήφια και όχι η Δανάη. Μάλλον δεν παρακολουθείς καθημερινά τα νούμερα.

      Διαγραφή
  4. το OPEN βουλιαζει. και οι 4 ψυχαγωγικες της barking σουσου, ζαριφη, νασος και δρισκας μαγειρικη πανε χαλια μαυρα με μονοψηφια της ταξης μεσου ορου 2,5-5% ταβανι το 5. Με τετοια αποτυχια μαθαινουμε πως ο κοκλω κοβει τον ερωτα φυγα του οπεν επειδη δεν ειναι των συμφεροντων του επειδη ανηκει στην εταιρεια παραγωγης αργοναυτες. ο ερωτας φυγας κανει καθημερινα απεναντι σε σκληρη ζωνη 20 μεσο ορο στο γενικο κ πανω διπλασιο μεσο στο νεανικο του οπεν. τοσο μυαλο εχει λοιπον το οπεν του κοκλω. αυτο βεβαια που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι κανεις τηλεοπτικος συντακτης δεν μιλαει για την παταγωδη αποτυχιας της τσολακη που εφυγε απο ενα σκ με 9-12% και επεσε στη τελευται θεση με 2-34%. δεν μιλαει κανεις για το νασο του 2,5% δεν μιλαει κανεις για τη ζαριφη του 3%. μονο αυτο το κρυψιμο κ το κουκουλωμα δειχνει την επιδραση που εχει ο κοκλω. ας τους εχει να τους χαιρεται ο σαββιδης. εδωσε υποτιθεται το καναλι να ανεβει μεσω του κοκλω κ το καναλι κανει χειροτερα νουμερα απο περυσι. αν φυγει και ο ερωτας φυγας τοτε να δεις γελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που το ειδες αυτο για τον Ερωτα Φυγα,η σειρα θα μεινει στο OPEN,μην διαβαζετε ρεπορταζ-σπασμενο τηλεφωνο απο πηγες δημοσιογραφους που δουλευουν σε ανταγωνιστικα καναλια

      Διαγραφή
    2. Κόβουν τον Έρωτα φυγά που είναι το μόνο πρόγραμμα του OPEN που κάνει διψήφια αυτή την στιγμή για να αντικατασταθεί με Δρούζα, Αννίτα και τα σόου του Κοκλώνη και ΣΙΑ που με το ζόρι θα κάνουν 10%.
      Μου αρέσει που πριν λίγα χρόνια έλεγαν ότι το OPEN θα είναι το "Νέο Mega" και τελικά φέτος κάνει χειρότερα νούμερα κι από το εποχή που ήταν Ε.

      Διαγραφή
    3. 5:17 Η μέχρι τώρα ενημέρωση λέει ότι η σειρά θα πάει σίγουρα μέχρι Γενάρη και μετά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.

      Διαγραφή
    4. Οι ηθοποιοί και η παραγωγή γενικότερα της σειράς θα πρέπει αν δεν έχει ενημερωθεί να ενημερωθεί άμεσα. Είμαστε τέλη Νοέμβρη αν συνεχίσει τη νέα χρονιά θα πρέπει να το ξέρουν για να ετοιμάσουν νέα επεισόδια και να τα γυρίσουν. Αυτά δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη θέλει χρόνο. Και μιλάμε για καθημερινή σειρά αν συνεχίσει και θέλουν να παίζουν επεισόδια κάθε μέρα θα πρέπει άμεσα να ενημερώσουν τους υπεύθυνους. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει και πάλι άμεσα να ενημερωθούν οι άνθρωποι για να ψάξουν άλλη δουλειά. Πρέπει να ξέρουν ώστε να ψάξουν τί θα κάνουν από εδώ και πέρα. Εμείς εδώ που δεν μπλεκόμαστε με την παραγωγή ας μην ξέρουμε αλλά οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί πρέπει από τώρα να γνωρίζουν τί θα συμβεί με τη σειρά.

      Διαγραφή
  5. το εψιλον του μενιου εκανε σκαλες ανωτερα νουμερα απ το τωρινο οπεν του κοκλωνη. ας βαλει δρουζα ανιτα και πιεριδη με κακκαβα να φαει το ματι του μονοψηφια. αυτο του αξιζει. ηδη ο κοσμος του εχει ριξει μεγαλο χαστουκι με ενα φαιμ να κανει 8αρια στο λαιβ κ με ολες τις παραγωγες του οπεν στο 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !