Η United Group αρνείται εμφατικά τους ανυπόστατους ισχυρισμούς σχετικά με τη δραστηριότητά της στη Β.Μ

0

 Στις 4 Οκτωβρίου 2023 οι φορολογικές αρχές της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας πραγματοποίησαν φορολογικό έλεγχο στις εγκαταστάσεις της Total TV και των εμπορικών αντιπροσώπων της. Η Total TV είναι πάροχος δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης που ανήκει στην United Group.

Η Total TV και οι αντιπρόσωποί της συνεργάστηκαν πλήρως με τις αρχές και παρείχαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η United Group συμμορφώνεται με τη φορολογική νομοθεσία σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Μακεδονίας. Η εταιρεία είναι βέβαιη ότι οι εν εξελίξει φορολογικοί έλεγχοι θα αποδείξουν την πλήρη συμμόρφωση της Total TV με όλες τις φορολογικές και λοιπέςυποχρεώσεις της.

Κατά τις τελευταίες δύο ημέρες, σερβικά φιλοκυβερνητικά ταμπλόιντ διέδωσαν κακόβουλες και αβάσιμες φήμες σε σχέση με τον εν λόγω φορολογικό έλεγχο. Η United Group λειτουργεί τα μόνα ανεξάρτητα τηλεοπτικά κανάλια στη Σερβία και ως αποτέλεσμα, δέχεται τακτικές επιθέσεις και δυσφήμιση από φιλοκυβερνητικά σκανδαλοθηρικά μέσα ενημέρωσης.

Ένα εξ αυτών των μέσων, το οποίο ήταν η μοναδική πηγή για αναφορές σε ΜΜΕ εκτός Σερβίας, είναι το Informer. Αυτό το μέσο ενημέρωσης είναι γνωστό ότι προωθεί φιλοκυβερνητικές αφηγήσεις και έχει επικριθεί ευρέως για παραβίαση του Δημοσιογραφικού Κώδικα Δεοντολογίας στη Σερβία, επίθεση σε πολιτικούς αντιπάλους και διάδοση φιλορωσικής παραπληροφόρησης.

Ο Informer και άλλα σερβικά σκανδαλοθηρικά μέσα αναμετέδωσαν ψέματα σχετικά με τους στόχους της έρευνας υπονοώντας ότι αφορούσε τόσο τη United Group καθώς και τους μετόχους της. Ο έλεγχος αφορά μόνο την Total TV.

Επιπλέον, τα μέσα αυτά παραβίασαν κατάφωρα το τεκμήριο της αθωότητας και ισχυρίστηκαν ότι η Total TV ήταν ένοχη φοροδιαφυγής.

Είναι ατυχές ότι ορισμένα μέσα ενημέρωσης εκτός Σερβίας αναπαρήγαγαν αυτούς τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς χωρίς να ελέγξουν τους πραγματικά γεγονότα ή να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε έρευνα.

Η United Group θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για να υπερασπιστεί τη φήμη της και να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Σχετικά με την United Group:

Η United Group, με έδρα την Ολλανδία, είναι η κορυφαία εταιρεία Τηλεπικοινωνιών και Media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Δραστηριοποιoύμενη σε οκτώ χώρες, η εταιρεία έχει περισσότερους από 15 εκατομμύρια χρήστες και σχεδόν 15.000 υπαλλήλους, με ετήσια έσοδα πέρι τα 2,7 δισ. Ευρώ. Η United Group παρέχει την ευρύτερη κάλυψη δικτύου στην περιοχή και προσφέρει στους χρήστες την πιο ελκυστική επιλογή τηλεοπτικού περιεχομένου από όλο τον κόσμο. Σημαντικές επενδύσεις σε ψηφιακές υποδομές, περιεχόμενο και τεχνολογία διασφαλίζουν την υπεροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της. Η United Group ανήκει κατά πλειοψηφία στην BC Partners, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων παγκοσμίως, από τον Μάρτιο του 2019. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://united.group/


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !