The Secret Song: Πρόωρο τέλος για την εκπομπή του ALPHA πριν βγεί στον αέρα... - Τι συμβαίνει;

9

 


Για μόλις δύο επεισόδια θα προβληθεί το The Secret Song στον Alpha με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού μετά από προβλήματα που δημιουργήθηκαν για την παραγωγή της εκπομπής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της RealNews, o Alpha είχε έρθει σε αρχική συμφωνία με την Barking Well Media για την προβολή 8 επεισοδίων με την προοπτική όμως η εκπομπή να παίξει σε όλη τη σεζόν εβδομαδιαία.


Η συνεργασία ξεκίνησε τον Ιούνιο με το σόου να γυρίζει 2 επεισόδια μέσα στον Ιούνιο στο πλατό στο οποίο γυριζόταν και το Just the 2 of us.

Το κανάλι επανήλθε τον Οκτώβριο και ζήτησε από την εταιρεία παραγωγής να συνεχιστούν τα γυρίσματα ωστόσο η Barking Well δήλωσε αδυναμία να προχωρήσει στην παραγωγή.


Όπως αναφέρεται το συγκεκριμένο πλατό έχει ξεστηθεί από τον Ιούνιο ενώ και η ομάδα που έτρεχε το πρότζεκτ έχει διαλυθεί. Έτσι δεν αναμένεται να γυριστούν άλλα επεισόδια και το The Secret song θα προβάλει τα 2 επεισόδια μέσα στον Δεκέμβριο και μετά τέλος…

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άλλο ένα μπαχαλο απ' την εταιρεία του Κοκλώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχαχχαχαχαχ 2 επεισοδια;;; γεια σου παραγωγαρα barking. δεν πανε καθολου καλα στην barking ας το κλεισουν το μαγαζακι ή ας μαζεψει ολες τις τρασοπαραγωγες τους στο οπεν να τελειωνει το θεμα. οταν εκθετει ετσι τον προγραμματισμο του αλφα κ απο ετησιο προγραμμα καταληγει με 2 επεισοδια τι ειναι; οταν στο σταρ παει χαλια το φαιμ τι ειναι; οταν στον αντ1 η αλιμπερτη πηγε χαλια τι ειναι; στο μεγκα η σισυ παιζει κατω απ τη μαγγιρα. δε νομιζω τα καναλια να θελουν πια μονοψηφιες παραγωγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α γι' αυτό ο Αλιάγας που του πρότειναν την εκπομπή έφυγε τρέχοντας όταν είδε παραγωγή Κοκλώνη. Τώρα εξηγούνται όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα ειναι να εχεις εμπιστοσυνη σε παραγωγη κοκλωνη; ενα μπαχαλο. ειδικα στο οπεν. δεν βλεπεται που εχει φτασει νοεμβρης σε λιγες μερες κ δεν εχει βγει το ψυχαγωγικο στον αερα; κ οτι βγηκε ειναι με τραγικα μονοψηφια 2-4% σετσολακη κ γουμενιδη. ολο αυτο δειχνει ερασιτεχνισμο. ο κοκλωνης πρεπει να επικεντρωθει σε ενα καναλι κ σε ενα προγραμμα. οταν αναλωνεται σε 4 καναλια αυτα θα γινονται. δε γινεται να κανει την ιδια ωρα 2 εκπομπες αντιπαλες της δικης του εταιρειας. ειναι παραλογο να εχει πχ κ τσολακη κ καινουργιου απεναντι την ιδια ωρα κ να ειναι παραγωγες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοκλώνη...το μεγαλείο σου!
    Α να κόψει την συνεργασία μαζί του για να μην κρεμιέται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά και περισσότερα επεισόδια να γύριζαν, δεν νομίζω να είχε καλές επιδόσεις σαν πρόγραμμα, ο ALPHA δεν το έχει καθόλου με τα σόου ούτε έχει μείνει στη συνείδηση του κοινού σαν κανάλι με καλά και επιτυχήμένα σόου, όπως ο ANT1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως γίνεται αυτό, αφού στο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε για την εκπομπή δείχνει αποσπάσματα από διάφορες εκπομπές που γυρίστηκαν με πάνω από 2 άτομα ! (Μαριάννα Τουμασάτου, Κατιάνα Μπαλανίκα, Κάτια Δανδουλάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Πέτρος Πολυχρονίου, Ζήνα Κουτσελίνη) Εκτός αν σε κάθε επεισόδιο θα δείχνουν περισσότερες από μία εκπλήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πρόγραμμα θυμίζει Πάμε Πακέτο και Σεμίνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βλεπω να ξενερωνει ο αλφα κ το σταρ με κοκλωνη κ να μην ξαναβαζουν παραγωγες του. καπως ετσι θα μεταφερει ολες τις παραγωγες του στο οπεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !