Σκληρή η μάχη στο Prime time - Τι έκαναν τα νέα προγράμματα που προστέθηκαν; - Αναλυτικά η τηλεθέαση και τα 15' (2/10/23)

36


Στην μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν νέα προγράμματα στα κανάλια και το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο .

Οι Παγιδευμένοι επέστρεψαν το Ναυάγιο μπήκε στην ώρα του αλλά και το Fame Story  ξεκίνησε την καθημερινή του προβολή μέσα στην ακαδημία

Πάμε να δούμε αναλυτικά την τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό:

Σασμός 17,5

Ο Γιατρός 17,8

Η Μάγισσα 16,3

Παγιδευμένοι 12,1

Η γη τής Ελιάς13,4

Το Ναυάγιο 12,5

Φάρμα10,6

Fame Story 6,8

Οι Πανθέοι  4,5

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ 15'





Δημοσίευση σχολίου

36Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Μάγισσα έφτασε τον Σασμό. Σε σοκ πρέπει να είναι στον ALPHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να είναι σε σοκ ο άλφα; Πρώτος είναι παρά τον πάρα πολύ δυνατό ανταγωνισμό και με τον σασμό και με τον γιατρό. Κερδίζουν πολυδάπανες, πολυδιαφημισμένες και εξαιρετικές αντίπαλες παραγωγές. Μάλλον τα άλλα τα κανάλια πρέπει να κλαίνε τα λεφτά τους που δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον σασμό στην 3η του χρονιά και τον γιατρό ο οποίος διαφημίστηκε ελάχιστα.

      Διαγραφή
    2. Στον άλφα ανοίγουν σαμπάνιες. Όλοι περίμεναν να έρθει η μάγισσα και να τα σαρώσει όλα και τελικά ο σασμός και στην τρίτη του χρονιά είναι πρώτος. Και αμέσως μετά το outsider ο γιατρός να κατατροπώνει το δαπανηρό ναυάγιο. Γιορτές και πανηγύρια έχουν στον άλφα. Το σοκ το έχουν άλλοι.

      Διαγραφή
  2. η μαγισσα θα ηταν ηδη πρωτη αν ο αντ1 δεν εβαζε τα επομενα τρια επεισοδια στο αντ1 plus εδω κι μερες. αυτο το καναλι μονο του καταστρεφει την εικονα του κι τις σειρες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μάγισσα πέρασε σε τέταρτα τον Σασμό. Πρώτη φορά έγινε αυτό τόσο έντονα. Μάλλον είχαν δίκαιο αυτοί που έλεγαν όλες οι εξελίξεις έγιναν στη αρχή του γ κύκλου και μετά θα είναι φλατ ο Σασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι ο Σασμός δεν είναι ακριβή παραγωγή; Ξαφνικά ο Σασμός έχει χάσει 15' από την περασμένη χρονιά. Ο κόσμος βαρέθηκε και βρήκες την Μάγισσα είναι φανερό. Αν ο Αντ1 το τρέξει σφαίρα θα περάσει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θρίαμβος για το Fame Story!
    Θυμάμαι που κορόιδευαν τα νούμερα του Star Academy, το οποίο δεν το προωθούσαν στα άλλα κανάλια και το εκραζαν και έβγαινε σε κανάλι μικρότερο από το Star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς του Αντ1για μια μέρα κάνετε πάρτυ …. Το σοκ είναι στο αδιαφορώ fame τα χειρότερα νούμερα του star

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ηρώ έχανε συνέχεια τα λόγια της.
    Εντελώς απροετοίμαστη.
    Ακατάλληλη.
    Οι παίκτες πάλι επιλέχθηκαν επίτηδες για να μη γίνει αυτό που έγινε με το παλιό Fame Story, που απειλήθηκαν χτισμένες καριέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κλαμα το fame story xaxaxxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλω να δω τα σάιτ της κοκλωνιάδας σήμερα με τα μονοψήφια από το δεύτερο επεισόδιο της τρασίλας. Όχι τίποτα άλλο θα αρχίσει να ωρυεται ο Ρακιντζής και θα μιλάει μισή ώρα για το υπέροχο στούντιο και θα βρίζει τη Μαγγίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω επαθα σοκ με τα νουμερα του γιατρου. πιστευα θα ηταν πισω και απο ναυαγιο και παγιδευμενους. τοσο καλη σειρα ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To πρωτο επεισοδιο ηταν παρα πολυ καλο. Το χθεσινο δεν το ειδα. Σε κρατάει ομως. Θες να δεις τι θα γινει. Εγω το έβλεπα στο webtv και έκανα pause οταν έφευγα απο το δωμάτιο που συνήθως δεν το κάνω

      Διαγραφή
    2. Απίστευτα καλό!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Μου κάνει εντύπωση πως οι Παγιδευμένοι δεν πήγαν καλά. Ήταν πολύ δυνατό το επεισόδιο. Τελικά αυτός ο Λεβεντογιαννης ωραίος μεν , γρουσούζης δε. Ότι σειρά έχει κάνει εκεί στο 12 ήταν πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είδα λίγο τον γιατρό και δε μου άρεσε. Εξάλλου είμαι κολλημένη με Παγιδευμένους που περίμενα να πάει καλύτερα. Πετάει το Fame Story #not.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά οι Παγιδευμένοι μόνο τόσο έκαναν; Χθες έκαναν χαμό στο Twitter με 9.000 posts. Τελικά δεν παίζει ρόλο φαίνεται η απήχηση που έχει μια σειρά στο Twitter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστέψτε με το Twitter και το τί λένε εκεί πως βλέπουν δεν παίζει κανένα ρόλο στα νούμερα που την επομένη λαμβάνουν τα κανάλια. Εκτός του ότι εκεί κάποιοι να μην πω αρκετοί είναι βαλτοί από τα ίδια τα κανάλια για να προωθούν τα προγράμματα τους -όπως έχουν τα κόμματα τους δικούς τους για να κάνουν φασαρία και να μπαίνει στις τάσεις ότι θέλουν έτσι έχουν και τα κανάλια- το δείγμα εκεί δεν είναι αντιπροσωπευτικό για το τί θα δείξουν την επομένη τα μηχανάκια της AGB. Ο μικρόκοσμος των social media αρκετές φορές έχει αποδειχθεί πως δεν συνδέεται με τον αληθινό κόσμο και το πώς σκέφτεται.

      Διαγραφή
  14. Στις 9 και οι 3 σειρες κανουν καλα νουμερα δυσκολα θα ανεβει καποια πανω απο 20 γιατι απευθυνονται στο ιδιο κοινο. Ειδικα σασμος και ελια ειναι και η τριτη χρονια τους οποτε αξιοπρεπεστατα τα νουμερα .η μαγισσα ισως καποιοι περιμεναν παραπανω λογω της διαφημησης ως υπερπαραγωγη αλλα μην ξεχναμε οτι και να εβαζε ο αντ1 εκεινη την ωρα θα πατωνε οποτε μια χαρα τα νουμερα της η παραλια πατωσε χθες κατι που το περιμενα καθως επαιζε μονη τοσο καιρο. Αυτη τη βδομαδα πιστευω την εκπληξη θα κανει το προξενειο της ιουλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το Fame Story έκανε 6,8 κι όχι 3,8 που γράψαμε στην αρχή. Ήταν δικό μας λάθος από κεκτημένη ταχύτητα...
    Έγινε ήδη η αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πως γινεται να σας αρεσουν σειρες με νοσοκομεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως υπάρχουν αρκετοί που βλέπουν τέτοιες σειρές αν έχουν και ιστορίες δυνατές. Για αυτό κιόλας στο εξωτερικό σειρές ιατρικές όχι μόνο κάνουν νούμερα αλλά παίζουν και για πάρα πολλά χρόνια. Α

      Διαγραφή
  17. Εμένα και ο Γιατρός και το Ναυάγιο δεν μου άρεσαν καθόλου. Ειδικά το Ναυάγιο θεωρώ ότι είναι πολύ κακή σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Σκάι δεν προώθησε καθόλου Πανθέους και το ίδιο γίνεται με το I'm A Celebrity. Προτιμούν Κοκλώνη.
    Η Μπακοδημου δεν έδειξε καν το τρέιλερ ουτε τους παίκτες. Μόνο οι παραγωγές Κοκλώνη τής φαίνονται υπέροχες και τα ονόματα που συμμετέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο στην Μάγισσα! Δεν το περίμενα ότι θα ήταν στα ίσα με τον Σασμό που μάλλον αρχίζει να κουράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποφάντη ξύπνα. Άλλαξε την Μάγισσα στις 22:30. Οι Παγιδευμένοι δεν θα κάνουν παραπάνω ενώ η Μάγισσα μπορεί να χτυπήσει 30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παγιδευμενοι αν μπουν στις 21:00 θα κανουν μονοψηφια ενω η μαγισσα μια χαρα κρατιεται

      Διαγραφή
  21. Μια χαρά στάθηκε η Μάγισσα χθες απέναντι στον Alpha. Ίσως να έχουν δίκιο όσοι λένε πως αν αλλάξει ώρα η Μάγισσα -συνεχίζω να πιστεύω πως η συγκεκριμένη ιστορία δεν είναι για τόσο νωρίς το βράδυ- οι Παγιδευμένοι θα βυθιστούν. Τώρα έκαναν τουλάχιστον διψήφιο. Είναι σπαζοκεφαλιά το θέμα αυτό.
    Να πω πως λυπάμαι για τα νούμερα των ριάλιτι του Star; Ψέμματα θα πω.
    Από όσους δείχνουν σειρές μεγάλος χαμένος ο ΣΚΑΙ και ακολουθεί το Mega. Και η Ελιά φέτος είναι πεσμένη και το Ναυάγιο δεν ξεκίνησε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αθροιστικά όλες οι σειρές στη ζώνη 9-10 και μισή έκαναν περίπου 50%, όσο έκαναν κάποτε μόνο οι σειρές του μεγκα. Ο κόσμος όλο και περισσότερο δε βλέπει πια τηλεόραση και καταφεύγει σε συνδρομητικες πλατφόρμες. Άραγε ποτέ θα ξεκινήσουν να μετράνε και αυτά τα νούμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Γιατρός εκπληκτική σειρά με ένα Μαρκουλάκη στα καλύτερα του. Δίκαια τα ποσοστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε αγόρι μου η Μάγισσα δεν είναι για 21 η ώρα πώς να το κάνουμε; Είναι μια ιδιαίτερη σειρά. Στις 22:30 θα είχε το κοινό του ξεκάθαρα. Ναι πάει καλά,σε άλλη ώρα όμως θα έκανε διπλάσια ποσοστά. ΟΙ Παγιδευμένοι έχουν σταθερό κοινό και είναι πάντα το ίδιο. Στις 21 θα έκανε τα ίδια ποσοστά. Ο Ποφάντης είναι άσχετος με προγραμματισμό. Λες και δουλεύει για τους αντιπάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά στο ναυάγιο ακόμα από σήμερα ξεκινάει η υπόθεση οπότε πρέπει να περιμένουμε να δούμε, αν και όντως ήτανε έκπληξη τα ποσοστά του γιατρόυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το Fame Story ίδια νούμερα με τα καθημερινά επεισόδια του STAR ACADEMY στο Epsilon TV το 2017. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο γιατρός είναι μιά κακή αντιγραφή του doctor House. Μόνο ο Μαρκουλάκης αξίζει και πιστεύω σώζει τη σειρά. Αν κι εκεί υπάρχουν αστοχίες όπως παράδειγμα τρώει σφαίρα στο κεφάλι και μετά από λίγο δίνει ιατρικές εντολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχουν αξιόλογες σειρές, ακόμη περισσότερες από πέρυσι και αυτό πρέπει να μας ευχαριστεί. Από εκεί και πέρα, το τι παρακολουθεί ο καθένας είναι βάσει προσωπικού γούστου. Και τα νούμερα που κάνει μια σειρά δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικά της αντικειμενικής ποιότητάς της. Τρανταχτό παράδειγμα το Κάνε ότι κοιμάσαι που βραβεύτηκε διεθνώς και στην Ελλάδα κάνει 5%. Συν ότι πλέον με τα web δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια σειρά είναι ο πραγματικός νικητής. Κάποια που στην τηλεόραση τη βλέπουν 100 άνθρωποι μπορεί στο web να τη βλέπουν 20 και κάποια που στην tv τη βλέπουν 20 στο web να την βλέπουν 500. Χρήσιμο θα ήταν να ανακοίνωναν τις συνολικές online θεάσεις τα κανάλια τουλάχιστον μέσα σε μια βδομάδα προβολής του επεισοδίου για να υπάρχει καλύτερη αξιολόγηση των σειρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !