Σεισμός στον ALPHA με το 7,7 στην SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ - Στην κορυφή οι Αταίριαστοι - Ακολούθησε ο Λιάγκας- Αναλυτικά τα πρωινά πρόγραμμα (9/10/2023)

14

 


Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη. 

Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

SUPER KATERINA  7,7
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 13,7
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 9,1 
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ  17,0
FAY S TIME 10,8
BREAKFAST@STAR 10,2
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 11,3
ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ ΣΟΥ 4,1
ΠΡΩΙΑΝ ΣΕ ΕΙΔΟΝ 6,7


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ελπίζω σιγά σιγά να ξεκαβαλήσει. Πάντως εχθές ήταν ημέρα ειδικών συνθηκών λόγω εκλογών και λόγω Μπέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω θα σταθω στο οπεν κ το σουσου. περυσι η μαγγιρα εκανε παντα στο νεανικο 7-8 κ μπορει κ λιγο παραπανω καποιες μερες. ειναι λογικο η τσολακη να φερνει 3 και 4 στο νεανικο; αν συνεχισει σε αυτο το επιπεδο τηλεθεασης την καψανε τη κοπελα που τηνπηρανε απο μια στρωμενη εκπομπη σκ να παει στα 4% στο καθημερινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η Μαγγίρα τις περισσότερες φορές 3% έκανε

      Διαγραφή
  3. μεχρι και το πρωινο της ΕΡΤ παραπανω απο τσολακη ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθες ολα τα ψυχαγωγικα ηταν πεσμενα λογω εκλογων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νικητές για μένα το ζευγάρι στο σταρ.η Φαίη κι αυτή με διψήφια νούμερα αλλά δικαιολογείται γιατί πήρε υψηλη πασα από τους αταίριαστους κι έριξε μετά τα ποσοστα.Σε μια δυσκολη μέρα μετά τις εκλογές χατζιδου -Ετεοκλής κάναν διψήφια . Όμως πρέπει να προσέξουν δυστυχώς σπαταλουν αρκετή ώρα σε φάρμα κι fame story. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να τα στηρίξουν γιατί είναι στο κανάλι τους αλλά είναι δύο προγράμματα που απέτυχαν κι θα ρίξουν κι το πρωινό έτσι οπως πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκληρή απάντηση που κοινού στην Καινούργιου. Η προκλητική τηλεόραση που έκανε χθες δεν απέδωσε. Με καλεσμένους Πρέκα-Μπογδάνο και ομοφοβικό παραλήρημα Πλεύρη του κοινό της γύρισε την πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αφού το κοινό γύρισε την πλάτη στο ομοφοβικό παραλήρημα που φιλοξένησε η εκπομπή της Καινούργιου, τότε γιατί δεν γύρισε την πλάτη και στο ομοφοβικό παραλήρημα που φιλοξένησε η εκπομπή του Λιάγκα με τον ίδιο τον Μπέο; Οεο;

      Διαγραφή
  7. 7,7% αχαχαχαχ Το ξέρω πως ήταν ειδική μέρα η χθεσινή αλλά έστω και για μέρα ας γευτεί και αυτή τί νιώθουν οι άλλοι όταν βλέπουν αυτά τα νούμερα. Που μου τους σχολιάζουν και αρκετές φορές με τρόπο υποτιμητικό. Δεν είναι κακό να μπει έστω και για λίγο στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Σκορδά χθες είχε μαζί την Τζωρτζέλα από την αρχή μέχρι το τέλος της εκπομπής και έδωσε γκάζι στο πάνελ και στα site με αυτά που είπε. Λέτε να βοήθησε αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, το lead in των Αταίριαστιων βοήθησε. Ποια Τζωρτζέλα, λίγο σοβαρότητα. Όλοι έβλεπαν σκαι το πρωί για τις εκλογές και το πόλεμο στο Ισραήλ και δεν άλλαξαν κανάλι μέχρι τα δελτία ειδήσεων.

      Διαγραφή
  9. μηπως περναει καστινγκ η τζωρτζελα για να παει στη φαιη γιατι με το πανελ της φαιης προκοπη δε θα δουν. η μαγγιρα δεν εκανε με τιποτα 3%. η μαγγιρα εκανε πολλες φορες 8αρια. και σε καμια περιπτωση η μαγγιρα δεν ειχε δημοσιογραφους κ παραγωγη που εχουν δωσει στη τσολακη. η μαγγιρα μονη της εκανε οτι εκανε με παιδια στο πανελ η τσολακη της εχουν βαλει μεγαλα ονοματα πανελ κ δημοσιογραφους στην εκπομπη κ τιποτα δε κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Τζωρτζελα σιγουρα έκανα live casting. Εμένα μ αρεσει πολυ που τα λέει χυμα και τσουβαλάτα. Λιγο τα ελληνικά της να έφτιαχνε μονο. Πετάει κάτι μαργαριτάρια ώρες-ωρες που λυπάμαι. Οχι οτι χαιρομαι γενικά με το επιπεδο ελληνικών της Φαιης.
      Εξ αρχης θεωρουσα λάθος της Τσολάκη να αφήσει μια εκπομπή που πήγαινε καλά για τα δεδομένα της για να πάει στην μαχη του καθημερινού που ειναι αδυσώπητη. Ξερω οτι ηθελε να ειναι στο καθημερινο για προσωπικους λόγους αλλά και πάλι.
      Προσωπικά δεν βλέπω τις ψυχαγωγικές οταν ασχολουνται με πολιτικά ή κοινωνικά θέματα. Προτιμώ το κουτσομπολιο και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Μ αρέσει η Τσολάκη, η Μαγγιρα, Ετεοκλής-Χατζίδου. Οι τελευταίοι βέβαια παιζουν πολυ φάρμα που δεν βλέπω και δεν με ενδιαφέρει. Και το φέιμ δεν το βλέπω αλλα πιο εύκολα θα δω τραγουδιστές κλπ.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !