Στην κορυφή το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ - Αναλυτικά η τηλεθέαση στη μεσημεριανή ζώνη (24/10/2023)

9



Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης: 

Πρόγραμμα- 18/54

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (Ε) 15,5
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ 20,6
TO KAΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ (Ε) 7,5
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ (Ε) 16.6
T-LIVE 6,9
ΕΛΕΝΗ 6,3
Σ'ΑΓΑΠΩ Μ' ΑΓΑΠΑΣ (Ε) 3,1
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΝΚ 9,1
SHOPPING STAR 10,6
ΟΔΟΣ ΖΑΡΙΦΗ 2 7,6
ΤΑΙΝΙΑ OPEN 3.9
MY STYLE ROCKS 8,5
ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ 3,1
ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 6,1

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά

ΠΗΓΗ: The Nielsen Company

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η Μενεγακη τρελή επιτυχία φέτος, κάνει διπλάσια νούμερα απο τον Γουμενίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6,3 η Μενεγακη. Η ζαριφη της κλέβει νουμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν τα κρατησει αυτα τα νουμερα η Ζαριφη για αρχη μια χαρα,χρειαζεται εννοειται να φερνει συχνα,οπως χθες, καλεσμενους απο τον Ερωτα Φυγα,που ειναι απο τα hit της χρονιας,και βαρυ χαρτι του καναλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η Ελένη; Και η σειρά που ακολουθεί κάνει πολύ χαμηλά νούμερα. Άραγε ποια σειρά θα αντικαταστήσει το Σ'αγαπώ μ'αγαπάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοντα 10 χρονια τωρα η Μενεγακη δεν αφορα κανεναν ως τηλεοπτικο προσωπο - οσο κι αν θελουν να μας πεισουν για τον αντιθετο τα fanboys της που γραφουν σε sites. Ουτε καν τις γιαγιαδες του πρωινομεσημεριου που καποτε την ειχαν θεα δεν αφορα. Ευτυχως που ειναι ακομη εντυπωσιακα ομορφη και μπορει ετσι να κλεινει συμφωνιες για να διαφημιζει τσαντες, παπουτσια, κρεμες κτλ Κι αυτο ομως ειναι πλεον πολυ λιγο για να την κρατησει τηλεοπτικα ζωντανη με 6αρια και 7αρια τηλεθεασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η τηλεοπτικη της αξια ειναι εξαφανισμενη εδω κ 10ετια τουλαχιστον. αν αλλη παρουσιαστρια με τετοιο μισθο ειχε 6 κ 7% θα ηταν σε καναλι; και ειδικα σε μεγαλο σαν το μεγκα; προφαναως κ ο αλφα της ειπε δεν σε πληρωνω τοσα για μονοψηφια κ νευριασε κ εφυγε. ο μαρινακης τη πρωτη χρονια του μεγκα αν θυμαστε ειχε κλεισει για το μεγκα τους παντες. απο τη δευτερα κ μετα γεια σας οσοι δεν τραβαγαν. μονο μπαρκα μελετη κ μενεγακη εχει αναοχη η διοικηση 3 χρονια με τα μονοψηφια τους. γιατι προφανως κ οι 3 εχουν μεγαλες πλατες στη διοικηση. δεν πιστευω πχ η μπαρκα 4 χρονια με μονοψηφια να υπηρχε σε αλλο καναλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο τα μονοψήφια της Μπάρκα πρόσεξες και όχι ότι βγαίνει σταθερά τρίτη; Κρα θα έκαναν τα άλλα κανάλια (πλην άλφα-αντ1 που έχουν τις πρώτες θέσεις) για να βγαίνουν τρίτα στην πρωινή ζώνη.

      Διαγραφή
  7. ποια αλλη παρουσιαστρια νεοκοπη της εχει δοθει 4ετη πιστωση χρονου ευκαιρια με τραγικα μονοψηφια στο πρωτο καναλι της χωρας; θεωρεις οτι ειναι επιτευγμα να ειναι 34 και 4η στη καταταξη εχοντας πισω της τη χατζιδου κ την τσολακη; σιγα μην της δωσουμε και βραβειο. εχει τεραστιο βυσμα κ εχει γινει τουμπεκα απο ολα τα σαιτ κ δε μιλαει κανει για τα μονοψηφια της. αν ηταν σε οποιοδηποτε αλλο καναλι 3η σεζον με τετοια ποσοστα δε θα εβλεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραγικά μονοψήφια δεν κάνει, μην λες ότι να ναι. Όταν κάνει μονοψήφια, διότι δεν κάνει πάντα, είναι συνήθως γύρω στο 8-9 και έρχεται τρίτη. Οπότε σιγά μην την έκοβαν από τα άλλα κανάλια που λες. Δεν καταλαβαίνω προς τι τόσο μένος.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !