Ριζικές αλλαγές στο prime time του ΣΚΑΪ

6

 


Η 25η Σεπτεμβρίου είναι μια ημέρα που θα θυμούνται για χρόνια στον Σκάι. Το βαρύ πυροβολικό της μυθοπλασίας του σταθμού, οι πολυδιαφημισμένοι «Πανθέοι» δέχτηκαν καίριο πλήγμα μετά από την πρεμιέρα του «Σασμού», της «Μάγισσας» και της «Φάρμας» και το μερίδιο τους στην τηλεθέαση έπεσε κάτω από το 4%.


Ο καταποντισμός στην τηλεθέαση, ο οποίος κρίνεται ως μη αναστρέψιμος, υποχρέωσε τα στελέχη του καναλιού να επανεξετάσουν τη στρατηγική τους για το πρώτο μισό της σεζόν καταρχήν.


Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες της Έλενας Πολυκάρπου και του Χάρη Λεμπιδάκη οι οποίοι μίλησαν στην «Super Κατερίνα» το θέμα πλέον είναι πως θα βγει το συντομότερο στον αέρα το «I’m a celebrity get me out of here», το νέο reality που θα υλοποιήσει η Ατζούν μίντια.

Όπως θα δείτε και στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός σε συνεργάτη της εκπομπής, παίκτες και παραγωγή έχουν κάνει τις βαλίτσες τους και περιμένουν το σύνθημα για να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα.

Σήμερα πραγματοποιούνται στην Αθήνα κάποια γυρίσματα «γνωριμίας» με τους παίκτες και, αν ισχύουν οι πληροφορίες, είναι πιθανόν παίκτες και λοιποί συντελεστές να αναχωρήσουν ακόμα και αύριο.

Η επιθυμία του καναλιού είναι το reality να αρχίσει να προβάλλεται, ει δυνατόν, από την 1η Οκτωβρίου, ώστε να υπάρξει η πολυπόθητη άνοδος στα νούμερα τηλεθέασης.


Όμως, ακόμα και αν αυτό καταστεί δυνατό, υπάρχουν δύο πολύ σημαντικά προβλήματα. Το ένα αφορά στους «Πανθέους». Η συμφωνία για την σειρά προβλέπει καταρχήν 80 επεισόδια. Δεδομένης της κατάστασης όμως, η προβολή της στο prime time του σταθμού δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η λύση που απομένει είναι η σειρά να προβάλλεται τα σαββατοκύριακα και τη θέση της τις καθημερινές να πάρει το «I’m a celebrity get me out of here».


Το δεύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με το ίδιο το reality. Όπως εξήγησε ο Χάρης Λεμπιδάκης η «βίβλος» του παιχνιδιού προβλέπει διάρκεια 40 ημερών με περιθώριο παράτασης άλλων 5. Αυτό σημαίνει ότι αν τηρηθούν οι κανόνες, τον Δεκέμβριο το κανάλι θα βρεθεί με κενό στο πρόγραμμά του. Και φυσικά παραμένει το ερώτημα αν το ελληνικό κοινό θα ανταποκριθεί στο παιχνίδι, ιδιαίτερα αν αυτό αρχίσει να προβάλλεται στην ιδιαίτερα ευαίσθητη ζώνη των 9:00.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έχουμε 28 Σεπτεμβρίου πώς θα ξεκινήσει η προβολή την 1η του Οκτώβρη όταν δεν έχουν καν αναχωρήσει για τον τόπο των γυρισμάτων;;
    ΣΚ και οι Πανθέοι με ένα reality να παίρνει τη θέση της σειράς. Τώρα αν πω πως έπεσα από τα σύννεφα με την κίνηση αυτή θα πω ψέμματα. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Έπαθε η σειρά ότι και ο Γλυκάνισος πέρυσι. Εκείνη η σειρά για μένα το άξιζε αυτή όμως δεν πιστεύω πως το αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκεινη η σειρα ειχε την καλυτερη εικονα απο ολες τις σειρες των τελευταιων ετων και δεν το αξιζε

      Διαγραφή
  2. Η φάση θα είναι να πατώσει και το ριάλιτι, που είναι και πιο πιθανό με τόσο ανταγωνισμό. Πολύ λάθος του Σκαι να επιμείνει στη μυθοπλασία ενώ δεν του βγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλο λάθος να μεταφέρουν τη σειρά σαββατοκύριακο. Καλύτερα να μεταφερθεί πιο μετά. Όταν ξεκίνησε το I'm a Celebrity, να βάλουν τη σειρά 22:40 με 00:00 που θα έχει τελειώσει ο μεγάλος ανταγωνισμός. Επίσης, όλοι παραπονιούνται πως το My style rocks είναι πολύ νωρίς. Γιατί δεν κάνουν τράμπα με τον σεφερλή; 2 τηλεπαιχνίδια στη σειρά δεν κάνουν καλό. Ας μπει ο σεφερλής γειά απέναντι από τη Ζετα.
    15:00 - 16:15 Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου
    16:15 - 18:45 My style rocks
    18:45 - 19:50 Ο μονομάχος
    19:50 - 21:00 Ειδήσεις
    21:00 - 22:40 I'm a celebrity get me out of here
    22:40 - 00:00 Οι Πανθεοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o ΣΚΑΙ ας πάρει απόφαση οτι δεν το χει με τις σειρές, ας δώσει τις prime time ζώνες στον Τούρκο να ηρεμήσει (όπως έκανε το Open στην ψυχαγωγία με τον Κοκλώνη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Τούρκος είχε κάνει το Top Chef με 2%. Και το Survivor Ελλάδα-Τουρκία πήγε άσχημα. Και άλλα ...

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !