Έτσι έκανε πρεμιέρα ο Νάσος Γουμενίδης στο OPEN - Τι είπε στην έναρξη;

7


Πρεμιέρα με τη νέα του εκπομπή, «Επί τόπου», στο Open, έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Νάσος Γουμενίδης!

Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε στο πλατό του, όπου τον περίμεναν οι τρεις συνεργάτες του, καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και μίλησε για το νέο του αυτό βήμα και την αλλαγή ρόλου.


«Καλό σας μεσημέρι, είμαστε στο OPEN, είμαι κι εγώ OPEN, κάθε Σάββατο και Κυριακή θα είμαστε μαζί για να αλλάξουμε τη δική σας τηλεοπτική συνήθεια. Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι σε όλους που μας παρακολουθείτε. Καλούμαι μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να αφήσω αυτό που είχα ως νοοτροπία δουλειάς τα τελευταία 30 χρόνια, δηλαδή να κάνω ρεπορτάζ, να είμαι έξω στο πεζοδρόμιο, να συνομιλώ με τον κόσμο και να μπω στα παπούτσια του παρουσιαστή. Είναι δεδομένο ότι θα κάνω λάθη και σας το λέω εκ προοιμίου γιατί ξέρω ότι κάποιοι θα τρέξετε να κρίνετε, δεν μας απασχολεί…



Αυτό που μας απασχολεί και για αυτόν τον λόγο δομήθηκε αυτή η εκπομπή, είναι να μεταφέρουμε σε εσάς και να μοιραζόμαστε μαζί σας πληροφορίες. Διότι ζούμε στην εποχή της ταχύτητας και της πληροφορίες και όποιος έχει την πληροφορία θεωρείται πλούσιος. Είναι μία εκπομπή διαφορετική, θέλουμε να πιστεύουμε, θα σας πάει ένα βήμα παρακάτω κι έχουμε κάνει ήδη πολλή δουλειά γι αυτό.


Η εκπομπή θα είναι μια ζωντανή δημοσιογραφική αίθουσα σύνταξης, ένα μοναδικό κύτταρο ενημέρωσης το οποίο θα βγαίνει από εμάς, θα φτάνει σε εσάς κι εσείς απέναντι θα μας κρίνεται», είπε στο ξεκίνημα.


Μία μεγάλη ανθοδέσμη μπήκε στο πλατό από τη διοίκηση του Open, ο Νάσος Γουμενίδης ευχαρίστησε και στη συνέχεια σύστησε στον κοινό τους συνεργάτες του.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το δελτίο ειδήσεων ΔΕΝ έκανε αναφορά στην πρεμιέρα του Νάσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν που θα έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη που θα τίναζε στον αέρα εκπομπή.... Στο τουίτερ τα αρνητικά σχόλια έσπασαν ρεκόρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' ότι έμαθα θα γίνει αύριο αυτό...

      Διαγραφή
    2. Έτυχε να δω το τέλος της εκπομπής του και ανέφερε πως έχει στην κατοχή του μια φωτογραφία που αφορά βασανισμό σε εκπομπή. Δεν ήξερε είπε αν υπάρχει και βίντεο θα το δει μετά την εκπομπή με τους συνεργάτες του και αύριο Κυριακή θα πει περισσότερα. Δικά του λόγια. Μάλλον αυτό εννοούσε όταν μιλούσε για αποκάλυψη που θα τίναζε στον αέρα εκπομπή.

      Διαγραφή
  3. Μου θυμίζει τον Φουρθιώτη, τέτοιο στυλ της εκπομπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά σου τον θυμίζει. Γιατί τη τελευταία 15ετία ήταν η μόνη σκανδαλοθηρική εκπομπή. Και ήταν και κακή γιατί έγλυφε και πολλούς και ο Φουρθιώτης δεν μπορούσε να τη κάνει σωστά γιατί δεν ήταν ούτε καν δημοσιογράφος. Δυστυχώς σήμερα έχουμε όλες τις "ψυχαγωγικές" εκπομπές να είναι το ίδιο, δημόσιες σχέσεις και αγιογραφίες. Δεν ξέρω αν θα είναι καλή αυτή η εκπομπή στο είδος της, ο χρόνος θα δείξει. Το ότι λείπει πάντως από τη ελληνική τηλεόραση σήμερα μια τέτοια εκπομπή λείπει, σε όλες τις χώρες υπάρχουν και έχουν μεγάλη τηλεθέαση. Μόνο στην ελληνική τηλεόραση έχουν εξαφανιστεί και όλοι γλύφουν ο ένας τον άλλον.

      Διαγραφή
  4. Ο Φουρθιώτης ήταν καλύτερος και από Κοκλώνη και από Γουμενίδη.
    Ελληνικά έπρεπε να φροντίσει να μάθει, όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !