Ticker

10/recent/ticker-posts

Ανέβηκε ο Μονομάχος - Στην κορυφή το LIVE NEWS - Δείτε την τηλεθέασης στην μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη 12/9/2023



Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης: 

Πρόγραμμα- 18/54

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (Ε) 8,4
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ (Ε) 7,4
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΤ1 5,4
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ (Ε) 17,0
T-LIVE 10,4
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (E) 9,8
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ (E) 10,6
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ (Ε) 12,7
LIVE NEWS 17,3
ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (Ε) 14,4
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΝΚ 7,8
SHOPPING STAR (E) 6,3
CASH OR TRASH - BEST OF 9,5
ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ (E) 12,0
TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ 6,5 
MY STYLE ROCKS 9,3
Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ 10,5
Ο ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ 12,0
ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 7,0


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Το ότι η επανάληψη του τροχου΄φέρνει τα ίδια ποσοστά με τον μονομάχο ίσως είναι καμπανάκι. Που να μπει και το chase στη μάχη. Αν θυμάμαι καλά αυτό το παιχνίδι δεν είχε κάνει επιτυχία ούτε όταν είχε προβληθεί ξανά στο παρελθόν.Είναι λίγο βαρετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρα επιτυχια ειχε κανει και ειχε παει και 2 σεζον.Και μετεπειτα σαν "Fatus olus" στην πρωτη σεζον καλα πηγε,στην 2η ξεφουσκωσε.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι μόνο το Chase και ο Τροχός της τύχης που θα έχει απέναντί του ο Μονομάχος, αλλά και το Switch στην ΕΡΤ με την Ευγενία Σαμαρά που φαίνεται ενδιαφέρον παιχνίδι

      Διαγραφή
    3. παρ οτι ο Τροχος μου αρεσει σαν παιγνιδι πολυ, και ειμαι πολυ καλος σε αυτο (μια φορα τους 1-2 μηνες εμφανιζεται καλυτερος παικτης απο μενα εκει), δε μου αρεσει καθολου ο γελοιος κοντος με τη γλαστρα που το παρουσιαζουν, και ειναι ιδιαιτερα αδυνατοι (μαλλον ΣΚΟΠΙΜΑ) οι ασχετοι διαγωνιζομενοι, Οπως ειπα, μια φορα τους δυο μηνες να δω ενα πραγματικα ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΤΗ.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στον Μονομάχο που ανέβηκε και δεν έμεινε στα μονοψήφια όπως σχολίαζαν εδώ διάφορες κακεντρεχείς προβλέψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι, και οπως ειχαν γραψει και για μενα στο σχολειο, "Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ", γιατι ειναι, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, το καλυτερο τηλεπαιχνιδι. Οι κοτες που τον συκοφαντουν μου θυμιζουν την αλεπου στο μυθο του Αισωπου "ΟΜΦΑΚΕΣ ΕΙΣΙΝ!"

      Διαγραφή
  3. Το έλεγα ότι θα ανέβει. Εμένα μου άρεσε περισσότερο όταν έπαιζε στο σταρ αλλά πάλι ωραίο είναι. Ο τροχός Μ έχει κουράσει. Απορώ πως δεν βαριουνται τις επαναλήψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο τροχος ειναι καλο παιγνιδι, ΑΛΛΑ σκοπιμα παιρνουν πολυ αδυνατους παιχτες και παιχτριες, που δεν ξερουν τι τους γινεται. Μια φορα τους 2 μηνες εμφανιζεται καλος παιχτησ εκει.

      Διαγραφή
  4. Ωραιο τηλεπαιχνίδι ο Μονομάχος και μπράβο του που ανέβηκε. Μάλιστα χθες, βρέθηκε πάνω από τα δελτία ειδήσεων του ALPHA και του ΑΝΤ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγαλη πτωση το κωνστσντινου και ελενης πρεπει να βρει αλλη επαναληψη ο αντ1 . Επισης προβλεπω οτι το ρουκ ζουκ θα τα βρει δυσκολα με τις επαναληψεις σειρων στο μεγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι καλά να λες! Ο Ποφάντης ήταν ικανός να βάλει σε (Ε) το Ποιος Παπαδόπουλος; (πάλι), το Εκτός Υπηρεσίας και την Κοινή Λογική.

      Διαγραφή
    2. Ποια είναι η Κοινή Λογική;;;

      Διαγραφή
    3. Το 2018 που οι Ράδιο Αρβύλα έφυγαν από τον Αντ1 και πήγαν ΣΚΑΪ ο Ποφάντης ζήτησε να μετακινήσουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων από τις 8 στις 7 για να δημιουργήσει σατιρική ζώνη στο 20:00-20:40.

      Έτσι έφερε στο πρόγραμμα την Κοινή Λογική όπου κομπάρσοι από τις Οικογενειακές Ιστορίες έπαιζαν διάφορους ρόλους πχ του καφετζή, της γειτόνισσας, της νοικοκυράς, του μανάβη και σχολίαζαν την Ελλάδα του σήμερα. Ο Ποφάντης τότε έλεγε πως το πρωτότυπο αυτό πρόγραμμα θα φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση και έβαζε τότε την 1η Σκορδά με Γραμμέλη και Ουγγαρέζο να εκθειάζουν την εκπομπή.

      Εν τέλει έκανε 3% σε σύνολο και νεανικό και στις 3 εβδομάδες μετακινήθηκε στις 2 τη νύχτα μέχρι που κόπηκε οριστικά...

      Διαγραφή
    4. Ήταν και παραγωγός ο Ποφάντης σε αυτό το σκουπίδι και τότε λέγανε πως αυτή η εκπομπή θα στοιχήσει την παραμονή του στο κανάλι. Που να ξέρανε οι τηλεκριτικοί... 5 χρόνια μετά ακόμα εδώ. Την ίδια περίοδο το Nomads με Λέντζα και Πούμπουρα έκανε για μία εβδομάδα 2% και ο Ποφάντης χρυσοπλήρωσε τους παίκτες του Survivor να μπουν και να ανεβάσουν τα νούμερα.

      Διαγραφή
    5. 1.20 Τι λες τώρα! Δεν θυμάμαι καν ότι υπήρξε κάτι τέτοιο!!! Σαν να το ακούω πρώτη φορά!

      Διαγραφή
  6. Ανεβάστε και τα νούμερα της επανάληψης του Πες τη λέξη (13:00) και του Ποπ μαγειρική (14:00) που ξεκίνησε τη Δευτέρα με νέα επεισόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ η 1 ενας εναντιον 100 ειναι ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΔΗΛΩΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΩΡΙΣ, με διαλεξαν στους 100 (που οι περισσοτεροι ειναι ΦΟΒΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ) και μετα απο καμποσα επεισοδια εγινα εγω ο Μονομαχοσς. Θ το δειξει μαλλον το τελος της αλλης εβδομαδα;ς, και θα γινει ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ. Προβλεπω οτι τσ νουμερα θα ΑΠΟΓΕΙΩΘΠΟΥΝ ΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οσο ΓΕΛΟΙΟ ηταν το παλιο παιγνιδι του Φερεντινου το "ΝΤΗΛ", τοσο ωραιο ειναι ο ¨ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ". Βλεπω τα επεισοδια καθμερινα και τα αναλυω κατοπιν, παρα το γεγονος οτι τα ειδα ηδη σαν ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ στους 100 και μετα ως ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ Ο ιδιος. Σε συγκριση με το Μονομαχο και το Φερεντινο, ο ¨Εκατομμυριουχος΄και ο Αρναουτογλου ειναι απλως οδοντοπαστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com