Ticker

10/recent/ticker-posts

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Happy Day: «Όταν προγραμματίστηκε αυτή η πρεμιέρα, δεν φανταστήκαμε τις συνθήκες που θα επικρατούν»


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία ανάρτηση για την αυριανή πρεμιέρα του Happy Day, η οποία θα γίνει υπό διαφορετικές συνθήκες, μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

«Αγαπημένοι μου φίλοι καλή Κυριακή. Εύχομαι κάθε ημέρα που ξημερώνει να είναι μία καλύτερη ημέρα για τη χώρα μας. Μετά από ένα ομολογουμένως δύσκολο καλοκαίρι με συνεχή τραγικά γεγονότα που μας θλίβουν και μας θυμώνουν, αύριο καλούμαστε να επιστρέψουμε στο happy day @alphatv. Η αλήθεια είναι ότι όταν προγραμματίστηκε αυτή η πρεμιέρα πριν από μήνες δε μπορούσαμε να φανταστούμε τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Ωστόσο θα είμαστε εκεί συνεπείς και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σας κρατήσουμε καλή συντροφιά. Θέλουμε να πιούμε μαζί σας το πρωινό μας καφέ, να σας ενημερώσουμε, να σας φτιάξουμε- όσο μπορούμε- τη διάθεση και φυσικά να κάνουμε την ωραία παρέα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. ❤️ Σας περιμένουμε λοιπόν αύριο το πρωί στο γνωστό ραντεβού των τελευταίων χρόνων λίγο πριν τις 7:45 !» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Καλύτερα να μην έβγαινε αύριο ούτε και αυτή, αυτές τις μέρες ο κόσμος θέλει ενημέρωση, ειδικά αύριο που επιστρέφει και ο Παπαδάκης, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για όλες τις υπόλοιπες εκπομπές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραληρήματος συνέχεια.... Σε απολαμβάνουμε, βγάζεις πολύ γέλιο!

      Διαγραφή
    2. Εγώ πάλι πιστεύω ότι αυτά τα σχόλια τα κάνει κάποιος επίτηδες γιατί ξέρει ότι κάποιος θα τους μειώσει μετά. Έξυπνο αλλά σε καταλάβαμε όλοι.

      Διαγραφή
  2. Θέλω να πιστεύω πως θα κρατήσουν ένα τόνο σοβαρό γιατί δεν είναι μέρες αυτές για χαζοχαρούμενα και κουτσομπολιό. Δεν νοιάζεται κανένας σοβαρός άνθρωπος για το τί θα μας πει ο κάθε διάσημος και για τα προβληματάκια του κάθε influencer όταν οι άλλοι στερούνται του πιο πολύτιμου αγαθού που είναι το νερό και έχουν χάσει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com