Ticker

10/recent/ticker-posts

Η ΕΡΤ επιβεβαίωσε την συμμετοχή μας στην Eurovision 2024



Είναι η ερώτηση όλων των φίλων του διαγωνισμού στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, αν δηλαδή η χώρα μας επιβεβαίωσε την συμμετοχή μας στην Eurovision 2024, μιας και σήμερα 15/9 είναι η καταληκτική ημερομηνία επιβεβαίωσης των χωρών για την Eurovision 2024. Το Eurovisionfun είναι σε θέση να αποκαλύψει πως η Ελλάδα θα δώσει το παρόν στο Μάλμε, γιορτάζοντας μάλιστα τα 50 χρόνια παρουσίας της στον μεγάλο αυτό μουσικό θεσμό!


Η 32η χώρα είναι η Ελλάδα που επιβεβαιώνει για την Eurovision 2024

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες από το Ραδιομέγαρο η ΕΡΤ έχει αποστείλει εδώ και ημέρες στην EBU, τα απαιτούμενα έγγραφα για την επιβεβαίωση της συμμετοχής της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Περισσότερες λεπτομέρειες για την συμμετοχή μας και τον τρόπο επιλογής αυτής αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, με τίποτα μέχρι στιγμής να μην είναι δεδομένο.


Η Ελλάδα είναι η 32η χώρα που επιβεβαιώνει την συμμετοχή της στην Eurovision 2024, με λίγα μόνο ερωτηματικά να παραμένουν. Έτσι, οι χώρες που μέχρι στιγμής επιβεβαίωσαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πως θα διαγωνισθούν στο Μάλμε, στις 7, 9 και 11 Μαίου είναι οι εξής:


🇸🇲 Άγιος Μαρίνος

🇦🇿 Αζερμπαϊτζάν

🇦🇱 Αλβανία

🇦🇹 Αυστρία

🇧🇪 Βέλγιο

🇫🇷 Γαλλία

🇩🇪 Γερμανία

🇩🇰 Δανία

🇨🇭 Ελβετία

🇬🇷 Ελλάδα

🇪🇪 Εσθονία

🇬🇧 Ηνωμένο Βασίλειο

🇮🇪 Ιρλανδία

🇮🇸 Ισλανδία

🇪🇸 Ισπανία

🇮🇱 Ισραήλ

🇮🇹 Ιταλία

🇭🇷 Κροατία

🇨🇾 Κύπρος

🇱🇻 Λετονία

🇱🇹 Λιθουανία

🇱🇺 Λουξεμβούργο

🇲🇹 Μάλτα

🇲🇩 Μολδαβία

🇳🇴 Νορβηγία

🇳🇱 Ολλανδία

🇺🇦 Ουκρανία

🇵🇱 Πολωνία

🇵🇹 Πορτογαλία

🇷🇸 Σερβία

🇸🇪 Σουηδία

🇫🇮 Φινλανδία

Ποιες χώρες απομένουν να επιβεβαιώσουν

Λίγα ερωτηματικά απομένουν για να ολοκληρωθεί το παζλ των συμμετοχών για την Eurovision 2024. Από τις χώρες που έλαβαν μέρος στο Λίβερπουλ στον φετινό διαγωνισμό και δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει δημοσίως την συμμετοχή τους για του χρόνου, το μεγαλύτερο ερωτηματικό αποτελεί η Ρουμανία, που εξαιτίας των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η δημόσια ραδιοτηλεόραση της χώρας, μία αποχή είναι πολύ πιθανό την επόμενη χρονιά.


Καλώς εχόντων των πραγμάτων Τσεχία, Αρμενία, Πολωνία και Γεωργία αναμένεται να συμμετάσχουν και το 2024, ενώ με ενδιαφέρον αναμένουμε τις Βουλγαρία, Μαυροβούνιο και Βόρεια Μακεδονία, αν επιστρέψουν του χρόνου στο διαγωνισμό, μετά την φετινή τους αποχή.


Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί το Μονακό, που μετά την δημιουργία νέου τηλεοπτικού σταθμού πριν λίγες ημέρες, που είναι μέλος της EBU, έχει δικαίωμα συμμετοχής και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Ξεχωριστή πάντα περίπτωση είναι και η Αυστραλία, της οποίας η απευθείας πρόσκληση για συμμετοχή στον διαγωνισμό έληξε φέτος και αναμένουμε τις αποφάσεις της EBU για την επέκταση ή μη την πρόσκλησης συμμετοχής της στο διαγωνισμό.


Ο τελικός αριθμός αναμένεται να κυμανθεί πολύ κοντά στον φετινό αριθμό συμμετεχόντων, που ήταν 37.


Με την ελπίδα για κάτι καλύτερο στο Μάλμε

Με την ευχή όλης της ομάδας του Eurovisionfun, αλλά σίγουρα μιλώντας και εξ ονόματος όλων των αναγνωστών μας, της μεγαλύτερης Eurovision κοινότητας στην Ελλάδα, το 2024 ευελπιστούμε να αποδείξει η ΕΡΤ πως όλα όσα συνέβησαν φέτος ήταν μία μαύρη παρένθεση, στην πολύ καλή διετία που προηγήθηκε.


Βασική φυσικά προϋπόθεση για να γίνει το παραπάνω, η απομάκρυνση όλων των ακατάλληλων και αποτυχημένων ανθρώπων που διεκπεραίωσαν το project Eurovision την φετινή χρονιά, με τα γνωστά αποτελέσματα τόσο σε επίπεδο βαθμολογικό, όσο και σε διαχειριστικό και επικοινωνιακό.


Από Eurovisionfun.com

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πως θα επιλεγεί η συμμετοχή μας; Μετά τη φετινή παταγώδη αποτυχία της ΕΡΤ, ένας εθνικός τελικός θα ήταν ιδανικός. Είχε γραφτεί πρόσφατα ότι στην ΕΡΤ υπάρχουν σκέψεις για την παραγωγή ενός τηλεοπτικού σόου για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας. Γνωρίζετε αν ισχύει; Αν δε γίνει εθνικός τελικός, να γίνει απευθείας ανάθεση σε γνωστό και έμπειρο τραγουδιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com