Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - Η Μάγισσα: Κανένα κόψιμο σκηνών στη σειρά - Τι δεσμεύτηκε το κανάλι;


Σαν κεραυνός έπεσε η ώρα προβολής της σειράς "Η ΜΑΓΙΣΣΑ" στον ΑΝΤ1 προκαλώντας πολλαπλούς πονοκεφάλους, μιας και η αναμονή κοινού που δημιούργησε η σειρά έχει φέρει σκέψεις στα αντίπαλα κανάλια...

Ωστόσο ήδη φήμες για κάψιμο σκηνών  έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και κανεις δεν μπήκε να κάνει νέο μοντάζ.

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TVNEA.COM ο ΑΝΤ1 έχει δεσμευτεί στους συντελεστές οτι δεν θα πειραχτεί ουτε καρέ ακόμα και στις πιο σκληρές σκηνές.

Να θυμίσουμε οτι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και θα παίζει Δευτέρα με Τετάρτη  και Πέμπτη την πρώτη εβδομάδα.
Λίγα λόγια για τη σειρά:
Μάνη 1817…

Λασκαραίοι και Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Αυτή η ευαίσθητη ισορροπία, όμως, θα διαταραχθεί όταν σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του εγγονιού των δύο οικογενειών, το μωρό εξαφανίζεται. Όλες οι υποψίες θα πέσουν στη Θεοφανώ, σε μία από τις υπηρέτριες της οικογένειας. Η Θεοφανώ είναι ένα κορίτσι χωρίς παρελθόν, από μικρό παιδί είχε κάποια οράματα που δεν μπορούσε να ερμηνεύσει. Έντρομη μπροστά σε αυτό το μοναδικό χάρισμα, θα κάνει τα πάντα για να το κρύψει, ώστε να γλυτώσει από το στίγμα της μάγισσας…

Πρωταγωνιστούν οι: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Στον ρόλο της Κυπριανής η Θέμις Μπαζάκα.

Δημοσίευση σχολίου

24 Σχόλια

  1. Τα γράφουν οι γνωστές γραφικές πένες γιατί τους ζητήθηκε να μειώσουν στα μάτια του τηλεθεατή την Μάγισσα. Λες και η παραγωγή πολύ δύσκολα βγαίνει να το διαψεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διάβασα χθες και μου έκανε εντύπωση. Λες να το έγραψε γι'αυτό το λόγο; Βέβαια όπως έγραψε, η σειρά αρχικά θα είχε σήμανση άνω των 16 ετών λόγω των πολύ σκληρών σκηνών της και τώρα θα πρέπει να τις κόψουν. Άρα, δε θα κοπεί καμία σκηνή; Όμως μπορούν να παίξουν στις 21:00;

      Διαγραφή
    2. Με σωστή σήμανση εννοείται. Εδώ οι Άγριες Μέλισσες έπαιζαν απόγευμα στο Μακ. Επίσης ο ΑΝΤ1 έχει τον μηχανισμό και ξέρει τι πρέπει να κάνει.

      Διαγραφή
    3. Μετά τις 22:00 μπορεί να αλλάζει η σήμανση σε άνω των 16 ετών

      Διαγραφή
  2. Η τηλεοπτική συντάκτρια που το είπε δουλεύει για τον αλφα και την Τσιμτσιλη και πάντα λέει ποσο φανταστικό ειναι αυτό το υποπροϊόν που λέγεται σασμός που παίζει να ναι χειρότερο σε σενάριο από το σενάριο της Βανας Δημητρίου και αυτό λέει πάρα πολλά. Καλά από σκηνοθεσία δεν χρειαζεται καν να το συζητήσουμε. Η σκηνοθεσία του Γεωργίου μπροστά στου Κωστόπουλου του σασμού θέλει Χρυσό Λέοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύο χρόνια τώρα τρως την σκόνη από αυτό το «υποπροϊόν». Ίσως την 3η σεζόν το συνηθίσεις.

      Διαγραφή
    2. Κοιτα λογικό να επικρατήσει 2η χρονια το υποπροιον μιας και απέναντι έπαιζαν τα χιλιοκουρασμένα ριαλιτι του σταρ και του σκαι και οι πολύ κακές κωμωδίες του αντέννα. Φέτος που θα έχει ανταγωνισμό το υποπροιον θα καταποντιστεί. Η ελιά θα επηρεαστεί λιγότερο.

      Διαγραφή
    3. Ειναι πάντως απιστευτο που υποστηρίζει ένα τηλεοπτικό σκουπίδι με άθλιο σενάριο, κακο μοντάζ, χειριστο φωτισμό, τραγική σκηνοθεσία. Θα το δικαιολογήσω μονο αν δουλεύεις στον αλφα. Εγω που ειμαι τηλεθεατης και αγαπω την τηλεοραση και το τηλεοπτικο, εχω ματια και βλέπω. Η ελιά έχει κακό σενάριο αλλα έχει κάποια αισθητική και στη σκηνοθεσία και στη φωτογραφία. Ο σασμός ειναι πραγματικά υποπροιον. Σ αυτό συμβάλλει και η παραγωγή που δινει ολα τα λεφτα στους ηθοποιους και καθολου λεφτά για εξωτερικά γυρίσματα κλπ. Υποτίθεται ότι διαδραματίζεται στην Κρητη και πέρσι δεν πήγαν καν στην Κρητη για γυρίσματα. Μου το λένε γνωστά ακαουντ στο τουιτερ. Χρυσοπληρώνουν τους ηθοποιους μπας και μεινουν στο σκουπιδι και μετά δεν μένουν λεφτά για τιποτα.

      Διαγραφή
    4. Εγώ πάντως τέτοια επίθεση σε μια επιτυχημένη σειρά που της δίνουν για δύο χρόνια οι τηλεθεατές υψηλά νούμερα και έχει πάρει πολλές καλές κριτικές μπορώ να τη δικαιολογήσω μόνο αν δουλεύεις σε αντίπαλο κανάλι που βγάζει απέναντι νέα σειρά και στοχεύει στην πρωτιά τους σασμού. Θες να τον μειώσεις με όποιος τρόπο μπορείς για να του θολώσεις την εικόνα. Λες και μερικά καλά λόγια για την νο2 επιτυχία την ελιά για ξεκάρφωμα και γιατί ξέρεις ότι ο μεγάλος αντίπαλος είναι ο σασμός.

      Διαγραφή
    5. Μια χαρά είναι ο σασμός και σε σκηνοθεσία και σε σενάριο και σε ηθοποιούς. Στον κόσμο αρέσει, το λένε και τα νούμερα. Άλλες σειρές το παίζουν υπερπαραγωγές και η μιζέρια πάει σύννεφο.

      Διαγραφή
    6. Και οι μέλισσες υποτίθεται διαδραματίζονταν στην Λάρισα και ούτε ένα γύρισμα δεν έγινε εκεί. Όλο μέσα στις ελιές τους βλέπαμε και η Λάρισα δεν έχει ελιά ούτε για δείγμα. Και σεναριακά έκανε μεγάλη κοιλιά μεγάλα διαστήματα. Τι πάει να πει ότι οι μέλισσες ήταν υποπροϊόν; Πολύ ωραία σειρά ήταν όπως και ο σασμός.

      Διαγραφή
    7. Οι μέλισσες όμως είχαν καλυτερο σενάριο απο το σασμό. Εχω δει επεισόδια και ξέρω. Επίσης εχω δει meme. Ο Μανώλης λεει μονιμως θα μιλήσω δεν μπορώ και ο Λαλος θα πάω να παραδοθώ. Τετοια επανάληψη ούτε στο καλημέρα ζωή. Τέτοιοι χαρακτήρες που είναι αλλ' αντ' αλλων. Στη μία σεζόν οτι ο Μάρκος αγαπούσε τη Σταματάκη και παντρεύτηκε την Μαρίνα απο προξενιο και στην δευτερη ξαφνικά δειχνουν σε φλασμπακ οτι Μαρίνα και Μάρκος ερωτευτηκαν με την πρωτη ματιά όταν γνωρίστηκαν!! Τετοιο άθλιο σενάριο δεν έχω ματαδεί. Οι σεναριογραφοι το πάνε αναλογα με τα 12χρονα που σιπάρουν στο τουιτερ. Εσκουζαν και ήθελαν love story Βασιλική με τον Μαθιο, άλλαξε το σενάριο με φλασμπακ έβγαλε σχεδον βιαστή τον Στεφανή ενω στα πρωτα επεισόδια η Βασιλική καιγόταν για την πάρτυ του, μόνο και μόνο για να δαιμονοποιησουν τον Στεφανή και να αγιοποιησουν τον Μαθιο που ήταν το έτερο μέλος στο love story. Αυτό το είπε και ο Νουσιας στον Αρναούτογλου.
      Τετοια κακή προχειροδουλειά σε σενάριο όπως ο Σασμός δεν έχει ξαναυπάρξει. Οι μέλισσες μπορεί να ήταν σαπουνόπερα αλλά ηταν καλύτερη σε σενάριο. Και φυσικά έπασχε σε θέμα σκηνικών. Ηταν πάρα πολύ κακά. Σε γενικές γραμμές όμως οι μέλισσες ήταν πολύ ανώτερη σαπουνόπερα απο το σασμό, που τον ψιλοσωζουν οι ηθοποιοι.
      Ο σασμός όμως βλέπω στην αρχική μου στο τουιτερ πλάνα που οι ανθρωποι βλέπουν πλάτες ή θεοσκοτεινες λήψεις και τουιτ που παραπονιουνται για το φωτισμό. Τωρα που ηρθε καινούργιος σκηνοθέτης μάλλον θα φτιάξει αυτός γιατί είναι πολύ καλύτερος απο τον προηγούμενο. Δεν ειμαι κανενός καναλιου. Κι η μάγισσα ελπιζω να αποδειχθεί καλή και όχι πατάτα όπως ο σασμός. Γιατί ειναι πατάτα όσο και να έχεις αγαπήσει τους χαρακτήρες και να σιπάρεις μέχρι την αιωνιοτητα.

      Διαγραφή
    8. 12:30 πολλές λεπτομέρειες ξέρεις για τον «υποπροϊόν» σασμό. Αφού βλέπουν τον σασμό ακόμα και άτομα που δεν τους αρέσει όπως εσύ σημαίνει ότι είναι ξεχωριστός, κάτι έχει και κολλάς. Και φυσικά μόνο υποπροϊόν δεν είναι.

      Διαγραφή
    9. Πάντως υποπροϊόν με τραγικό σενάριο είναι όσες λεπτομέρειες και να ξέρω εγώ που εσύ δεν μπορείς να αποκρουσεις γιατί είναι αλήθεια. Ενα υποπροϊον που δεν ειχε κατι της προκοπης απέναντι είναι. Και φέτος έχει κάτι της προκοπής απέναντι. Και απο αντ1 και απο ΣΚΑΙ οπότε θα φανουν οι τρύπες. Παλι καλά, που έβγαλαν πολλα λεφτά οι πρωταγωνιστές που λατρεύεις και μπορούν να πηγαίνουν πια στην Επίδαυρο και να παρουσιάζουν ηλιθιότητες καπηλεύοντας το υποπροϊόν. (Οι τελευταίες παραστάσεις του Λαλου συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας περιοδείας εμπεριέχουν κρητικές λύρες, μαντινάδες και αλλες βλακείες ασχετες με το θέμα των παραστάσεων, γιατί ξέρει ότι στις παραστάσεις πανε ανεγκέφαλα ατομα που τον βλεπουν στο σασμό και θέλουν να δουν κάτι οικείο!!)

      Διαγραφή
    10. 1:37 αυτή σου η εμμονή και το μίσος για μια σειρά που δεν σου αρέσει αλλά ξέρεις όλες της τις λεπτομέρειες ακόμα και την επαγγελματική ζωή των ηθοποιών της είναι επικίνδυνη και χρήζει ιατρικής παρακολούθησης. Εκτός αν δουλεύεις σε αντίπαλο κανάλι οπότε ελπίζω τουλάχιστον να αξίζουν τα χρήματα για να πέφτεις τόσο χαμηλά. Αν και η αξιοπρέπεια δεν μετριέται με χρήματα, κάποιοι όμως την μετρούν.

      Διαγραφή
    11. Ξερω κόσμο, φανατικους τηλεορασάκηδες. Δεν σημαίνει ότι γνωρίζω τα πάντα. Ξερω κόσμο που μου τα λέει. Βλέπω ομως ότι ό,τι και να βρεις να πεις δεν μπορείς να εξυψώσεις το υποπροϊον που πάσχει από τα πάντα. Μονο να μειώσεις εμένα. Αν δεν το κατάλαβες, εσυ προσπαθησες να με προσβάλλεις προσωπικά, αρα η δική σου αξιοπρέπεια έπεσε. Εγω σχολιασα τηλεοπτικά ένα προϊον.

      Διαγραφή
    12. Επισης για να σου φύγει η εμμονη ιδέα οτι θέλω να χτυπήσω τον Αλφα, εχω να πω ότι πέρσι έβλεπα το αυτή η νυχτα μένει και ήταν απείρως καλύτερη σειρά απο το σασμό. Απορώ που δεν έτυχε πιο ευρείας αποδοχής και ο κοσμος προτίμουσε να βλέπει το σκουπίδι και μετά να αλλάζει κανάλι.

      Διαγραφή
    13. Λοιπόν για να τελειώνουμε. Εσύ προσβάλλεις ανθρώπους και συντελεστές της σειράς λέγοντας ότι τους νοιάζουν μόνο τα χρήματα και πως εκμεταλλεύονται τους ανεγκέφαλους τηλεθεατές τους. Βρίζεις ως ανεγκέφαλους, κλπ τους τηλεθεατές του σασμού. Εσύ ξεκίνησες πρώτος λέγοντας πως δουλεύω στον άλφα. Για μένα ο σασμός είναι μια χαρά, δεν είναι αριστούργημα αλλά δεν είναι και υποπροϊόν. Μου αρέσουν σχεδόν όλα. Πρόβλημά σου αν δεν σου αρέσει. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχεις σοβαρό πρόβλημα. Δεν ξέρω αν θες να πλήξεις τον άλφα. Τον σασμό όμως θες να τον πλήξεις και όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί.

      Διαγραφή
    14. Είναι σαφές οτι οι συντελεστες σας εκμεταλλεύονται τους τηλεθεατές. Σου ειπα ότι μέχρι και κρητική λύρα έβαλαν στην τραγωδία για να πιασουν εσας. Και πρώτος/η εσύ με προσβαλλες και μετά εγώ ειπα όχι όλους τους τηλεθεατές του σασμού ανεγκέφαλους, αλλά αυτούς που θα πάνε άκριτα στην κάθε παράσταση πχ του Λαλου μονο και μόνο επειδή τον αγαπάνε απ τον Σασμό. Επισης επειδη με επρηξες, ο σασμός την πρώτη σεζόν ηταν κανονική σειρά, από τη μέση της 1ης σεζον πηρε την κάτω βόλτα και έγινε υποπροϊον. Δεν ήταν εξαρχης. Αυτά γιατί εγω μιλάω επειδή εχω δει και εχω ακουσει πραγματα απο το σασμό. Ομως μιλάω και ακούω με τηλεθεατές με κριτική σκέψη και όχι πορωμένους φανατικούς τηλεθεατές. Επίσης, εγώ εγραψα την αποψη μου, εσύ ήρθες και μου απάντησες γιατί σου θιξαμε το υποπροϊον ή την τηλεοπτική συντάκτρια. Αν δεν μου απαντούσες, δεν θα σου απαντουσα. Δικαιούμαι να εκφράζω την αποψη μου. Και τωρα που ξέρω ότι ενοχλεί θα την εκφράζω συχνότερα.

      Διαγραφή
    15. @2:11 δεν ειναι τυχαίο ότι ξεκίνησες πόλεμο στο σασμό λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα. Καθε μέρα μιλάς για υποπροϊόν και σκουπίδι. Όσο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα τόσο πιο συχνά θα σχολιάζεις. Ολοφάνερο τα σχέδιο σου.

      Διαγραφή
    16. Μονο σημερα μιλησα. Και ανέπτυξα τοσο πολύ το θέμα γράφοντας τοσα μηνυματα επειδή με "τσιγκλισες". Αν δεν είχες απαντήσει θα χα μείνει στο πρώτο και μοναδικό μήνυμα που έγραψα που ηταν περισσοτερο αιχμηρο για την τηλεοπτική συντάκτρια παρά για το σασμό. Εσύ όμως μου απάντησες. Μαλιστα στο πρώτο σου μήνυμα είπες ότι τρώω σκονη απο το σασμό και είναι καιρός να το συνηθίσω, δηλαδή εσυ πρώτος με κατηγορησες εμμέσως οτι δουλευω σε αντιπαλο κανάλι και με προέτρεψες να συνηθίσω λες και το ευχαριστιέσαι σαν να είσαι μέλος της παραγωγής του σασμού ή του καναλιού. Αρα το ποιος κατηγορησε πρώτος τον άλλον, το ποιος μίλησε με επιχειρήματα και ποιος δεν ήξερε τι να απαντήσει και έριχνε λάχνη στον συνομιλητή, αποδεικνυεται απο τα μηνύματα. Ο σασμός απο το μισό της πρώτης σεζόν έγινε υποπροϊόν που έπαιζε χωρίς σοβαρο αντίπαλο, γι αυτό κέρδιζε. Εκτιμω πως η βασιλεία του θα λήξει και το λέω γιατί αυτή ειναι η εκτίμησή μου και θα παραδεχθω το λαθος μου αν στεφθεί νικητής για 3η συνεχομενη σεζον. Εφοσον εισαι απλη τηλεθεάτρια γιατί ενοχλεισαι απο τη γνωμη ενος απλου τηλεθεατή που εκφέρει την αντίθετη αποψη. Πρεπει όλοι να θεωρούν καλό προϊόν το σασμό; Κανε μια βόλτα απ το τουιτερ και θα σε πείσει πόσα μειονεκτήματα βρίσκουν στη σειρά και πως συνεχίζουν να βλέπουν τη σειρά μόνο και μόνο για τα ζευγάρια. Αν δεν σ αρέσει ξύδι.

      Διαγραφή
    17. Ναι σε πιστέψαμε πως μίλησες πρώτη φορά σήμερα. Οι χαρακτηρισμοί υποπροϊόν και σκουπίδι για τον σασμό ξεκίνησαν ξαφνικά εδώ και λίγες μέρες με το ίδιο ακριβώς ύφος. Όπως λοιπόν θες να μας πείσεις ότι δεν είναι ένα συντονισμένο σχέδιο και ότι είσαι ένας απλός τηλεθεατής (εδώ γελάμε) τότε να δεχτείς ότι και εγώ είμαι ένας απλός τηλεθεατής. Όπως εσένα δεν σου αρέσει έτσι και εμένα και πάρα πολλούς άλλους, τα νούμερα το λένε, μας αρέσει. Επίσης οι απλοί τηλεθεατές δεν έχουμε εμμονές με προγράμματα που δεν μας αρέσουν, δεν ξέρουμε λεπτομέρειες γι’ αυτά ούτε και για τους συντελεστές τους, δεν βρίζουμε όσους τους αρέσουν, ούτε παρακολουθούμε τι λένε στο τουίτερ γι’ αυτά.

      Διαγραφή
  3. Το έγραψε και ο ίδιος ο Λευτέρης Χαριτος στο Twitter ότι δεν θα υπάρξει κόψιμο σκηνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ απλή τηλεθεάτρια είμαι και μου αρέσει πολύ ο σασμός σε όλα του. Και εγώ έχω μάτια και βλέπω και μου αρέσει πολύ. Τώρα περιμένω πότε θα αρχίσει. Καταλαβαίνω σε κάποιους να μην αρέσει. Αλλά ο όχι και υποπροϊόν, όχι δεν είναι. Γιατί τέτοιο μίσος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com