Ticker

10/recent/ticker-posts

Οριστικό τέλος για την "Αυλή των χρωμάτων"


Οριστικό τέλος στην εκπομπή "Η αυλή των χρωμάτων" με την Αθηνά Καμπάκογλου στην ΕΡΤ2 έβαλε η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά για το περιοδικό "Τηλεραμα".

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, πριν από λίγους μήνες αποφασίστηκε η παραγωγή επεισοδίων που θα προβάλλονταν έως το τέλος της χρονιάς, αλλά τελικά οι ιθύνοντες αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα μουσική εκπομπή, με έμφαση στο λαϊκό τραγούδι.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι και πάλι ο λαϊκός συνθέτης, ενώ στο πλευρό του προτάθηκε να είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, έχοντας στην αρχισυνταξία την Αθηνά Καμπάκογλου.

Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δυσαρέστησε τη δημοσιογράφο, κάτι που εξέφρασε και στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Το "ρήγμα" που δημιουργήθηκε φαίνεται ότι ήταν μεγάλο, βάζοντας οριστικό τέλος ακόμα και στον τίτλο "Η αυλή των χρωμάτων". Μετά τον "πόλεμο" που ξέσπασε, η Κατερίνα Παπουτσάκη φέρεται δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να είναι στην παρουσίαση της νέας μουσικής εκπομπής.

Η ΕΡΤ αναζητά πλέον το πρόσωπο που θα είναι στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου, επιθυμώντας να προέρχεται επίσης από τον χώρο του λαϊκού τραγουδιού.

Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Δυστυχώς, επειδή η εκπομπή θα πάει (και αυτή) στην ΕΡΤ1, την ΕΡΤ2 την πάνε για φούντο και για κλείσιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν έχει καθόλου πρόγραμμα ίσως;;; Δεν το θέλω καθόλου, αλλά δυστυχώς αυτό βλέπω με όλους αυτούς που διοικούν τώρα την ΕΡΤ... Πάγια τακτική τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μέσο όρο ημέρας κάνει η ΕΡΤ2;

      Διαγραφή
    2. Άγνωστο. Κανείς δεν αναφέρει την τηλεθέαση της ΕΡΤ2. Χαμηλό προφανώς γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται να της φτιάξει ένα πρόγραμμα της προκοπής...

      Διαγραφή
    3. Θα πρέπει να την αξιοποιήσουν. Ήδη εκπομπές που έπαιζαν στην ΕΡΤ2, μεταφέρθηκαν στην ΕΡΤ1 (Ποπ Μαγειρική, Μαμά-δες), έκοψαν την Αυλή των Χρωμάτων που πήγαινε εξαιρετικά στο γενικό σύνολο. Την έχουν υποβαθμίσει πολύ την ΕΡΤ2... Όλη μέρα ντοκιμαντέρ και σειρές σε επανάληψη παίζει. Πρέπει να αποκτήσει το δικό της πρόγραμμα. Κρίμα θα είναι αν κλείσει

      Διαγραφή
  3. Γενικότερα από τις αρχές του έτους έχουν κάνει την ΕΡΤ2 κανάλι φάντασμα. Φέτος μετακόμισαν τις Μαμάδες και την Ποπ Μαγερική στην ΕΡΤ1, η Αυλή των Χρωμάτων κόπηκε ενώ σύμφωνα με τη ΔΙΑΥΓΙΑ είχε ανανεωθεί για 26 επεισόδια μέχρι τον Ιούνιο του 2024 για την ΕΡΤ1 όμως, ενώ αγνοούνται εδώ και καιρό οι εκπομπές ART WEEK της Λένας Αρώνη που είναι εκπομπή της ΕΡΤ 20 χρόνων, η εκπομπή του Ανδρέα Ροδίτη, η εκπομπή της Βίκυς Φλέσσα και εκπομπές 10-13 επεισοδίων που γινόταν από διάφορους δημιουργούς. Μάλιστα η Φλέσσα παρόλο που έχει τις γνωστές πολιτικές θέσεις άρχισε να αφήνει αιχμές και τους διοικούντες της ΕΡΤ. Επίσης κόπηκαν και οι live εκπομπές και δελτία της ΕΡΤ3.

    Φαίνεται πως το δυσβάστακτο κόστος των μονοψήφιων σειρών της ΕΡΤ1 οδήγησε στο κόψιμο όλων των άλλων καναλιών. Πόσο μάλλον όταν το ERTFLIX αλλά και τα break στις σειρές δεν έχουν καθόλου εμπορικές διαφημίσεις αλλά trailer άλλων σειρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμάστε που πριν λίγα χρόνια κλείσανε την ΕΡΤ και φτιάξανε την ΝΕΡΙΤ; Το ίδιο περίπου κάνουν και τώρα με διαφορετικό τρόπο. 41%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αποφασίστε όμως τι θέλετε κάποια στιγμή. Όταν το 41% άνοιξε το ertnews φωνάζατε για διόγκωση του δημοσίου τομέα και ότι τους πληρώνετε από την τσέπη σας. Τώρα σε περίπτωση συρρίκνωσης πάλι γκρίνια; Έτσι για να έχουμε πάντα κάτι να διαμαρτυρόμαστε...

      Διαγραφή
    2. Ποιο ertnews; Αυτό που απόψε πνίγονται Λάρισα και Καρδίτσα και αυτό δείχνει πρωινά και χθεσινά πλάνα και ότι να ‘ναι εκτός από τελευταία ενημέρωση; 41%.

      Διαγραφή
    3. 2:01 Τελικά έτσουξε πολύ το 41% για να κόλλησε η βελόνα 😂

      Διαγραφή
    4. Πήγαινε σε Θεσσαλία, Έβρο, Ρόδο να σου πούνε πόσο έτσουξε.

      Διαγραφή
    5. 9:25 Τώρα μάλιστα. Αν ήταν δηλαδή άλλος στην καρέκλα δεν θα είχαμε πλημμύρες 🤯

      Διαγραφή
    6. Άσε τις εξυπνάδες και ρώτα τους κατοίκους αυτών των περιοχών να σου πούνε για την ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού. Τώρα αυτοί κυβερνούν και όχι άλλοι.

      Διαγραφή
    7. 9:53 Δεν μπορούν να μου μιλήσουν αυτή τη στιγμή οι κάτοικοι γιατί τους απεγκλωβίζει ο κρατικός μηχανισμός.

      Διαγραφή
    8. Συνέχισε τις εξυπνάδες και τις ειρωνίες. Είμαι από αυτά τα μέρη και έχω και γνωστούς και φίλους επίσης και τα ξέρω από πρώτο χέρι. Ευτυχώς που υπάρχουν και δηλώσεις τους στην κάμερα και τα βλέπουν και τα ακούν και οι υπόλοιποι που δεν τα ζουν.

      Διαγραφή
    9. Ο κρατικός μηχανισμός δεν βοήθησε ούτε στο 15%. Όλα τα έκαναν μόνοι τους οι κάτοικοι και οι εθελοντές. Ο κρατικός μηχανισμός εμφανίστηκε ώρες αργότερα και κυρίως ο στρατός που σε όλες τις περιοχές ζητήθηκε η βοήθειά του πολλές ώρες ή και μέρες μετά. Στον Έβρο και την ρόδο πολλές μέρες μετά. Στο Πήλιο υπάρχουν ακόμα εγκλωβισμένοι για πάνω από 2-3 24ωρα.

      Διαγραφή
    10. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.... Επαναλήψεις παίζετε.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com