Ticker

10/recent/ticker-posts

Πότε κάνει πρεμιέρα η Ελένη;



Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει για να βάλει χρώμα και χαμόγελο στα μεσημέρια μας.

Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στις 13:30, η «Ελένη» έρχεται στο MEGA για τρίτη σεζόν, πιστή στην αποστολή της για ποιοτική και αυθεντική ψυχαγωγία. Μία από τις πιο σταθερές αξίες της ελληνικής τηλεόρασης, με πηγαίο χιούμορ, αμεσότητα που κερδίζει και αφοπλιστική ειλικρίνεια που χτίζει εδώ και χρόνια ουσιαστικές σχέσεις με τους τηλεθεατές.

Η Ελένη Μενεγάκη μάς καλωσορίζει στο φιλόξενο τηλεοπτικό της σπίτι και αποτελεί εγγύηση για να γίνει η καθημερινότητά μας πιο όμορφη, χαρούμενη και αληθινή. Με την αμεσότητα και τη ζεστασιά που τη διακρίνουν αλλά και τον απολαυστικό αυθορμητισμό της υποδέχεται πρόσωπα που θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα.

Πλάι στην Ελένη Μενεγάκη, η γνωστή και αγαπημένη παρέα συνεργατών, αλλά και έμπειρα ονόματα της τηλεόρασης. Με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο καταπιάνονται με τα θέματα της επικαιρότητας, συζητούν και σχολιάζουν. Την ειδησεογραφική επικαιρότητα σχολιάζει στο πλατό της «Ελένης» η Αλεξάνδρα Αθανασίου.

Ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Παπακώστας ετοιμάζουν στην κουζίνα της «Ελένης» συνταγές που θα προσφέρουν άρωμα και γεύση στο καθημερινό τραπέζι. Φέτος, η Ελένη Μενεγάκη συναντά ξανά στην κουζίνα της εκπομπής την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και μαζί εξερευνούν την παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία.

Η «Ελένη» από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου μπαίνει ξανά στο σπίτι και στις καρδιές μας!


Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Με μειωμένη διάρκεια φέτος η εκπομπή της Μενεγάκη αφού θα ολοκληρώνεται στις 15:00 όπου θα ακολουθεί σε επανάληψη το Ευτυχισμένοι Μαζί. Φαντάζομαι το Mega θέλει να δημιουργήσει μια ζώνη με κλασικές ελληνικές σειρές που έκαναν μεγάλη επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι όλες οι τρίωρες και τετράωρες εκπομπές ακατάσχετης μπουρδολογίας να γίνονταν 90λεπτες το πολύ. Ενημερωτικές και ψυχαγωγικές.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ @3:23. Έχει παραγίνει το κακό. Βλέπεις την Άνθη Βούλγαρη να κάνει 4ωρη εκπομπή τόσο χρόνια τώρα, ο Ευαγγελάτου 3ωρη, η Ρέβη πέρυσι έκανε 5 ώρες (05:00-10:00), ο Κοκλώνης 6 ώρες, το Στούντιο 4 3 ώρες, το Shopping Star με Ηλιάνα γίνεται 2ωρο, η Καινούργιου κάποτε στο Epsilon 5 ώρες καθημερινά.

      Αλήθεια πως να γεμίσεις μια εκπομπή τόσων ωρών; Μόνο με βλακεία. Χίλιες φορές (Ε) κωμικων σειρών που θα φέρουν και σίγουρα νούμερα.

      Διαγραφή
  2. η μενεγακη νομιζω πως επρεπε να μεινει στην ωρα που ηταν η εστω μεχρι 3.30 δεν κανει
    δε κι χειροτερα νουμερα απο κατι αλλες τυπου σκορδα μπαργκα μελετη. οι εποχες αλλαξαν κι η μενεγακη για αυτες τις γενιες δεν ειναι το "ονομα" που ηταν λογικο να μην
    κανει 30-25%. επισης αλλον ενα προβλημα ειναι ο,τι ασχοληται με θεματα που δεν
    αφορουν ενα ευρη κοινο τυπου βασιλικη οικογενεια ή χολιγουντ(με τεραστιες αναλησεις) αν θελει να ανεβει ας αφησει τον ουγγαρεζο να σχολιαζει τηλεοπτικα θεματα ελληνικη σου μπιζ. κι ο κουτσογιανοπουλος να προσπαθησει να επιστρεψει
    σε συνεντευξεις μεγαλων παραγωγων κι ονοματων(οταν μπορει κι γινεται) κι αναφισει
    τα πολυ ανεξαρτητα φιλμ κι φεστιβαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επισης θεωρω πως πρεπει την θεση του οικονομου να την παρουν οι αταιριαστοι
    κι ξεκουμπιστει απο την tv ο οικονομου! πιστευω πως οι αταιριαστοι θα ανεβασουν
    νουμερα σε εκεινη την ζωνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέρον. Κι εμένα μου είναι πιο συμπαθείς οι αταίριαστοι.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com