Ticker

10/recent/ticker-posts

Επιστρέφει το Big Brother σε κανάλι έκπληξη;



Έτοιμο να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση και να ριχτεί στη μάχη για την τηλεθέαση, φαίνεται πως είναι το Big Brother, με την παραγωγή να αναλαμβάνει αυτή τη φορά, ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο γνωστός παραγωγός που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εμπλοκή του στο OPEN Beyond, έχει ως στόχο να προσθέσει στον προγραμματισμό του και τουλάχιστον ένα ριάλιτι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της Real News, η εταιρεία παραγωγής Barking Well που αναλαμβάνει τον τομέα της ψυχαγωγίας καταστρώνει τα πλάνα της για να ενισχύει την prime time του καναλιού.

Κάπως έτσι, φαίνεται πως στα σχέδια υπάρχει και η ένταξη ενός προγράμματος Big Brother, το οποίο μετέδιδε το κανάλι του ΣΚΑΪ, αποδεσμεύοντας όμως τα δικαιώματα του.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Πολύ καλή κίνηση. Το big brother θα έφερνε έστω ένα διψήφιο στην πεθαμένη πραημ ταημ του Οπεν. Νομίζω ότι και στον Σκαι θα το αναπολούν από βδομάδα που θα αρχίσει ο χορός μονοψήφιων των (ακριβών) Πανθέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή κίνηση του Κοκλώνη να επαναφέρει το Big Brother ,θα μου άρεσε όμως να δω την εκδοχή του The Wall που ήταν με δύο σπίτια....επίσης μου έλειψε και το Bar...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορούν να βγάλουν στον αέρα πρωινά και μεσημεριανά και θα βγάλουν ακριβό ριάλιτι, με απαιτήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλή κίνηση! Το BB του 2020 με ένα πολύ καλό cast έκανε παπάδες τότε στον ΣΚΑΪ και μάλιστα η ώρα προβολής 23:15-01:30 το είχε βοηθήσει πολύ. Το BB του 2021 με παίκτες από γνωστή δισκογραφική πήγε άπατο. Ωστόσο στον ΣΚΑΪ ακολούθησαν Top Chef, Love Island, Γλυκάνισος, Στοργή που τίποτα δεν τράβηξε.

    Καλή κίνηση για την άδεια prime time του Open.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com