Ticker

10/recent/ticker-posts

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση για τα νούμερα τηλεθέασης – «Ξεκίνησα από το 3%




Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει το δικό της… καυστικό σχόλιο για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, η οποία όπως φαίνεται καθημερινά σημειώνει υψηλή τηλεθέαση.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα λίγο πριν προβάλλει τις δηλώσεις της Δήμητρας Βαμβακούση για τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ανέφερε: 


«Πάμε να το χαλαρώσουμε λίγο το κλίμα διότι όλοι έχουν πάθει κάτι με τα νούμερα τηλεθέασης, βγαίνουν, μιλάνε, τι αποκλειστικό έπαιξε ο ένας, τι αποκλειστικό έπαιξε ο άλλος. Πάμε να χαλαρώσουμε και να γελάσουμε λίγο. Επειδή έφτασαν στο αυτί μου κάτι ατάκες, εγώ ξεκίνησα από το 3% και τότε που άλλοι μπορεί να έχουν χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, έτρωγα bullying. Το έχτισα σιγά σιγά, έχω έρθει και εγώ σε αυτή τη θέση».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. η καινουργιου απολυθηκε απο τον αλφα επειδη δεν εκανε νουμερα. τοτε την μαζεψε το εψιλον με τον μενιο φουρθιωτη. ο μενιος φουρθιωτης της πληρωσε εναν εξαιρετικο αρχισυντακτη τον μαλλη ο οποιος και την εχτισε και την εκανε οτι ειναι σημερα. μολις εξαγοραστηκε το εψιλον και εγινε οπεν αντι να πει ευχαριστω στο φουρθιωτη τον εκραξε. μετα στο οπεν εγινε κολλητη με τον κοκλωνη και ετσι ειναι αυτο που ειναι. με ενα συστημα να την προσκυνα και με ακριβοπληρωμενους συνεργατες στην εκοπμπη της. τα νουμερα που κανει δεν ειναι δικα της αλλα των υπαλληλων που τρεχουν και κανουν θεματα. αυτη απλα καθεται σαν λατερνα και λεει αχ εχω ορμονικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com