Ticker

10/recent/ticker-posts

Με μονοψήφια ο Λιάγκας τη 2η μέρα - Δυνατά ποσοστά για το BREAKFAST@STAR - Αναλυτικά όλες οι πρωινές εκπομπές (12/9/2023)


Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη. 
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 9,5
SUPER KATERINA 15,7
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 9,9
FAY S TIME 10,4
BREAKFAST@STAR 13,0
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 11,5
ΠΡΩΙΑΝ ΣΕ ΕΙΔΟΝ 6.4

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Λογικό. Δεν βλέπεται.
    Όσον αφορά τη Σκορδά, κατά τύχη έκανε διψήφιο, αλλά το γραφικό ζεύγος του YouTube θα της δώσει πάλι συγχαρητήρια για το τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ζηνούλα δεν πουλάει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πω την αλήθεια, το Breakfast το παρακολουθούσα και πέρυσι αλλά για πολύ λίγο. Αυτά που με ενδιέφεραν, κρατούσαν λιγότερο από ώρα. Δυο μέρες τώρα, έπιασα τον εαυτό μου να μην έχει αλλάξει κανάλι από τις 9 έως και τις 11. Εκεί με τα ζώδια με χάνουν. Ωστόσο, η συγκεκριμένη εκπομπή έχει πράγματι πολλά και αποκλειστικά θέματα, η εναλλαγή είναι γρήγορη, η χημεία των συντελεστών στο πάνελ είναι καλή και υπάρχει ρυθμός στο σχολιασμό. Μπράβο στο Star που δε σκέφτηκε σπασμωδικά αυτή τη φορά και τους έδωσε ευκαιρία. Και φυσικά, μεγάλο ρόλο σε όλα τα παραπάνω παίζει η αρχισυνταξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχολείται με το τηλεοπτικό που αρέσει στο κοινό. Ξυπνάτε μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Λιάγκας θα τι βρει, όπως και η Ζήνα να τι ξέρετε. Επίσης η πίτα θα μοιραστεί ξανά από σήμερα αλλά κι όταν ξεκινήσει και η Τσολάκη.

    Ισχύει, το τηλεοπτικό πουλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή πουλάει το τηλεοπτικό και όχι η επικαιρότητα; Το ακούσαμε κι αυτό για δικαιολογία της αποτυχίας κάποιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ έγραψα το σχόλιο των 09:31. Το υπογραμμίζω γιατί δεν απαντώ ως υπερασπιστής κάποιου. Απλώς, εκτιμώ πως αυτή τη στιγμή, τα θέματα της επικαιρότητας έχουν ήδη αναλυθεί σε μεγάλο βαθμό και συνεχίζουν να αναλύονται από τις αμιγώς ενημερωτικές εκπομπές. Επομένως, στη ζώνη της ψυχαγωγίας, εάν δεν υπάρχει κάτι που να κάνει το μεγάλο μπαμ, μπορεί να μην τραβήξει τόσο το ενδιαφέρον. Προσωπικά, εύχομαι να μην συμβούν άλλα τραγικά γεγονότα όπως αυτά που έγιναν και μας απασχόλησαν τα προηγούμενα χρόνια κι ας χάσουν νούμερα από αυτό κάποιες εκπομπές. Καλύτερα να αλλάξουν τη σκαλέτα τους, απ' το να ακούμε για μαστροπείες, γυναικοκτονίες, παιδοκτονίες και κακοποιήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι το breakfast@star κάνει αυτά τα νούμερα γιατί μέχρι χθες δεν είχε Δανάη και το πρωινό του open δεν έχει ξεκινήσει ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεύτερη μέρα που το Πρωίαν σε είδον σε σταθερά (και για την ΕΡΤ καλά ποσοστά)ενώ όλοι έλεγαν ότι θα πέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αισθητή πτώση για Καινούργιου και Λιάγκα. Έκπληξη τα νούμερα του Breakfast

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το μόνο ανυπόφορο στο Breakfast είναι τα 30 λεπτά ζώδια. Πολύ ξεπερασμένο. Πλέον τα ζώδια παίζουν περιληπτικά στις περισσότερες εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 30 λεπτά ζώδια; Μήπως κάνεις κάποιο λάθος;

      Διαγραφή
    2. Όχι. Νομίζω ξεκίνησαν 10:50 και τέλειωσαν 11:20. Η Μπήλιου δεν βλέπετε. Πολύ βαρετή.

      Διαγραφή
    3. Αν είναι δυνατόν! Ποιον απασχολούν τα ζώδια εν έτη 2023 και μάλιστα να δίνεται τόσος χρόνος στην ανάλυσή τους;

      Διαγραφή
    4. Η Άση Μπήλιου έχει πολύ ισχυρό συμβόλαιο να εμφανίζεται 30 λεπτά τις καθημερινές και εκπομπή το Σάββατο. Δεν θυμάστε γτ έφυγε από τη Μενεγάκη; Πέρυσι η Χατζίδου της είπε να έρθει για λίγο στην ενότητα της μαγειρικής να της δείξει μια συνταγή και απαντάει αυτή "Γτ να έρθω; Θα πληρωθώ έξτρα γι' αυτό;". Και η Χατζίδου άρχισε να γελά δυνατά για να καλύψει τη συνεργάτη της.

      Διαγραφή
  12. Η τραγουδιάρα πήρε όλο το χαρτί και μπράβο της! Θα φρίξει η Καινούργιου να φωνάζει πάλι για τις σπουδές της και ο Λιάγκας για τα 30 χρόνια καριέρας στην κίτρινη δημοσιογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θυμάμαι 3 χρόνια πριν το ζεύγος Γκουντάρα αποχωρεί από το Καλοκαίριnot πριν ολοκληρωθεί η σεζόν τους για να πάνε διακοπές. Και την παρουσίαση της εκπομπής αναλαμβάνουν Χατζίδου-Παύλου μαζί με τη Μαίρη Αργυριάδου. Η Καινούργιου ακόμη διακοπές και ξεκινούν η Φαίη, η Ελεονώρα και η Καραβάτου. Και κάνουν οι Χατζίδου-Παύλου 14% στο νεανικό και διψήφια στο σύνολο για καμιά εβδομάδα, πάνω από Σκορδά και Καραβάτου που κάνουν 7%, και βγαίνουν δεύτεροι πίσω από την Ελεονώρα στον Alpha.
    Και βγαίνει η Καραβάτου μαζί με την Μαριλού Ρεπαπή, που οι ΚουΚου έκαναν 7% πολύ πιο πίσω από Χατζίδου, και αρχίζουν καθημερινό θάψιμο τύπου Καινούργιου και λένε "Κάλη η Χατζίδου και ο Ετεοκλής αλλά μόνο για τοπικό κανάλι OPEN" και "Και μόνο για λίγα και μικρά πράγματα είναι αυτοί". Και ξαφνικά η ίδια τριάδα Χατζίδου-Παύλου-Αργυριάδου στο Star αυτή τη φορά σημειώνουν αξιοπρεπή πορεία απέναντι στα μεγαθηρία χωρίς να έχουν μεγάλη στήριξη και budget, πορεία που δεν είχαν σε κάμια περίπτωση το δίδυμο Καρτελιάς-Παπίλα που δεν κατάφεραν ποτέ να κάνουν έστω και ένα διψήφιο και περιορίστηκαν σε 3-4% για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com