Ticker

10/recent/ticker-posts

Το «Στούντιο με Θέα» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1...



Ένα παράθυρο με θέα στα γεγονότα, στους πρωταγωνιστές, στην κοινωνία, στα μεγάλα και τα μικρά της καθημερινής ζωής ανοίγει και φέτος στον ΑΝΤ1 η Φαίη Μαυραγάννη.

Από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05:30, το «Στούντιο με Θέα» θα συνθέτει το παζλ της ενημέρωσης με ό,τι συμβαίνει γύρω μας, ό,τι ζητάει απαντήσεις, ό,τι συζητήθηκε, αλλά και ό,τι θα συζητηθεί.

Αυτά που πρέπει να μάθουμε, αυτά που θέλουμε να ρωτήσουμε, αυτά που αξίζει να γνωρίσουμε θα είναι στην πολυθεματική ατζέντα της εκπομπής.

Επικαιρότητα εντός και εκτός συνόρων, αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της ειδησιογραφίας και χρηστικές απαντήσεις από τον διακεκριμένο οικονομικό συντάκτη Κωστή Πλάντζο.

Στο «Στούντιο με Θέα», σημαντική θέση θα έχει και ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, οι ξεχωριστοί άνθρωποι που είναι πηγή έμπνευσης για όλους μας, αλλά και τα ταξίδια στις αθέατες γωνιές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Με ψύχραιμη, εναλλακτική και αισιόδοξη ματιά, η Φαίη Μαυραγάνη και η ομάδα της θα μας περιμένει και τη φετινή χρονιά, κάθε Σαββατοκύριακο στις 05:30, σε ένα Στούντιο που θα έχει για Θέα όλες τις πλευρές της ζωής.


Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα έχει επιτέλους δικό της πλατό...ούτε περιφερειακό κανάλι ο Αντ1 πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί υπάρχει κάποιο κανάλι που να βγάζει ενημερωτική πρωινή εκπομπή από διαφορετικό στούντιο;

      Διαγραφή
  2. Η βασίλισσα του Σαββατοκύριακου, την περιμένουμε πως και πως να επιστρέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλισσα με μονοψήφια; Μόνο όταν ήταν στο open πήγαινε καλά.

      Διαγραφή
    2. Και αυτήν περιμένεις πως και πως; Κοιμήσου και λίγο. Όλη μέρα αντ1. Θα μου πεις άμα κοιμηθείς κι εσύ ποιος θα βλέπει αντ1; Από 6ος θα βγαίνει τελευταίος.

      Διαγραφή
  3. Τα νούμερα του καλοκαιριού δεν μετράνε, το χειμώνα είναι το θέμα του τι γίνεται και εκεί ο ΑΝΤ1 θα πρωταγωνιστήσει πάλι, έχει πρόγραμμα για όλα τα γούστα και ηλικίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά μετράνε τα νούμερα του καλοκαιριού και γι' αυτό άλλωστε δημοσιεύονται. Το έχεις γράψει 100 φορές και άλλες τόσες στο έχουμε εξηγήσει.
      Έπειτα τι εννοείς ότι ο Αντ1 θα πρωταγωνιστήσει πάλι; Έχει να πρωταγωνιστήσει κάτι δεκαετίες....

      Διαγραφή
    2. Κάνεις δε δίνει πραγματική σημασία στα νούμερα του καλοκαιριού, πέρα από κάποιους εδώ μέσα. Επίσης ο Αντ1 πρωταγωνιστεί από δημιουργίας του, είναι στο dna του πλέον και πάντα παρουσιάζει καινοτόμα προγράμματα που συζητιούνται

      Διαγραφή
    3. Σιγά το πρόγραμμα που έχει ο αντ1. Παρόμοιο με το περσινό έχει που πάτωσε. Μόνο η μάγισσα λέει κάτι. Ο πρώτος από εμάς και το μετά την φωτιά δεν λένε και τίποτα σπουδαίο ούτε σαν στόρι, ούτε σαν τρέιλερ ούτε σαν καστ. Αν η μάγισσα δεν πάει καλά ο αντ1 θα κοιτάει την πλάτη του όπεν μη σου πω και του Μακεδονία τιβί.

      Διαγραφή
    4. 12.59 Μόνο εσύ το λες αυτό για τα νούμερα του καλοκαιριού επειδή δεν σε συμφέρουν 😂
      Ο Αντ1 με ποιο τρόπο ακριβώς πρωταγωνιστεί; 4ος και καταϊδρωμένος ήρθε το χειμώνα...

      Διαγραφή
  4. Ποια είναι τα «καινοτόμα προγράμματα που πάντα παρουσιάσει»; Το ρουκ ζουκ και το 5χ5 παιχνίδια 30ετίας και μάλιστα του μέγκα ή οι αντιγραφές ξένων σήριαλ όπως παγιδευμένοι, φωτιά, κλπ; Ή μήπως εννοείς τα σκουπιδοριάλιτι που ναι πρωτοέφερε ο αντ1 αλλά μόνο στα άλλα κανάλια είναι σκουπίδια ενώ στον αντ1 είναι καινοτόμες υπερπαραγωγές. Μόνο για το ότι έφερε πρώτος στην Ελλάδα τα σκουπιδοριάλιτι μπορεί να υπερηφανεύεται ο αντ1. Αλλά και αυτά τα σκουπιδοριάλιτι τα άλλα κανάλια τα κάνουν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com