Έχοντας αφήσει πίσω τη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ετοιμάζεται για νέα τηλεοπτικά βήματα την προσεχή σεζόν. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον Γιάννη Βίτσα όπου κλήθηκε να τοποθετηθεί για την Ελένη Μενεγάκη και την Ρούλα Κορομηλά.
Έρχομαι στα τηλεοπτικά πρόσωπα: Ελένη Μενεγάκη.
Η κυρία Ελένη Μενεγάκη αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης. Δεν έχω δουλέψει ποτέ μαζί της και θα το ήθελα. Φέτος θα έχει μια πολύ κρίσιμη τηλεοπτική σεζόν.
Ρούλα Κορομηλα. Πως σου φάνηκε η τηλεοπτική επιστροφή της;
Μπορεί να φτάνω τα 45, φέτος το καλοκαίρι, αλλά νιώθω «αμούστακος τηλεοπτικά» για να κρίνω την κυρία Ρούλα Κορομηλά. Η τηλεόραση έχει ακόμα χώρο για εκείνη. Το κοινό 50+ είναι ακόμα φανατικό με τη Ρούλα. Δεν μιλώ για τις μετρήσεις. Το βλέπω στα σπίτια που πηγαίνω. Στη νέα γενιά είναι λογικό να μην «πουλάει» όπως παλιά. Δεν ανακαλύψαμε τώρα το χάσμα γενεών, πόσο μάλλον στην τηλεόραση που αποτελεί τον καθρέφτη της ζωής.
0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com