Γιάννης Πουλόπουλος: Τι ανακοίνωσε για τη συμμετοχή του στη «Super Κατερίνα»;

0

Στην παρέα του «Καλοκαίρι #Yes» απευθείας από τη Μύκονο και το ξενοδοχείο του Anemela, εμφανίστηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό του μέλλον στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, το συμβόλαιό του με την Barking Well ήταν για 2+1 χρόνια και μετά από συζήτηση με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Θέμη Μάλλη, αποφασίστηκε να παραμείνει ακόμα μία χρονιά στο πλευρό της KatKen, αλλά με μια διαφοροποίηση.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος θα εμφανίζεται για ένα διάστημα μόνο τρεις φορές την εβδομάδα στη «Super Κατερίνα», μέχρι να ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος και να μην έχει υποχρεώσεις με το ξενοδοχείο του στο νησί των ανέμων.

Όπως είπε, αυτό θα συμβαίνει τους μήνες Σεπτέμβρη – Οκτώβρη και από τον Μάιο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !