ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Φόρτωση τελευταίων ειδήσεων…
-- / --

Θα συνεχίσει η ΕΡΤ να πληρώνει τη Super League 2;

Τvnea.com team
By -
0

Οι ραγδαίες εξελίξεις γύρω από τη διεθνή αστυνομική έρευνα για τους στημένους αγώνες της Super League 2 αλλάζουν τα δεδομένα και συνιστούν σοβαρή αιτία για να αναθεωρήσει η κυβέρνηση την πολιτική της. Διαφορετικά, αν συνεχιστεί η υφιστάμενη πολιτική χρηματοδότησης, θα μοιάζει σαν η ΕΡΤ να επιδοτεί τη διαφθορά στον χώρο του ποδοσφαίρου και η κυβέρνηση της ΝΔ να μην θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ίσως στα ανώτατα κλιμάκια να μην είναι ξεκάθαρο πως ο μόνος λόγος που απαιτούν οι ιδιοκτήτες των ομάδων τη real time κάλυψη των αγώνων της Super League 2 από την ΕΡΤ είναι ο παράνομος στοιχηματισμός. Και αυτό διότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να βλέπουν την εξέλιξη των αγώνων, για να είναι σίγουροι για τις στοιχηματικές τους «επενδύσεις».

Η ΕΡΤ έχει εδώ και καιρό διαμηνύσει στη Super League 2 πως το πρωτάθλημα είναι τοπικού ενδιαφέροντος και καταγράφει χαμηλά ποσοστά στις μετρήσεις. Προς το παρόν, η μόνη κίνηση που έκανε ήταν να παγώσει την εκταμίευση των μπόνους (600.000 ευρώ) εξαιτίας της έρευνας για τους στημένους αγώνες. Η ΕΡΤ πληρώνει ετησίως 3,3 εκατ. ευρώ για τη Super League 2, από τα οποία τα 2,7 εκατ. ευρώ για τους αγώνες και άλλα 600.000 ευρώ ως μπόνους.

typologies.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

3/related/default
Tvnea.com App Εκεί όπου η τηλεόραση συναντά την είδηση!