Ανακοινώθηκε και επίσημα η Μπάρκα από το Mega...

5

 


Στο Mega συνεχίζει και την επόμενη σεζόν η Δανάη Μπάρκα. Οι άνθρωποι του καναλιού εξέδωσαν πριν από λίγο ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιούν στο τηλεοπτικό κοινό την ανανέωση της συνεργασίας με την παρουσιάστρια.

Η ανακοίνωση του Mega:

Το MEGA ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, «Πάμε Δανάη!», θα συνεχίσει να καλημερίζει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του MEGA και τη νέα σεζόν.

Η Δανάη Μπάρκα παραμένει στο MEGA με την ίδια διάθεση για ζωή, χωρίς να αδιαφορεί όμως για τα κοινωνικά θέματα που κατά καιρούς μονοπωλούν την επικαιρότητα. Θέματα που η παρουσιάστρια ξέρει να προσεγγίζει με λεπτότητα, αλλά και ενσυναίσθηση.

Το κορίτσι που άφησε το δικό της αποτύπωμα στην πρωινή ζώνη, ετοιμάζεται για μια ακόμη απολαυστική σεζόν που στόχο έχει να βάλει χρώμα στην καθημερινότητα των τηλεθεατών.

Αγαπημένα πρόσωπα σε αυθεντικές εξομολογήσεις, ρεπορτάζ για την όμορφη, αλλά και την πιο σύνθετη πλευρά της επικαιρότητας. Τηλεοπτικά νέα, αποκλειστικές ειδήσεις και πρωτότυπες στήλες  αναμένεται να είναι μόνο μερικά από τα θέματα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» που επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο MEGA.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δε μπορω να καταλαβω γιατι τοση επιμονη με αυτη την τυπισα. Ποσο μεγαλο βυσμα εχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο σκουπιδαριό στην tv, η τύπισσα σε πειράζει εσένα; Στο κάτω κάτω από την τσέπη σου πληρώνεται;

      Διαγραφή
    2. 19:43 η συγκεκριμενη δεν προσφερει απολυτως τιποτα στην πρινη ζωνη. Και σταματηστε να ειστε τοσο τοξικοι ορισμενοι στις απαντησεις σας. Ακου εκει "απο την τσεπη μου την πληρωνω". Τι ειν'αυτα ρε;

      Διαγραφή
    3. Δεν είσαι εσύ ο τοξικός που μιλάς για το «βύσμα» της «τύπισας» που «δεν προσφέρει τίποτα» και είναι τοξικός ο άλλος που σου απαντά για την τσέπη σου; Έχουμε νέα μόδα τώρα; Βαφτίζουμε «τοξικότητα» τον αντίλογο;

      Διαγραφή
    4. 14:48 Η τοξικότητα ξεκινάει από το δικό σου αγενές σχόλιο όσον αφορά σε τοποθέτηση και φρασεολογία, επομένως μην παραξενεύεσαι και με την αντίστοιχου ύφους απάντηση. Δράση-αντίδραση λέγεται, οπότε καλύτερα να στρέψεις την υπόδειξη προς τον εαυτό σου και το αρχικό σου σχόλιο.
      Επίσης, πόσο μη τοξικό είναι να θέλεις να μείνουν χωρίς εκπομπή κάποιοι μόνο και μόνο επειδή δεν είναι του δικού σου γούστου; Όλοι χωράνε στην tv και για σένα υπάρχει το τηλεκοντρόλ. Αυτόν τον ρόλο παίζει το συγκεκριμένο αντικείμενο. Να φανταστώ πως διαθέτεις...

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !