Στην κορυφή του PRIME TIME το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη

0


Οι εκπλήξεις του Νίκου Κοκλώνη στο J2US: Η είσοδος της Καλομοίρας, τα γενέθλια Παπαμιχαήλ, το πάρτι στο backstage και η ανατροπή 

 Το 13ο live με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha, με ξεχωριστές εκπλήξεις και μοναδικές στιγμές, βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής του. 

Mια ξεχωριστή βραδιά, με λάμψη, μουσική και θέαμα, ένα ακόμη φαντασμαγορικό πάρτι J2US με οικοδεσπότη τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη κέρδισε για μια ακόμα την προτίμηση των τηλεθεατών στον Alpha. Ένα J2US  ιδιαίτερο, με θεαματικές και ανατρεπτικές εμφανίσεις και με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη.
 
Το τηλεοπτικό κοινό δεν σταμάτησε να σχολιάζει τα δρώμενα και τις εμφανίσεις του show στο twitter, με το hashtag #j2us να παραμένει πρώτο trend για περισσότερες από 14 ώρες, ξεπερνώντας τα 4000 tweets.


 Το 13ο live του J2us ξεχώρισε για ένα ακόμη Σαββατόβραδο τόσο στο σύνολο όσο και στα νεανικά κοινά καταγράφοντας κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 13,7% και στο σύνολο  του κοινού 15,8%, φτάνοντας σε τέταρτο το 23,6 %. Στα γυναικεία κοινά το λαμπερό σόου σημείωσε για μια ακόμα φορά σαρωτικά νούμερα, σημειώνοντας μέσο όρο 19,9 % στις ηλικίες 25-44 και αγγίζοντας σε τέταρτο το 23,7%.

Τη βραδιά άνοιξε πολύ διαφορετικά ο Νίκος Κοκλώνης, με μια μπαλάντα, ερμηνεύοντας αρχικά το Hello της Adele με παραφρασμένο στοίχο, καταλήγοντας να τραγουδά πως «το σόου με μπαλάντα δεν ανοίγει, δεν μπορεί» και γυρνώντας το μουσικό θέμα σε τσιφτετέλι με μια διασκευή του "Αντίγραφό Μου" της Έλενας Γκρέκου!


Στο χθεσινό live έκανε την εμφάνισή της και η Καλομοίρα, το secret πρόσωπο που όλοι περιμέναμε, ενθουσιάζοντας το κοινό, με το twitter να κατακλύζεται από μηνύματα πόσο πολύ του είχε λείψει η τραγουδίστρια που ζει πλέον μόνιμα στις ΗΠΑ. Η Καλομοίρα θα είναι η νέα coach της Λουίζας Πυριόχου.

Χθες, μετά από απουσία μίας εβδομάδας, είδαμε και τον Γιάννη Παπαμιχαήλ με την Ειρήνη Μερκούρη να διαγωνίζονται ξανά και να κερδίζουν τα θετικά σχόλια τόσο του κοινού όσο και της επιτροπής για την ερμηνεία τους. Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης επιφύλασσε μια έκπληξη στον Γιάννη Παπαμιχαήλ, που είχε γενέθλια. Ο μουσικός έσβησε την τούρτα του και στο video wall προβλήθηκαν φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία, με τη μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη, προκαλώντας του συγκίνηση.

Aπό τα highlights της βραδιάς ήταν η στιγμή που ανέβηκε στο stage η εκρηκτική Δέσποινα Βανδή και ερμήνευσε το νέο της τραγούδι Ya Habibi μαζί με τους Κings. 

Στη σκηνή του J2US βρέθηκε και ο Νίκος Απέργης τραγουδώντας αγαπημένα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει. Τη βραδιά έκλεισε ο Ματθαίος Γιαννούλης με ένα αξέχαστο παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι, με το πάρτι να συνεχίζεται ακόμα και στα break με τη Δέσποινα Βανδή και την Καίτη Γαρμπή να τραγουδούν μεγάλες τους επιτυχίες.


Στο τέλος της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης έφερε άλλη μία ανατροπή, όταν ανακοίνωσε πως στο 13ο live δεν θα αποχωρήσει κανένα ζευγάρι και δίνοντας ραντεβού στον Αlpha το ερχόμενο Σάββατο στις 21.00 για ένα ακόμα συναρπαστικό πάρτι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !