Σαββίδης – Κοκλώνης: Συμφωνία με ερωτηματικά για το Open;

0Η πρόσφατη συμφωνία Κοκλώνη – Σαββίδη όσον αφορά το Open δημιουργεί νέα δεδομένα. Προέκυψε από την επιβολή των capital controls στη Ρωσία, εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία, και γίνεται με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η τηλεοπτική εταιρεία βρισκόταν στα δικαστήρια με τον Νίκο Κοκλώνη για θέματα που αφορούσαν τη μεταξύ τους συνεργασία στο παρελθόν.

Η υλοποίηση της συμφωνίας ξεκίνησε με την ανάληψη της Διεύθυνσης Προγράμματος από την Ισαβέλλα Σασλόγλου, η οποία εργαζόταν στην Barkingwell Media. Το περιεχόμενο της συμφωνίας φαίνεται να περιλαμβάνει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού, με εξαίρεση τη σειρά «Έρωτας Φυγάς».

Η Barkingwell Media θα αναλάβει τις ψυχαγωγικές εκπομπές και την εμπορική εκμετάλλευσή τους, αν και τα έσοδα προέρχονται κυρίως από την τηλεοπτική σειρά. Οι δύο ψυχαγωγικές εκπομπές του καναλιού είχαν κόστος μεταξύ 6.000 και 7.000 ευρώ τη μέρα, ενώ το μέσο κόστος επεισοδίου του «Έρωτα Φυγά» ήταν 42.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως ο α’ κύκλος της σειράς (180 επεισόδια) εντάχθηκε στο ΕΚΟΜΕ και είχε επιλέξιμο προϋπολογισμό ύψους 5.742.000 ευρώ, ενώ το ποσό της επιχορήγησης ανέρχεται στα 2.296.800 ευρώ.

Αν το μεγάλο κόστος επί του προγράμματος είναι η συγκεκριμένη παραγωγή που έχει έσοδα, ποιο είναι το νόημα της συμφωνίας; Οι άλλες δύο εκπομπές του καναλιού ή υπάρχει και κάτι άλλο που δεν είναι ορατό τη στιγμή αυτή; Oι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν δόθηκαν από την πλευρά του Νίκου Κοκλώνη χρήματα στο Open, ενώ η ιδιοκτησία του καναλιού αρνήθηκε την πώλησή του σε άλλο επιχειρηματικό σχήμα από τον χώρο της τηλεόρασης αλλά και την ανάθεση του προγράμματος στην Oscar Productions των Βαγγέλη Μαρινάκη και Θοδωρή Κυριακού.

Στο τέλος του 2021 Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ απασχολούσε 403 εργαζομένους, από 411 το 2020, οι οποίοι ήταν κυρίως τεχνικοί και δημοσιογράφοι. Θα μεταφερθούν, άραγε, ορισμένοι από αυτούς στην Barkingwell Media ή θα συνεχίσουν υπό την αδειούχο εταιρεία;

Οι αμοιβές προσωπικού το 2021 ανέρχονταν σε 4.536.127 ευρώ, τα έξοδα διάθεσης σε 15.397.476 ευρώ, τα έξοδα διοίκησης σε 15.976.691 ευρώ και το κόστος πωληθέντων σε 16.902.665 ευρώ. Τα έσοδα το 2021 ανήλθαν σε 25.153.594 ευρώ.

Πηγή:typologies.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !