Το εντυπωσιακό trailer του ALPHA για τις Βουλευτικές Εκλογές 2023

0



Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση παρακολουθούμε φωτορεαλιστική τρισδιάστατη οπτικοποίηση του Μεγάρου Μαξίμου κάνοντας ταυτόχρονα μια ιστορική αναδρομή από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Βουλή, Γραφείον Πρωθυπουργού: η πόρτα ανοίγει και συναντάμε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Από το γραφείο βγαίνει ο Γεώργιος Ράλλης. Η εικόνα χρωματίζεται και μεταφερόμαστε στα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου όπου μας υποδέχεται ο Ανδρέας Παπανδρέου. Περνάμε από το πλακοστρωμένο με μάρμαρο κεντρικό χολ, θαυμάζουμε τον εσωτερικό διάκοσμο, τα έργα τέχνης, στεκόμαστε μπροστά στο τζάκι, κατευθυνόμαστε στην τραπεζαρία και φθάνουμε στο πρωθυπουργικό γραφείο και την άδεια πρωθυπουργική καρέκλα. Μπροστά στα μάτια μας ζωντανεύουν όλοι οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδας από το 1974 μέχρι σήμερα.  
 
Επί δύο μήνες το τμήμα Graphics του Alpha δουλεύει ασταμάτητα για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του πρωτοποριακού trailer.

Η δημιουργία των τρισδιάστατων αντικειμένων και των χώρων έγινε με το πρόγραμμα 3DS Max.

Για το φωτισμό, το animation και την τελική επεξεργασία και δημιουργία του trailer χρησιμοποιήθηκε η Unreal Engine.    
 
Η μεγάλη βραδιά των Βουλευτικών Εκλογών 2023 έρχεται στον Alpha την Κυριακή 21 Μαΐου. Ολόκληρο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο εργάζεται πυρετωδώς εδώ και μήνες για την πληρέστερη και αρτιότερη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Την ίδια ημέρα από τις 6 το απόγευμα ξεκινά η μαραθώνια μετάδοση των αποτελεσμάτων της κάλπης με καλεσμένους στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο και συνεχείς ζωντανές συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Δείτε το trailer:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !