Εξελίξεις στο OPEN - Έρχονται μεγάλες αλλαγές;

0



Εξελίξεις και μάλιστα, σύντομα προδιαγράφονται στον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη. Οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες. Κάποιοι επιμένουν πως ο τηλεοπτικός σταθμός έχει μπει σε τροχιά πώλησης (γνωστά δημοσιεύματα από συγκεκριμένα μέσα), άλλες πως ο ομογενής επιχειρηματίας θα παραμείνει ο βασικός μέτοχος του σταθμού παραχωρώντας, ωστόσο, ένα ισχυρό μειοψηφικό ποσοστό που θα ενισχύσει και τη ρευστότητα του καναλιού της Παιανίας.

 Ο προσανατολισμός για την επόμενη σεζόν θα παραμείνει ενημερωτικός με λίγες ψυχαγωγικές εκπομπές και την εξής μια σειρά, τον «Έρωτα φυγά».


Οι τελευταίες πληροφορίες σύμφωνα  με το Reader αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή πρόταση για εξαγορά του σταθμού από το επιχειρηματικό τρίδυμο Μπάκος – Καϋμενάκης – Εξάρχου δεν υφίσταται. Υφίσταται, όμως, η επιθυμία των εν λόγω επιχειρηματιών για τη δημιουργία ενός ακόμη ισχυρότερου Action 24 και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με πρόσωπα της ενημέρωσης, αλλά και παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.


Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν ενδεχομένως το περιφερειακής εμβέλειας Αττικής κανάλι να διεκδικήσει την έβδομη αδιάθετη άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !