Από το Open στον Αντ1...

0


Με περαιτέρω ενίσχυση της μυθοπλασίας και δυνατές «μεταγραφές» προχωρά ο ΑΝΤ1 τον σχεδιασμό του προγράμματος για την προσεχή σεζόν, με στόχο να επαληθεύσει τον τίτλο της νέας του σειράς «Πρώτος από εμάς». Εκτός από την πολυαναμενόμενη «Μάγισσα» και τις «Ψυχοκόρες», που θα έχουν κεντρική θέση στην prime time του καναλιού, η σειρά δραμεντί, που βασίζεται στο επιτυχημένο φορμάτ «El primero de nosotros», αποτελεί το νέο δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1, ενισχύοντας τη συνολική πρόταση μυθοπλασίας του σταθμού.

Η στελέχωση της σειράς προχωρά με ραγδαίους ρυθμούς, ενώ ήδη κλείνουν τα πρώτα ονόματα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους με «μεταγραφές» ηθοποιών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, την ανδροπαρέα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 συμπληρώνει ο Μάριος Αθανασίου. Mετά το τέλος της «Δικής μας οικογένειας» στο Open, ο δημοφιλής ηθοποιός επιστρέφει στην «οικογένεια» του ΑΝΤ1, τρία χρόνια μετά τη συμμετοχή του στον «Ηλιο». 

Οι τρεις ηθοποιοί, Γ. Τσιμιτσέλης, Σπ. Χατζηαγγελάκης και Μ. Αθανασίου, θα υποδυθούν τα τρία μέλη της παρέας των φίλων, που βλέπουν τη ζωή της να αλλάζει όταν ένας εξ αυτών διαγιγνώσκεται με ανίατη ασθένεια. Στην ίδια παρέα υπάρχουν και δύο γυναίκες για τις οποίες συνεχίζεται ακόμα η αναζήτηση, ενώ δεν θα συμμετάσχει η Ζέτα Μακρυπούλια που προορίζεται για άλλη αμιγώς κωμική σειρά. Τη σκηνοθεσία της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» έχει αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος, ενώ η παραγωγή θα είναι των ΑΝΤ1Studios.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !