J2US : Kέρδισε το δυναμικό κοινό με ξεχωριστές στιγμές και μοναδικές εκπλήξεις

0


Στην κορυφή της τηλεθέασης και το 10ο live. 

Στην κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό βρέθηκε το 10o live του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha καταγράφοντας κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 13,8%, ενώ έφτασε μέχρι και 17,9 %.

Το εντυπωσιακό θέαμα που προσέφερε το J2US προσέλκυσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με τα ευφάνταστα σκηνικά και τις δυνατές ερμηνείες των ζευγαριών, σε συνδυασμό με τις λαμπερές γκεστ εμφανίσεις και τις μοναδικές εκπλήξεις, που ετοίμασε χθες ο Νίκος Κοκλώνης.


Το κοινό ξεχώρισε για ένα ακόμη Σαββατόβραδο το J2US και στο twitter όπου το #j2us παρέμεινε πρώτο trend για πάνω από 8 ώρες. 


Στο χθεσινό σόου διασκέδασαν κοινό και τηλεθεατές με γνήσια λαϊκά τραγούδια από τον μοναδικό Μάκη Χριστοδουλόπουλο, αλλά και από τον εγγονό Μάκη τζούνιορ.


Στη σκηνή του J2US επέστρεψαν ερμηνεύοντας τις επιτυχίες τους ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ξεσηκώνοντας το κοινό.


Το λαμπερό σόου του Alpha ξεχώρισε για μία ακόμη φορά το γυναικείο κοινό χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με τις γυναίκες ηλικίας 25-44 να σημειώνουν μέσο όρο 18,8 %, ενώ έφτασε μέχρι και 28,1%. 

Στο 10ο live του J2US αποκαλύφθηκε και το πρώτο ανατρεπτικό secret ζευγάρι: ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη, οι οποίοι ερμήνευσαν το τραγούδι «Καρδιά Μου Λιώνω», εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας αυτή τη φορά. 


Στο τέλος της χθεσινής βραδιάς, αποχώρησαν από το σόου η Σοφία Παυλίδου και ο Ζερόμ Καλούτα.


Τα ζευγάρια αυτή την εβδομάδα θα ετοιμάζονται για ένα μεγάλο θεματικό live αφιερωμένο στη Eurovision που θα προβληθεί εκτάκτως την Παρασκευή 12/5 στις 21.00 στον Alpha.


Παίζει πάρτι εδώ στο J2US! 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !