Αμηχανία και εκνευρισμός στην ΕΡΤ για την Eurovision - Fame Story με εισιτήριο της Κύπρου ;

2



Αμηχανία και εκνευρισμός επικρατεί σε μερίδα στελεχών της διοίκησης της ΕΡΤ για την όλη διαχείριση του project Eurovision. Οι πληροφορίες για παραίτηση στελέχους που σχετίζεται με την φετινή επιλογή του τραγουδιού αλλά και την σύσταση της Ελληνικής αποστολής που μας εκπροσώπησε στο μουσικό διαγωνισμό ήταν ακριβείς αλλά η διαδικασία δεν προχώρησε.

Μετά τις εκλογές και εφόσον η διοίκηση παραμείνει ως έχει θα αποδοθούν ευθύνες για αστοχίες και παραλήψεις και θα υπάρξουν αλλαγές σε κάποια τμήματα της ψυχαγωγίας. Αυτό που εξετάζει στην παρούσα φάση η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης είναι με ποιο τρόπο θα πρέπει να γίνει την επόμενη σεζόν η επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει ώστε ο Ελληνικός τελικός αφενός να είναι ελκυστικός για το εγχώριο κοινό αφετέρου η τελική επιλογή να σταθεί με αξιώσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το σενάριο της απευθείας ανάθεσης θα πρέπει να θεωρείται αρκετά πιθανό. Θα εξεταστούν βέβαια και αυτά ενός διαφορετικού Ελληνικού προκριματικού που μπορεί να είναι κλασσικός Ελληνικός τελικός ή ένα μίνι talent show στο οποίο θα ακολουθηθούν συγκεκριμένες διαδικασίες.

Όσον αφορά στην Κύπρο σύμφωνα με πληροφορίες του Reader υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΡΙΚ, της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη και της Panik Records ώστε το νέο «Fame Story» που θα βγει το φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του STAR να δώσει το εισιτήριο στον νικητή του για να ταξιδέψει στην Eurovision της Σουηδίας.

Σε αυτή την περίπτωση το ΡΙΚ 1 θα είναι αυτό που θα μεταδώσει το νέο κύκλο του talent show στην Κυπριακή τηλεόραση. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη και θα υπάρξουν και εκτενέστερες. Αναμένεται για το λόγο αυτό ταξίδι του Γενικού διευθυντή του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου Θανάση Τσώκου στην Αθήνα σύντομα όπου θα συναντηθεί με στελέχη της εταιρείας παραγωγής και της δισκογραφικής εταιρείας.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για ποιον λογο να εκπροσωπησει την Κυπρο και οχι την Ελλαδα ο νικητης του Fame Story?Μονο Κυπριους παικτες θα εχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί στην Ελλάδα έχει υπογραφεί συμβόλαιο μετάδοσης του Fame story από το star. Για να γίνει αυτό που λες πρέπει είτε να σπάσει το συμβόλαιο και η Barking να πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής της σε αποζημιώσεις στο star και να μεταδοθεί τελικά από την ερτ ή να αποχωρήσει η ερτ από τη eurovision και να τη πάρει το star. Και τα 2 δεν γίνονται, το πρώτο γιατί η barking δεν έχει λεφτά για πέταμα και φυσικά δεν θα ήθελε να τα σπάσει με το star, αδελφό κανάλι του alpha, και το δεύτερο γιατί θα είναι πανευρωπαικό ρεζιλίκι χειρότερο του αποκλεισμού από το τελικό να είναι η Ελλάδα η πρώτη χώρα που ιδιωτικοποιεί τη συμμετοχή της eurovision... Όπως λέει και το άρθρο στη Κύπρο τα δικαιώματα μετάδοσης του fame story θα τα πάρει η κυπριακή δημόσια τηλεόραση.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !